Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@23:59:14 GMT

بزرگترین کارآفرینان حوزه فناوری که بیکار شدند!

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۳۲۷۵

بزرگترین کارآفرینان حوزه فناوری که بیکار شدند!

تاریخ نشان می‌دهد که حتی اگر یکی از موفق‌ترین شرکت‌های فناوری جهان را تأسیس کرده باشید، این بدان معنا نیست که امنیت شغلی شما تضمین شده است.

به عنوان مثال "استیو جابز" در سال ۱۹۸۵، از مدیرعاملی شرکت خودش (اپل) برکنار شد. "تراویس کالانیک" مؤسس شرکت اوبر و یا "مارتین ابرهارد" نیز از رؤسای جدید در این حوزه هستند که از شرکت خود کنار رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دنیای امروز فناوری نیز مثال‌هایی از این دست وجود دارد که به شرح آن‌ها می‌پردازیم.

استیو جابز

"استیو جابز"(Steve Jobs) بنیانگذار فقید شرکت اپل در سال ۱۹۸۵ میلادی پس از مشاجره با "جان اسکالی"(John Sculley) مدیر عامل وقت شرکت اپل از این شرکت کنار رفت.

جابز در پی ترک اپل، تمرکز خود را بر روی استارت‌آپ جدید خود گذاشت و شرکت کامپیوتری جدید NeXT را راه‌اندازی کرد. تجارت جدید استیو جابز، بعدها از سوی مقامات اپل مورد توجه قرار گرفت و در نهایت توسط همین کمپانی خریداری شد.

مدتی بعد از این اتفاقات، او به عنوان مدیرعامل موقت و سپس به عنوان مدیرعامل دائمی این شرکت انتخاب شد. بازگشت دوباره جابز به شرکت اپل، این شرکت را به سمت موفقیت امروزی آن سوق داد.

جابز از سال ۱۹۹۷ به بعد تا پایان عمر خود به عنوان مدیر عامل اپل فعالیت کرد و در نهایت در سال ۲۰۱۱ میلادی در ۵۶ سالگی درگذشت.

تراویس کالانیک

"تراویس کالانیک"(Travis Kalanick) در سال ۲۰۰۹ میلادی شرکت اوبر را تاسیس نمود.

" کالانیک" در اواخر ماه ژوئیه ۲۰۱۷ میلادی بر اثر مواجهه با بحران‌های متعدد از قبیل ادعای تبعیض جنسیتی در مجموعه، مشاجره لفظی با یکی از رانندگان، دعوی حقوقی به اتهام سرقت اطلاعات از واحد ماشین‌های خودران آلفابت و غیره از سمت مدیرعاملی اوبر استعفا داده شد و در واقع هیئت مدیره از وی خواستند که از سمتش کناره گیری کند.

وی تا آن زمان ابتکار زیادی در خدمات اوبر به خرج داد و نوع جدیدی از خدمات تحویل مواد غذایی را به این شرکت وارد کرد.

جک دورسی

"جک دورسی"(Jack Dorsey) در سال ۲۰۰۶ میلادی به همراه "اوان ویلیامز "(Ev Williams) شرکت توئیتر" را بنیان نهاد.

دو سال بعد ویلیامز وی را از سمت مدیرعاملی برکنار کرد. با وجود این‌که ایده اولیه ساخت توئیتر توسط دورسی مطرح شده بود.

اما این موضوع دورسی را از تلاش مأیوس نکرد تا اینکه دورسی در سال ۲۰۰۹ میلادی سامانه پرداخت موبایلی "اسکوئر"(Square) را راه‌اندازی کرد. حتی مارک زاکربرگ مؤسس فیسبوک، پس از خروج دورسی از توئیتر سعی کرد وی را جذب کند ولی موفق نشد.

در سال ۲۰۱۵ دورسی به عنوان مدیرعامل "موقت" به شرکت خود بازگردانده شد تا اینکه هیأت مدیره این شرکت عنوان "موقت" را از سمت دورسی برداشت و از آن زمان تاکنون دورسی به عنوان مدیرعامل توئیتر فعالیت می‌کند.

پارکر کنراد

"پارکر کنراد"(Parker Conrad) در فوریه سال ۲۰۱۳ میلادی شرکت "زنفیتس"(Zenefits) را بنا نهاد.

"زنفیتس" شرکتی مستقر در ایالات متحده است که در زمینه اجاره نرم‌افزار به شرکت‌های مدیریت منابع انسانی فعالیت می‌کند و تمرکزش نیز بر کمک به این شرکت‌ها برای پوشش بیمه سلامت کارکنان است.

با این حال وی به خاطر اختلاف بر سر نحوه صدور مجوز شرکت کنار گذاشته شد.

کنراد دنیای استارتاپ‌ها را کنار نگذاشت و در سال ۲۰۱۷ استارتاپ "ریپلینگ"(Rippling) که در حوزه کسب‌وکار فعالیت می‌کند را راه‌اندازی کرد.

پالمر لاکی

"پالمر لاکی"(Palmer Luckey) مدیر ۲۶ ساله‌ای است که در سال ۲۰۱۲ شرکت "Oculus VR" را تأسیس کرد و در سال ۲۰۱۷ میلادی سمت مدیرعاملی این شرکت را ترک گفت و شرکت جدیدی را تاسیس نمود.

" Oculus VR" در حوزه فناوری واقعیت مجازی فعالیت می‌کند.

وی یکی از ثروتمندترین مدیران آمریکایی زیر ۴۰ سال است.

آندره ماسون

" آندره ماسون"(Andrew Mason) در سال ۲۰۰۸ میلادی به همراه دو تن دیگر شرکت "گروپون"(Groupon) را تأسیس کرد.

"گروپون" شرکت تجارت الکترونیک آمریکایی است که در زمینه خرده‌فروشی آنلاین، معامله و خرید و فروش اینترنتی فعالیت می‌کند.

ماسون در سال ۲۰۱۳ میلادی از سمت خود اخراج شد. این شرکت در ابتدا شگفت‌انگیز به نظر می‌رسید تا اینکه با عمومی شدن آن، سرمایه‌گذاران از تأسیس آن ناامید شدند و مدت کوتاهی پس از آن ماسون را اخراج کردند.

ماسون در همان سال به سراغ احداث یک شرکت جدید رفت و استارتاپ "Detour" را احداث کرد.

جری یانگ

"جری یانگ" یکی از بنیانگذاران شرکت "یاهو" در دهه ۱۹۹۰ میلادی است که از ژوئن ۲۰۰۷ به سمت مدیریت شرکت یاهو منصوب شد که یک سال پس از آن از این سمت استعفا داد.

علت استعفای وی مشکلات مالی و کاهش ارزش سهام یاهو اعلام شد.

به بیانی می‌توان گفت: هیأت مدیره یاهو وی را مجبور به ترک این شرکت کردند.

مارتین ابرهارد

"مارتین ابرهارد"(Martin Eberhard) در سال ۲۰۰۳ میلادی شرکت خودروسازی آمریکایی"تسلا" را تأسیس کرد که در نهایت در سال ۲۰۰۷ میلادی از این سمت کنار گذاشته شد.

هم‌اکنون "ایلان ماسک" سمت مدیر عاملی تسلا را بر عهده گرفته است.

ابرهارد در حال حاضر در استارتاپ‌های گوناگون سرمایه‌گذاری می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: استیو جابز کارآفرینان حوزه فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۳۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟

آفتاب‌‌نیوز :

تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، به ۸ پرسش طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آن‌ها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

نتیجه این مطالعه در مجله Psychology and Aging منتشر شده است.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است