Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علیرضا خزائلی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: در آخرین جلسه کمیته تخصصی ثبت میراث طبیعی کشور پرونده درخت گردوی کهنسال روستای زناسوج در بخش الموت غربی مورد بررسی قرار گرفت که پس از تائید نهایی، این اثر ارزشمند طبیعی استان در فهرست آثار ملی طبیعی به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خزائلی اظهار داشت: این اثر طبیعی در حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ سال قدمت دارد و تنه درخت از سلامتی کامل برخوردار و تاج آن نیز سالم، گسترده و شاداب است.

وی در ادامه از ثبت چنار کهنسال روستای نارنده واقع در بخش کوهین-استان قزوین در فهرست آثار ملی خبر داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: این اثر طبیعی با قدمت بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال دارای تاج متقارن، سالم و شاداب در کنار دو چشمه معروف به چشمه‌های دُلدُل در روستای نارنده قرار دارد که از احترام و تقدس بین مردم روستای برخوردار است.

وی تصریح کرد: این اثر ضمن رعایت حقوق مالکانه، تحت نظارت و حمایت سازمان میراث فرهنگی و تعیین عرصه و حریم اثر بر عهده این سازمان است، هر گونه دخل و تصرف یا اقدامی که منجر به تخریب یا تغییر در اصالت آن شود، ممنوع است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۰۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۵۰ روستای کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفتند

احمد فعله گری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به صعب‌العبور بودن مسیر مناطق روستایی مرزی و کوخ‌نشین استان اظهار کرد: علیرغم سختی مسیر و کوهستانی بودن آن کار گاز رسانی به روستاها انجام شد.

وی در مورد کل تعهدات سال ۱۴۰۲ در بخش‌های مختلف بیان کرد: در سال گذشته کل تعهدات اشتراک پذیری ۱۸ هزار و ۱۰۰ مورد بوده که با بررسی عملکرد در سال گذشته و تا پایان اسفند ماه مازاد برسقف تعهدات، اشتراک پذیری شهری و روستایی صورت گرفته است‌.

وی عنوان کرد: در مدت یاد شده ۲۳ هزار و ۱۱۶ اشتراک پذیری جدید انجام شد که درصد پیشرفت در این بخش ۱۲۸ درصد و بیش از ۴۱۴ کیلومتر شبکه گذاری در بخش پروژه‌های شهری و روستایی انجام شده که این میزان بدون افزایش و عدول از سقف بودجه مصوب عمرانی انجام شده است.

فعله گری با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان اسفند ماه ۳ میلیارد و ۶۹۶ میلیون متر مکعب در سطح استان مصرف گاز طبیعی داشته‌ایم، گفت: در حال حاضر این استان دارای ۶۳۰ هزار و ۲۹۲ مشترک گاز در بخش‌های مسکونی، تجاری و صنعتی است که تعداد ۴۵۰ هزار و ۹۹۷ مشترک شهری و ۱۷۶ هزار و ۵۵۶ مورد روستایی و ۲ هزار و ۷۳۹ مشترک صنعتی است.

وی با بیان اینکه جمعیت استان کردستان بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است، تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده به منظور بهره مندی هر چه بیشتر مردم از این عامل انرژی، هم اکنون بیش از ۳۰۰ هزار و ۱۳ علمک در سطح استان نصب شده است.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان تصریح کرد: از تعداد علمک‌های نصب شده در استان، ۱۵۸ هزار و ۶۹۶ مورد در شهرها و ۱۳۹ هزار و ۸۰۴ مورد در روستاها و ۱۵۱۳ علمک برای واحدهای تولیدی و صنعتی نصب شده است.

وی اظهار کرد: میزان شبکه گذاری در این استان ۱۳ هزار و ۲۶۴ کیلومتر است که بیشتر این شبکه گذاری‌ها در روستاهای استان اجرا شده است که ۹ هزار و ۳۷۳ کیلومتر در سطح روستاها و ۳ هزارو ۱۰۵ کیلومتر در سطح شهرها و ۷۸۶ کیلومتر برای واحدهای تولیدی و صنعتی شبکه گذاری شده است.

فعله‌گری در مورد عملکرد شرکت گاز استان کردستان در بخش نصب انشعابات در سال ۱۴۰۲ نیز بیان کرد: در سال گذشته یکی از اهداف استراتژیک نصب ۵ هزار علمک بود که شرکت گاز استان کردستان با نصب ۷ هزار و ۷۷۶ علمک عملاً پیشرفت ۱۵۶ درصدی داشت و در بخش ظرفیت سازی برای صنایع که هدف آن ۱۰ هزار متر مکعب در ساعت بوده که با ظرفیت سازی ۲۵ هزار و ۲۱۶ متر مکعب در ساعت پیشرفت ۲۵۲ درصدی نمایان می‌شود.

فعله گری در مورد اهداف سال ۱۴۰۳ گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که سال جدید را سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری فرمودند و در راستای تحقق بخشیدن شعار سال، گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان کردستان را در دستور کار داریم.

وی گفت: با توجه به معین بودن استان کردستان در استان هرمزگان با تمام توان و قدرت در نظر دارد ۲ شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی را به شبکه سراسری وصل نماید.

کد خبر 6097867

دیگر خبرها

  • ۶۶ حادثه درپی طوفان تندری در سبزوار
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • ۱۶۵۰ روستای کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفتند
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور