Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مریوان با بیان اینکه 15 مرکز اقامتی و 38 مدرسه در این شهرستان مهیای پذیرش مسافران نوروزی است، گفت: ظرفیت اسکان این اماکن با احتساب سالن های ورزشی بیش از چهار هزار نفر است.

فریاد حدادیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: 12 کمیته زیرمجموعه ستاد نوروزی در شهرستان مریوان تشکیل شد و طی جلسات متعددی برنامه ریزی های لازم در راستای آمادگی کامل برای استقبال از مسافران و مهمانان در ایام تعطیلات نوروز انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: چهار مرکز اطلاع رسانی به مسافران نوروزی در ورودی شهر، بازارچه مرزی باشماق، دریاچه زریبار و ورودی محور مریوان - سقز مستقر می شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مریوان افزود: برای نخستین بار دراین شهر دستگاه بلوتوث نصب شده و مهمانان نوروزی به محض ورد به شهر و روشن کردن بلوتوث تلفن های همراه خود کروکی تمامی نقاط گردشگری مریوان برای آنها ارسال می شود.
حدادیان گفت: 15 مرکز اقامتی شامل هتل و مهمان پذیر و 38 مدرسه هم برای اسکان مسافران نوروزی در مریوان تجهیز شده که ظرفیت پذیرش این اماکن حدود 2 هزار و 500 نفر است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این مکان ها سالن های ورزشی هم به اسکان مسافران اختصاص پیدا می کند و با این اقدام در مجموع ظرفیت پذیرش و اسکان بیش از چهار هزار نفر در شهر مریوان وجود دارد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مریوان یادآورشد: بی شک تعداد مسافران و گردشگرانی که به شهر مریوان در این ایام سفر می کنند بسیار بیشتر از ظرفیت اسکان در این شهر است به همین دلیل رایزنی هایی در ارتباط با استفاده از خانه های استیجاری برای پذیرش تعداد بیشتری از مهمانان انجام شده است.
حدادیان به دیگر برنامه های نوروزی در مریوان اشاره کرد و اظهار داشت: نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی از سوم فروردین سال 98 در محدوده دریاچه زریبار برپا می شود.
وی اضافه کرد: مراسم سنتی میرنوروزی برای نخستین بار، سوم فروردین در دریاچه زریبار برگزار می شود و دراین آیین سنتی مردم با برگزاری جشن نوروز کُردها در گذشته آشنا می شوند.
127 هزار نفر در ایام تعطیلات نوروز سال گذشته به مریوان سفر و از جاذبه های گردشگری آن دیدن کردند.
دریاچه زریبار، آبشار گویله، پل گاران، مسجد سوره، موزه خانه کورده واری، سیرانگاه قمچیان، روستای توراق تپه، دست بیلو از جمله جاذبه های گردشگری در مریوان است.
9936 / 3034

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي گردشگري اسكان مسافران مريوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه در نشست خبری با اشاره به نشست خبری اخیر رییس شورای شهر کرمانشاه گفت : توضیحاتی در خصوص بودجه در این جلسه داده شده که یا درست نیست و یا درست توضیح داده نشده و ایجاد شبهه کرده است.

نوروزی با اشاره به تحویل به موقع لایحه بودجه شهرداری به شورا، گفت: ما حتی زودتر از موعد مقرر لایحه را آماده کردیم، اما جلسات شورای شهر از مردادماه سال گذشته تا دی ماه همان سال کلا برگزار نشد و دی‌ماه بررسی لایحه آغاز شد.

شهردار کرمانشاه گفت: معاونین، شهرداران مناطق و روسای سازمان‌های شهرداری در جلسات شورا حاضر شده و پاسخگوی سوالات بودند، اما بودجه به موقع مصوب نشد و با پیگیری‌های بسیار در نهایت کلیات بودجه پنجم اسفندماه مصوب شد، اما به فرمانداری ارسال نشد.

وی افزود: بازهم پیگیری کردیم و در نهایت مصوبه کلیات بودجه ۲۸ اسفندماه به فرمانداری ارسال شد و همین امر موجب تاخیر دوماهه در بحث بودجه شد، بعد هم که پیگیر شدیم متوجه شدیم شورا دو دوازدهم مصوب کرده که خلاف قانون است، چرا که کلیات بودجه از قبل مصوب شده است. این اعتراض را به کمیته تطبیق هم اعلام کردیم، اما به خاطر شرایط شهر و شهرداری در نهایت این مصوبه تصویب شد تا کار‌های شهر زمین نماند.

