Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@05:24:37 GMT

170 فناوری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تجاری سازی شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۶۶۱۸

170 فناوری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تجاری سازی شد

اصفهان - ایرنا - حدود 170 محصول فناورانه و دانش فنی توسط شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان امسال تجاری سازی شد.

تجاری سازی، فرآیند تبدیل علوم و فناوری های جدید به محصولات موفق تجاری و سلسله فعالیت هایی است که برای بهره برداری از دانش، ایده ها، اختراع و نوآوری ها در قالب تولید محصولات با خدمات قابل ارائه، جهت فروش در بازار صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس اداره انتقال فناوری و تجاری سازی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در زمان حاضر بیش از 500 شرکت دانش بنیان در این شهرک مستقر هستند که امسال موفق به تجاری سازی حدود 170 تولید فناورانه خود و عرضه آنها به بازار شدند.
اکبر قاسمی افزود: این فناوری ها در زمینه های مختلف از جمله کشاورزی، صنایع شیمیایی، خوراک دام، کود کشاورزی، تولید الکل، تجهیزات پزشکی، صنایع فولاد و ساخت و تولید است.
وی با بیان اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به حمایت های همه جانبه از شرکت های دانش بنیان جهت تجاری سازی محصولات آنها می پردازد، خاطرنشان کرد: ارزش محصولات تجاری سازی توسط شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال گذشته حدود 6 هزار میلیارد ریال بود.
قاسمی همچنین به شورای هم ‌اندیشی تجاری ‌سازی تولیدات فناورانه واحدهای فناور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اشاره و اضافه کرد: این شورا با هدف توجه و تمرکز بیشتر شهرک بر حمایت از تجاری ‌سازی تولیدات فناورانه واحدهای مستقر و هم ‌اندیشی در این زمینه تشکیل شد.
رییس اداره انتقال فناوری و تجاری سازی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار داشت: در این شورا تا کنون پیشنهادهای مختلفی برای توانمند سازی شرکت ها و واحدهای دانش بنیان و فناور مستقر در شهرک ارائه و طرح‌ تجاری‌ سازی تولیدات فناورانه شهرک تصویب شد.
قاسمی افزود: در این طرح، چگونگی ارائه خدمات، هدف‌گذاری، تخصیص مربی و مشاوران، فراهم کردن زمینه سرمایه‌ گذاری و مشارکت صنایع در موضوع تجاری ‌سازی تولیدات فناورانه و ارائه خدمات بازاریابی بین‌الملل و صادرات تولیدات فناورانه مشخص شده است.
وی از پیگیری تشکیل صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خبر داد و گفت: مقدمات این کار در حال انجام است و سهامداران آن مشخص شده اند.
قاسمی اظهار امیدواری کرد که صندوق مذکور کار اجرایی خود را از سال 98 آغاز کند.
بحث تجاری سازی با شکل گیری مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و گسترش فعالیت واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان در کشور در 2 دهه اخیر جایگاه خاصی یافته است.
تجاری سازی علاوه بر صرفه جویی ارزی و ایجاد انگیزه تحقیق، دستاوردهای دیگری به همراه دارد که از جمله می توان به توسعه اقتصادی، ارتقای سطح فناوری کشور و تولید مواد نو با استفاده از فناوری های پیشرفته، اشتغالزایی، حمایت از صنعت، بالا بردن توان مهندسی برای صدور خدمات به خارج، افزایش قدرت رقابتی در جهت صادرات و ایجاد اعتماد نسبت به تحقیقات کاربردی و توسعه ای اشاره کرد.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در کشور فعالیت اجرایی خود را از سال 1380 با هدف حمایت و هدایت شرکت ها و موسسات دانش بنیان آغاز کرد و اکنون حدود 520 شرکت دانش بنیان با اشتغال بیش از 6 هزار و 500 دانش آموخته دانشگاهی در آن مستقر هستند.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دارای یک مرکز رشد مقدماتی، 10 مرکز رشد فناوری و 2 پارک علم و فناوری شیخ بهایی و ابوریحان است و حدود 10 درصد شرکت های دانش بنیان کشور در آن مستقرند.
صادرات این شهرک از رقم یک میلیون دلار در سال 1392 به رقم 13 میلیون دلار در سال 1396 رسیده است.
6022/ 3011

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تجاري سازي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۶۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی