Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@16:32:36 GMT

شرایط مناسب برای نگهداری گیاهان در تراریوم‌ چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۸۸۱۷

یک استادیار اکولوژی گیاهی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه تراریوم یک روش نگهداری برای گونه‌های رطوبت‌پسند است،گفت: نکته مهم در مورد تراریوم این است که بتوان در آن‌ها به جای کشت گونه‌های گیاهی وارداتی از گونه‌های بومی کشور خودمان استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، احمدرضا محرابیان اظهار کرد: محیط بسته تراریوم رطوبت فضا را حفظ و آن را تبدیل به محیطی مناسب برای گونه‌های رطوبت‌پسند می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه چنانچه شرایط دیگری مانند خاک تراریوم مناسب و ترکیبات غنی داشته باشد، گیاهان موجود در آن می‌توانند رشد مطلوبی داشته باشند، تصریح کرد: چنانچه تراریوم خاک مناسبی نداشته باشد گیاه موجود در آن خیلی زود از بین می‌روند.

این استادیار اکولوژی گیاهی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: نکته مهم در مورد تراریوم این است که بتوان در آن‌ها به جای کشت گونه‌های گیاهی وارداتی از گونه‌های بومی کشور خودمان استفاده کنیم.

محرابیان با اشاره به اینکه در کشور گونه‌های رطوبت پسند بسیاری وجود دارد، گفت: اگر بتوان این گونه‌ها را اهلی کرد و آن‌ها را در تراریوم کاشت بسیار کار ارزشمندی است و می‌توان با این کار حتی اشتغال در کشور ایجاد کرد.

وی در ادامه در مورد نحوه آبیاری گیاهان تراریوم توضیح داد: بهتر است برخی مواقع آب بسیار کمی به صورت اسپری‌مانند روی گیاه ریخته شود تا رطوبت خاک را جذب کند و سبب گنداب شدن رطوبت نشود.

محرابیان در پایان در مورد برخی دیگر از تراریوم‌ها که خاک‌های ژله‌ای رنگی دارند، اظهار کرد: خاک‌های ژله‌ای ترکیبات معدنی کمتری دارند و در نتیجه حیات گیاه در آن پایدار نخواهد بود و ممکن است از بین بروند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: شرایط نگهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان

ایسنا/لرستان ‌مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ در مرکز تکثیر و احیا گوزن زرد ایرانی در مجموعه کشت و صنعت فجر صفا استان لرستان خبر داد.

علی سالاروند گفت: سال ١۴٠١ و ۱۴۰۲ در راستای حفظ و احیاء این گونه ارزشمند و در خطر انقراض هشت رأس گوزن زرد ایرانی از دو سایت تکثیر و پرورش دشت ناز ساری و سایر مراکز تکثیر کشور به لرستان و دامنه‌های زاگرس که زیستگاه و خاستگاه اصلی این گونه در گذشته بوده، انتقال داده شد.

وی افزود: گوزن زرد ایرانی در سایت تکثیر و پرورش فجر صفای کشت و صنعت لرستان واقع در دامنه‌های یافته‌کوه حفاظت و نگهداری می‌شوند که نخستین و بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش گوزن زرد در کشور است که با مشارکت بخش خصوصی و در راستای حفاظت مشارکتی از گونه‌های ارزشمند حیات وحش و ذخایر ژنتیکی ایجاد شده است.

سالاروند از تولد یگ راس گوساله در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت؛ گوساله تازه متولد شده در شرایط مناسب و پایداری می‌باشد و توسط مسئولین سایت و دامپزشک مربوطه به همراه مادر تحت مراقبت است و شرایط زیستی و بستر مناسب برای زادآوری و رشد گوساله‌ توسط کارشناسان زحمتکش این اداره کل و مجموعه کشت و صنعت فجر صفا لرستان‌ فراهم شده است.

وی خاطر ژنشان کرد: در سال گذشته هم یک رأس گوزن زرد در این سایت متولد شده است که هم اکنون در سلامت کامل می‌باشد که نشان از موفقیت این سایت جدید در احیاء گونه‌های ارزشمند و در خطر انقراض حیات‌وحش دارد.

وی افزود: در حال حاضر گوزن زرد ایرانی در چند استان کشور نگهداری می‌شود و همچنان تلاش برای حفظ این گونه ارزشمند ادامه دارد و با سیاست‌های سازمان حفاظت محیط زیست و معرفی آن به مناطق مختلف، روند حفظ این گونه ارزشمند در سال‌های اخیر روند خوبی گرفته است و امیدها برای احیاء آن در خاستگاه اصلی آن یعنی استان لرستان با موفقیت زاد و ولد طی دو سال اخیر نیز دو چندان شده است.

سالاروند، موفقیت احیاء این گونه ارزشمند در استان لرستان را به همه طبیعت دوستان و علاقمندان به حیات وحش و محیط زیست تبریک گفت و از در دست بررسی بودن چند سایت خصوصی برای ایجاد مراکز نگهداری گونه‌های شاخص حیات وحش در استان لرستان خبر داد و اظهار کرد: استان لرستان در ایجاد مراکز حفاظت مشارکتی حیات وحش با کمک بخش خصوصی و در راستای شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» در کشور پیشگام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است