Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@23:10:52 GMT

ناگفته‌های فتحی از استقلال

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۳۳۳۸

امیرحسین فتحی، مدیرعامل باشگاه استقلال درباره مدت زمانی که در سال ۹۷ در این باشگاه فعالیت کرد، گفت: من از ابتدای فصل فوتبال به خانواده استقلال وارد شدم که باعث خوشحالی بنده است. باشگاهی که بیش از ۴۰ سال هوادارش بودم و با خوشی‌هایش شاد شدم و با شکست‌هایش ناراحت شدم. امیدوارم توانسته باشم خوشحالش کنم. اوایل حضور بنده کار سختی داشتیم اما با کمک کادرفنی، بازیکنان و هواداران روزهای خوبی برای استقلال ساختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم با کمک همه به جایگاه‌های بالاتری برسیم.

او درباره مشکلاتی که استقلال در کسب مجوز حرفه‌ای برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا داشت، توضیح داد: من هنوز در این خصوص صحبت نکردم و ناگفته‌هایی دارم. روزهای سختی بر ما گذشت. دوستان ما در فدراسیون فوتبال و به خصوص آقای مهدی (رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای) می‌دانند که کنفدراسیون فوتبال آسیا به خصوص قسمت Club Licensing رسماً اعلام کردند که استقلال از لیگ قهرمانان آسیا حذف شده است. این موضوع را به صراحت اعلام کردند. من به همراه خطیر در AFC حضور پیدا کردیم و جلسات زیادی داشتیم.

وی ادامه داد: یک بار آقای خطیر و مهدی هم ۱۰ ساعت جلسه داشتند که باز هم برای صدور مجوز راضی نشدند. پس از آن در ایران جلسات متعددی در وزارت ورزش داشتیم. واقعاً باید از شخص وزیر ورزش، دکتر داورزنی، جناب داوری و دوستانمان در فدراسیون فوتبال تشکر ویژه کنم. یک کار ناممکن با یک تلاش جمعی ممکن شد. یک رایزنی پشت پرده با مسئولان AFC و تلاش‌های زیادی در باشگاه این موضوع حل شد.

مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: از همه عزیزانی که ما به آن‌ها بدهکار بودیم تشکر می‌کنم که ما را در کسب این مجوز کمک کردند. این موضوع یک خانی بود که با عزم دسته‌جمعی و ملی از فدراسیون فوتبال تا وزارت ورزش و باشگاه حل شد. امیدوارم در سال آتی این مشکلات را نداشته باشیم.

فتحی در پایان درباره ناگفته‌هایی که به آن اشاره کرد، بیان کرد: اجازه دهید که در این روزهای پایانی سال، کام هواداران را تلخ نکنیم. ناگفته‌ها به جاهایی مربوط می‌شود که دوستان ناخن خشکی می‌کردند و از یک قران، دو هزار هم نمی‌گذشتند. با این حال برخی از دوستان بزرگی کردند و دو سوم طلب شان را بخشیدند. اگر بخواهم اسم بیاورم ممکن است نام برخی از قلم بیفتد. یکی از آن‌ها وقتی من چکش را دادم و او هم امضا کرد که دیگر طلبی ندارد، به من گفت که اگر فکر می‌کنید که عزیز دیگری به این پول نیازمند است این پول را به او بدهید. این از لحظه‌هایی بود که خستگی از تن آدم در رفت.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: استقلال باشگاه استقلال پول کنفدراسیون فوتبال آسیا امیرحسین فتحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۳۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم

روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه اکرانی خصوصی از فیلم «مست عشق» در موزه سینما تدارک دیده شده بود تا سازندگان این فیلم سینمایی میزبان برخی از چهره‌های حوزه مولوی‌شناسی و شمس پژوهی و شاهنامه‌پژوهی همچون محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزاری و نیز بزرگان دیگری همچون ژاله آموزگار (پژوهشگر فرهنگ و زبان‌های باستانی)، عبدالمجید ارفعی (متخصص زبان‌های باستانی و مترجم خط میخی عیلامی)، احمد محیط طباطبایی (رییس ایکوم)، لوریس چکناواریان (آهنگساز و رهبر ارکستر)، یونس شکرخواه (متخصص علوم ارتباطات) و حجت‌الله ایوبی (رییس سابق سازمان سینمایی و کمیسیون ملی یونسکو) شدند.

در میان این چهره‌های فرهنگی و هنری، محمدعلی موحد به تماشای فیلم نشست.

از راست: لوریس چکناواریان، محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزازی

در ابتدای این مجلس و پیش از نمایش فیلم، حجت‌الله ایوبی در سخنانی کوتاه گفت: ملت ایران یک بدهی به دنیا داشت و دنیا هم یک مطالبه بزرگ از ما. سینمای ایران که جزء سینماهای برتر جهان است باید کاری را برای حضرت مولانا و شمس انجام می‌داد.

