Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@18:04:52 GMT

آسیب‌های مردان را بیشتر ببینیم

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۴۷۷۲

آسیب‌های مردان را بیشتر ببینیم

چالش‌های اجتماعی و روانی جامعه امروز بیش از هر زمانی باعث شده تا مردان که نیمی از همان جامعه را تشکیل می‌دهند، در سایه نگاه‌های افراط گونه و کلیشه‌های غلط رایج، مورد غفلت قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در عصر حاضر که چند دهه‌ای از ظهور جنبش‌های فمینیستی برای احقاق حقوق زنان می‌گذرد، گاهی شاهد خشونت‌های بسیاری برعلیه مردان بوده‌ایم که نتیجه گرایش افراط گونه به تفکر فمینیسم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فمینیست‌های افراطی آنقدر نفرت از مردان پیش رفتند که حتی برخی از آنان معتقد بودند علم فیزیک به کلی جنسیت‌گرا و ضد زن است و این ضد مرد بودن در آنان حتی به تشکیل ارتش‌های زنانه منجر شد و تا نزدیکی تحقق جوامع یک دست از زنان نیز پیش رفت.

اما با وجود آنکه چنین تفکراتی تز تب و تاب روزهای اول خود دور شده، همچنان مردان در چالش‌ها و آسیب‌های اجتماعی و روانی خود درحاشیه قرار گرفته‌اند و حتی به طنز می‌توان گفت آنان در آمار کشتارهای تروریستی و جنگی نیز به چشم نیامده و عموماً آمار زنان و کودکان باعث تحریک عواطف می‌شود.

توجه به سلامت روان مردانی که در لابلای زندگی‌های سخت این روزهای جامعه بار اصلی مدیریت خانواده را در درشد بالایی از جامعه به عهده دارند، می‌تواند جامعه، خانواده، زنان و کودکان سالم‌تری را تجربه کرد، بدون آنکه متهم به مردسالاری یا بی توجهی به نیم دیگر جمعیتی که همان زنان هستند، شویم.

توجه به این برش از وجود مردان باعث شده تا با الهام پیرحاجی، رواندرمانگر خانواده درخصوص آسیب‌های روانی پیشروی مردان و راه کنترل آن گفت‌وگو کنیم که در ادامه می‌خوانید:

او سخنان خود را اینگونه آغاز می‌کند "در عصر حاضر به دلیل حساسیت‌هایی که بر روی زنان وجود دارد، گاهی توانایی و ناتوانی‌های مردان نادیده گرفته شده و به‌خاطر کلیشه‌های مرسوم، کمتر کسی جرات پیدا می‌کند درباره حقوق تضعیف شده مردان صحبت کند چون بیم آن وجود دارد که به او برچسب مردسالار زده شود."

از طرفی به نظر می‌رسد "تفکر قالب جامعه پذیرفته که مردان قدرتمند بوده و لازم نیست کسی از حق آنان دفاع کند؛ همین کلیشه‌های حاکم بر جامعه باعث می‌شود تا حتی سلایق آنان نادیده گرفته شده و دوره‌های کودکی و نوجوانی مردان کمتر از دختران و زنان مورد توجه قرار گیرد."

به تعبیری میتوان گفت "مردان از زمانی که رشد موهای صورت آنان آغاز می‌شود، در راه دستیابی به استقلال لازم دچار اضطراب شده و در نتیجه آن احتمال آنکه آنان دچار افسردگی شوند بالا خواهد بود؛ به همین سبب در سطح جامعه بارها شاهد آسیب‌های اجتماعی بوده‌ایم که توسط مردان اتفاق می‌افتد که باید بدانیم سطح پایین سلامت روان آنان یکی از عوامل مهم این موضوع است.

بحث خشونت برعلیه مردان گاهی حساس‌تر اما ناشناخته‌تر از زنان و حتی کودکان است "در برخی از جوامع حتی در حوزه‌های روابط جنسی، مردان مورد تجاوز قرار می‌گیرند که به دلیل آنکه آنان کمتر از زنان درباره روابطی که ناخواسته در آن شرکت کرده‌اند، صحبت می‌کنند، نه تنها خشونت‌های این چنینی در قبال مردان مورد توجه قرار نمی‌گیرد، بلکه تحقیقات و آمار چندانی نیز در این زمینه در دسترس نیست."

او راه سخت مرد بودن را با چالش‌های مرتبط با زندگی آنان همسو می‌داند "معمولا مردان به دلیل رویارویی با چالش‌های روزمره، اهمیت کمتری به سلامت جسمی خود می‌دهند که این موضوع سلامت روانی آنان را به شدت تهدید می‌کند؛ مردان ممکن است چالش‌های پیشروی خود را با رفتارهایی مانند پیاده‌روی های بی هدف کنترل کنند اما باید این نکته مدنطر باشد که گاهی این مدیریت خشم و استرس در مردان موفقیت آمیز نیست."

به عقیده این روانشناس "مصرف مواد، استرس‌های شغلی، پرخاشگری، حالات نامتعادل هیجانی و اضطراب جزو شایع‌ترین اختلالات روانی در مردان است؛ هرچند ممکن است اکثر افراد جامعه با این معضل روبه‌رو باشند، اما به واسطه اینکه مردان بیشتر با جامعه پیرامون خود درگیر هستند، در آنان بیشتر به چشم می‌خورد."

او ادامه می‌دهد "بروز احساساتی همچون گرم بودن، مهربانی و احساسی بودن برای عموم مردان ناشایست شمرده می‌شود به همین دلیل آنان بسیار بیشتر از زنان دچار انزوای وجودی یا تنهایی می‌شوند که همین امر باعث محدودیت در ایجاد روابط جدید برای مردان می‌شود."

پدر بودن را می‌توان یکی از مراحل گذر از چالش‌های مرد بودن دانست "حضور مردان به عنوان پدر در یک خانواده را عامل مهمی برای ارقتای سطح سلامت مردان می‌داند "تحقیقات نشان داده میزان افسردگی در مردان بدون فرزند نسبت به زنان بدون فرزند بیشتر است. همچنین میزان شادی پدر نسبت به مادر با وجود فرزندان بیشتر است و این شادی و دوری از افسردگی در زمان مراقبت پدر از فرزندان و بازی کردن با آنان بیش از هر زمان دیگری ارتقا خواهد یافت."

آری؛ گاهی باید به دور از هیاهوی معمول به دنبال آسیب‌ها و چالش‌های مرتبط با مردان بود تا این عضو مهم خانواده بیش از پیش بتواند در ارتقای سلامت و تحقق جامعه‌ای بانشاط کمک کند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آسیب شناسی رفتار اجتماعي روز پدر مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۴۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع

 روز گذشته اظهارات جنجال بر انگیز یک نماینده مجلس در صدر اخبار رسانه ها قرار گرفت و بازتاب های گسترده ای در میان اقشار مختلف جامعه را در پی داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی که از قضا عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم هست در مصاحبه ای تلویزیونی در مورد حجاب نَقبی به روابط نامشروع در کشور ترکیه زده و گفت: رهاورد کشف حجاب آتاتورک، این شده که در ترکیه به طور متوسط هر مردی با ۱۵ زن شریک جنسی است؛ این متوسط است؛ یعنی ممکن است یکی ۵۰ تا داشته باشد و یکی ۵ تا!

این اظهارات امیر حسین بانکی پور در مورد همسایه شمال غربی جمهوری اسلامی واکنش هایی در پی داشت،از فعالان رسانه ای و سیاسیون گرفته تا همکاران وی در مجلس. دولت و مردم ترکیه هم بماند.

در پی این موضع گیری های انتقادی به سراغ این نماینده اصفهان رفتیم و با وی گفت و گویی در مورد این اظهارات انجام دادیم . بانکی پور گفت این آمار را بر اساس سایت آمار جهانی در مورد گزارش های جمعیت اعلام کرده و لینک این سایت را بعنوان سند برای ما ارسال خواهد کرد .وی به خبرآنلاین گفت:الان شما فضای فیلم های ترکیه ای را هم نگاه کنید می بینید که این موضوع دارد با فرهنگ این کشور عجین می شود.

گفتنی است اگر چه ایشان آدرس سایت مورد نظر را ارسال کرد ولی با یک بررسی اجمالی متوجه شدیم که عدد یاد شده مربوط به کل دوران زندگی هر مرد است که ترجمه و جدول یاد شده در ذیل موجود است.

مشروح این گفت و گو خبرآنلاین را با امیر حسین بانکی پور بخوانید:

گفته اخیر شما در مورد ارتباط جنسی مردان ترکیه خیلی جنجال آفرین شده ،صرف نظراز برخی موضع گیری ها سوال اساسی این است که منبع این آمار کجاست؟

این آمار جهانی است ،سایت آمار جهانی که یک سایت معتبر است این آمار را با عدد 14.5 منتشر کرده است.

برای کل دنیا و یا فقط کشور ترکیه؟

فقط ترکیه ،این سایت آمار ارتباط جنسی در کشور های مختلف را نوشته و برای ترکیه این عدد را گفته که جدول آن را برای شما ارسال خواهم کرد.

یعنی شما برای این حرف سند دارید؟

بله، ضمن اینکه من چیز جدیدی نگفته ام .سایت آمار جهانی گزارش های مختلف جمعیتی دارد و مرتب مورد استناد همه جا قرار می گیرد و این معتبرترین سایتی است که همیشه خبرگزاری ها از آن استفاده می کنند و من هم از این منبع نقل کردم و همانطور که قبلا گفتم الان جدول آن را برای شما ارسال می کنم. حتی در اینترنت هم اگر بنام سایت آمار جهانی سرچ کنید آن را خواهید دید.

ما علاوه بر هم کیش بودن به لحاظ فرهنگی هم با مردم ترکیه اشتراکاتی داریم و خیلی از آنها هم حجاب را رعایت می کنند ،فکر نمی کنید طرح این موضوع علاوه بر دولت ترکیه منجر به دلخوری مردم این کشور شود؟

من در آن مصاحبه تعریف مردم ترکیه را هم کرده ام و گفته ام مساجد خوبی دارد و آدم های با حجاب دارد.

منظور من آثار و تبعات این حرف است ، فکر نمی کنید در روابط دو کشور تاثیر منفی بگذارد؟

نه ببینید این چیزی است که در آمار آمده ،اگر واقعا این آمار غلط است باید ترکیه اعلام کند که این عددی که در سایت آمده غلط است.مثل اینکه من از سازمان ثبت احوال یک آماری را ذکر کنم و بگویم مثلا در فلان شهر آمار طلاق بیشتر است.

اصلا دولت ترکیه به کنار ،فکر نمی کنید این حرف توهین به مردم ترکیه باشد؟

وقتی یک چیزی برابر آمار ها مطرح می شود اگر این توهین باشد باید از اول اعلام کنند و بگویند این آمار غلط است .الان شما فضای فیلم های ترکیه ای را هم نگاه کنید می بینید که این موضوع دارد با فرهنگ این کشور عجین می شود.

شما خودتان هم سریال ترکیه ای نگاه می کنید؟

نه من نمی بینیم

در این برهه ای که ترکیه همراه با ما در مورد اسرائیل موضع گرفته ...

این صحبت من را اگر ببینید خواهید دید که یک ساعت و پنج دقیقه است و اصلا موضوع ترکیه نیست ،موضوع صحبت من کل سیر تحولات در مورد حجاب بوده و در وسط این صحبت حرکت آتاتورک بوده و ضربه ای که به ترکیه زده . این آمارهم همه جا بوده و منتشر هم شده است و اینکه از زبان من دارند نقل می کنند خُب شاید از برجسته کردن آن یک جمله قصد دیگری داشته باشند.

ببینید من قصد دارم با این مصاحبه یک مقدار شفاف سازی کنم .

من جدول آماری را می دهم خدمت تان و این آمار جهانی است و مرتبا هم در خبرگزاری های مختلف جهان و اروپا منتشر می شود.

پس در مجموع شما معتقد هستید این سخن نمی تواند تاثیر منفی در روابط دو کشور داشته باشد؟

بله ،شما هم لطف کنید متن را بدهید من چک کنم که دوباره داستانی نشود.

 

Average Number of Sexual Partners by Country 2024

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-number-of-sexual-partners-by-country

ترجمه فارسی مبنای آماری:

میانگین تعداد شرکای جنسی بر اساس کشور 2024

اکثر افراد در طول زندگی خود چندین شریک جنسی دارند، با نظرسنجی ها میانگین جهانی 9 شریک جنسی در طول زندگی یک فرد نشان می دهد. میانگین تعداد شرکای جنسی می تواند از کشوری به کشور دیگر به طور قابل توجهی متفاوت باشد، زیرا هنجارهای فرهنگی می تواند تأثیر قابل توجهی بر تعداد افرادی که با آنها رابطه جنسی دارد، داشته باشد.

10 کشور با بالاترین میانگین تعداد شرکای جنسی

گفتنی است در پی این گفت و گو آقای بانکی پور توضیحی "در صورت امکان"انتشار ارسال نمودند که در ذیل می آید:

آمارها دروغ نمی گویند اگر جستجوگر باشیم.

توضیحات دکتر امیر حسین بانکی پور فرد درباره بخشی از مصاحبه با خبرگزاری رجانیوز پیرامون عواقب کشف حجاب در کشور ترکیه

بحث درباره عواقب کشف حجاب در ایران و حرکت و تمایل کنونی عده محدودی از افراد کشورمان، به سمت الگوهای ناموفقی است که بسیاری از کشورها سالها پیش تجربه کردند و تبعات آن آمارهای تکان دهنده ای را بجای گذاشته است.

چندین سایت معتبر بین‌المللی این آمار را تأیید کرده اند بهتر است بجای تشکیک با ذهن بیدار و جستجوگر، به دنبال حقیقت نتایج کشف حجاب، که برهنگی و سپس فروپاشی خانواده ها را در بر دارد باشیم.

امروز اگر حجاب در کشورمان جلوی برهنگی را گرفته است، نتیجه آن آمار های بسیار پایین تر کشورمان به نسبت کشورهایی است که درگیر آزادی های ظاهری اما مخرب باطنی هستند.

کاش مردم عزیزمان بویژه دختران و زنانمان متوجه این باشند که حجاب می تواند زن ایرانی را متمایز از زنان جهان کند.همانگونه که بسیاری از کشورهای اصیل در جهان با نگه داشتن لباس رسمی و اصیل خود ، باعث توجه و تشویق جهانیان گردیده اند .

با حجاب ، زن ایرانی می تواند وقار ، حیا و عفتش را به رخ جهانیان بکشد.

دیگر خبرها

  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • انتقاد عباس عبدی از ممنوعیت دوباره ورود زنان به ورزشگاه ها/اگر جرات دارید مردان را محروم کنید/ آنها فحاشی می‌کنند، زنان‌ محروم می‌شوند؟!
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود
  • پنجمین قهرمانی متوالی بارسلونا در لیگ زنان اسپانیا؛ شکست ناپذیران جور تیم مردان را می‌کشند