نوروزی گفت: اخیرا هم که طرح دو فوریتی لایحه بودجه امسال را به صحن شورا بردیم و باید بر اساس قانون دو فوریتی بودن آن به رای اعضای شورا گذاشته می‌شد، اما رییس شورا در یک حرکت عجیب که نقض قانون است، عنوان کرد که با اختیار خودم این کار را انجام نمی‌دهم و لایحه را باز به کمیسیون می‌فرستم که بررسی شود.

شهردار کرمانشاه در خصوص هزینه‌های عجیب در لایحه بودجه امسال و اصلاحیه بودجه سال گذشته گفت: قبل از شفاف سازی کُدهای بودجه‌ای، باید عنوان کنم که فلوچارت بودجه بر اساس یک ساختار مشخص که در تمام شهرداری‌های کشور یکسان است تدوین می‌شود و نمی‌توان کُدهای ساختگی به آن اضافه کرد.

وی افزود: از طرفی بجز شورای شهر کرمانشاه، ۱۱ نهاد نظارتی از جمله دیوان محاسبات و سازمان بازرسی بر عملکرد ما در بودجه و خرج و مخارج شهرداری کاملا نظارت دارند و کوچکترین تخلفی در این زمینه با دقت رصد می‌شود و باید به این نهاد‌ها پاسخگو باشیم و این طور نیست که هر کاری دلمان بخواهد انجام دهیم و طبق قانون بودجه تقسیم بندی و توزیع می‌شود.

نوروزی گفت: یکی از هزینه‌های عجیبی که در جلسه مذکور رییس شورای شهر عنوان شده بود اینکه هزینه بازدید‌های بنده ۶۴ میلیارد تومان شده است و این در حالی است که اصلا بازدید هزینه‌ای ندارد. بنده وقتی جایی می‌روم چه خرجی دارم که باید ۶۴ میلیارد تومان شود؟ بازدید‌های شهرداری ذیل کُد بودجه‌ای هزینه‌های پیش بینی نشده قرار دارد و این یعنی بنده یا معاونین یا شهرداران مناطق بازدید می‌رویم و اگر به‌طور مثال آسفالت کوچه‌ای خراب باشد یا مرکز فرهنگی نیاز به وسایل سرمایشی یا گرمایشی داشته باشد و یا هر مورد پیش بینی نشده‌ای که در بودجه برای آن برنامه‌ریزی نکرده ایم، از این محل انجام می‌شود.

وی افزود: مورد بعدی بحث هزینه غذا است که عنوان شده ۴۲ میلیارد تومان هزینه غذا داده‌ایم و جوری این را عنوان کرده‌اند که انگار بنده و معاونین در طول سال ۴۲ میلیارد غذا خورده‌ایم. شهرداری ۱۷۰۰ کارگر دارد که دو شیفت کار می‌کنند و باید در طول روز وعده غذایی دریافت کنند و اگر هزینه هر پرس غذا را با حداقل قیمت هم حساب کنیم در طول سال بیش از ۴۲ میلیارد تومان می‌شود.

نوروزی گفت: طبق محاسبات ما هزینه غذا حدود ۹۰ میلیارد تومان می‌شود، اما ما مواد اولیه را گرفته و در رستوران شهرداری غذا را تهیه می‌کنیم که هزینه‌ها کمتر شود و عملا هزینه را به نصف کاهش داده‌ایم.

شهردار کرمانشاه در خصوص اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی برای «تشویقی موردی» گفت: هر نیروی پرسنل شهرداری می‌تواند دوبار در سال تشویقی معادل یک ماه حقوق دریافت کند و این اعتبار هم برای همین گذاشته شده است.

وی درخصوص صحبت رییس شورای شهر مبنی بر نصف شدن اعتبار آسفالت و رسیدن اعتبار آن از ۱۴۰ میلیاردتومان به ۷۰ میلیارد تومان گفت: این عدد‌ها اشتباه است، چرا که ما سال گذشته ۲۹۰ میلیارد تومان برای آسفالت شهر هزینه کردیم و امسال هم این مبلغ را به ۳۲۰ میلیارد در لایحه بودجه رسانده ایم.

نوروزی با اشاره به مشکلاتی که برای شهر و شهرداری در پی تاخیر در تصویب لایحه بودجه امسال و لایحه اصلاحیه بودجه سال گذشته بوجود آمده، گفت: سوال من این است اگر کسی با بنده مشکل دارد چرا باید شهر و شهرداری دچار مشکل شود. چرا باید بودجه یک کلانشهر را به خاطر مشکلی که با بنده دارند نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • ورودی شهر مریوان با انجام تعریض باند موجود بهسازی می‌شود
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها
  • پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها در اردوی آماده‌سازی