او با تاکید بر اینکه خودش فیلم را ندیده است، ادامه داد:‌ من این تلاش و عزم را گرامی می‌دارم بویژه آنکه بارها از زبان بزرگان جهان شنیدم که چه معمایی در سینمای ایران وجود دارد که با وجود حداقل امکانات این چنین درخشان است؟  به نظر بنده، راز و رمز این موفقیت در این سالن حاضر است؛ پشتوانه سینمای ایران ادبیات فاخر و گنج معنوی آن است که در هیچ کجای جهان وجود ندارد. سینمای شاعرانه ایران مرهون بزرگانی است که امروز در اینجا نشستند و آقایان فتحی، توحیدی و دیگر هنرمندان در این فضا تنفس کردند و با محمدعلی موحد زندگی کردند. فیلم و نگاه آن‌ها عطر و رنگ موحد و کزازی و شفیعی کدکنی و بزرگان دیگر را می‌دهد. من این عزیزان را به "نام" و بدون لقب صدا کردم چون استاد شفیعی کدکنی در آخرین شماره  مجله «بخارا» زیبا گفته است که محمدعلی موحد بالاترین لقبش در همین است که «محمدعلی موحد» است و لقب و پسوند و پیشوندی برازنده او نیست. این برای بقیه اساتید هم صدق می‌کند.

ایوبی افزود: یقین دارم که استقبال فراوان مخاطب آغاز راهی است که باز هم از مولانا و شمس سخن گفته شود.  

سپس فرهاد توحیدی - فیلمنامه‌نویس «مست عشق» بیان کرد: نوشتن فیلمنامه این کار در کنار جناب آقای فتحی حدود سه سال و اندی طول کشید و در طول نوشتن متن، سایه معنوی دکتر موحد بر سر این کار بود.

او با اشاره به شیوه  روایت فیلم گفت:‌ من به عنوان یک معلم کوچک فیلمنامه‌نویسی عرض می‌کنم که سال‌هاست در میان همکارانم و بخصوص در میان جوانان علاقه‌مند به فیلمنامه‌نویسی اشتیاق زیادی برای گذر و عدول از نوشتن فیلمنامه به سبک و سیاق کلاسیک در چهارچوب شاه‌پیرنگ می‌بینم. آن‌ها بسیار دوست دارند که فیلمنامه‌نویسی متفاوت را با روایت‌های موازی تجربه کنند و برای یادگیری تکنیک داستان‌گویی در فیلمنامه نویسیِ آلترناتیو، طبیعتاً به ادبیات فیلمنامه‌نویسی ترجمه شده رجوع می‌شود. این در حالی‌ است که بخت بزرگ بنده و آقای فتحی این بود که در این کار برای سازماندهی روایت‌های موازی از دل آثار مولانا و مثنوی استفاده کردیم. شاید بی‌راه نباشد که بگویم یکی از اولین کسانی که داستان‌گویی به این شیوه را ابداع کردند حضرت مولانا بود و البته پیش‌تر از او عطار و سنایی هم چنین تجربه‌ای داشتند.  

توحیدی ادامه داد: کوشش ما این بود از آن میراثی که حضرت مولانا و دیگران در روایت‌گری به جا گذاشتند و بزرگان امروز ادبیات ایران در کتاب‌های خود شرح دادند، استفاده کرده باشیم و امیدوارم آنچه بر پرده خواهید دید گوشه کوچکی از انتظارات شما را برآورده کند.

در پایان حسن فتحی - کارگردان «مست عشق» که از سر فیلمبرداری سریالش خود را به این برنامه رسانده بود - متنی را قرائت کرد که به این شرح بود: «همه ما آدم‌ها بی‌آنکه خواسته باشیم، متولد می‌شویم و طنز قضیه در این است که چه بخواهیم و چه نخواهیم، متولد شدن ما با نوعی مسئولیت اخلاقی همراه است؛ مسئولیتِ اینکه اوضاع جهانی را که لُملُمه می‌زند از حرص و طمع و کشتار و ویرانی، با افعال خودمان سیاه‌تر از آنچه که هست نکنیم. پیام شیرین و شکّرین شمس و مولانا در این زمانه تلخ‌کامی و خشونت و نفرت‌پراکنی، می‌تواند بارقه امیدی باشد برای ما ساکنانِ به عادت و روزمرگی گرفتار شده‌ی این روزگار تا شاید با پرهیز از خودشیفتگی و افکار خشک و تنگ‌نظرانه در افعال و کردار خودمان تأمل و نواندیشی و تجدیدنظر کنیم.

این اثر سینمایی بی‌هیچ تفاخری برگ سبزی تحفه درویش و نمایش قطره‌ای از دریای بیکران اندیشه‌های عرفانی است.»

در این زمینه بخوانید:

تمجید میرجلال‌الدین کزازی از «مست عشق»

ژاله آموزگار

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پشت پرده بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر کشور چه بود؟ | ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک | یکی از اعضای این باند در عروسی اش شاباش میلیاردی گرفت
  • لیگ برتر فوتبال- استقلال و ذوب آهن
  • گل اول استقلال به ذوب آهن + فیلم
  • سرپرست استقلال مجوز نگرفت؛حجازی سکونشین شد+ فیلم
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • خبر داغ درباره مجوز حرفه‌ای استقلال
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • سخنی در باب محتوای «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی/ تحریف تاریخ به شیک ترین شکل ممکن
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم