Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل سازمان همکاری شانگهای اعلام کرد که این سازمان در حال توافق با ایران برای عضویت رسمی تهران در این نهاد منطقه ای است. آفتاب‌‌نیوز : «ولادیمیر نوروف» روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری در پاسخ به ایرنا با اشاره به روند توسعه همکاری سازمان با کشورهای عضو و ناظر تصریح کرد: اجماع نظر بالایی درباره عضویت رسمی ایران وجود دارد و با توجه به اینکه در یک برهه زمانی تحریم های ایران لغو شد، اعضای این سازمان در بیانیه 'چینگ دائو' در اجلاس سران در سال 2018 میلادی حمایت خود را از این موضوع اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: در این بیانیه همچنین از برجام به عنوان یک توافق بسیار مهم دیپلماتیک و بین المللی برای حل موضوع هسته ای ایران حمایت شد.
به گفته وی اعضا سازمان همکاری شانگهای در این بیانیه تاکید کردند که این پیمان به طور دقیق و موثر اجرا خواهد شد و این برای پیشبرد صلح و ثبات منطقه و جهان حایز اهمیت است.
'نوروف'تاکید کرد: سازمان همکاری شانگهای به مناسبات و همکاری های خود با ایران و دیگر کشورهای عضو ناظر، بسیار اهمیت می دهد.
دبیرکل سازمان همکاری شانگهای تصریح کرد: دولت های رسمی عضو این سازمان بر این باور هستند که چالش هایی در زمینه های امنیتی و تثبیت شرایط منطقه ای وجود دارد و باید با همکاری کشورهای عضو و ناظر با آنها مقابله کرد.
'نوروف' ارتقا سطح همکاری های دوستانه و بشردوستانه را نیز مستلزم تلاش همه اعضای این سازمان دانست و گفت: فضای زیادی برای مشارکت در این عرصه ها وجود دارد.
وی افزود: سازمان همکاری شانگهای علاقه مند به همکاری های چند جانبه با جمهوری اسلامی ایران و همچنین پیشبرد مناسبات طرفین است.
دبیرکل سازمان همکاری شانگهای گفت: کشورهای سازمان همکاری شانگهای بسرعت در حال گسترش همکاری های اقتصادی و تجاری خود با ایران هستند و در طرح های زیربنایی با تهران همکاری می کنند.
سازمان همکاری شانگهای یک سازمان بین ‌المللی است که در 15 ژوئن سال 2001 میلادی در شهر «شانگهای» تاسیس شد.
چین، روسیه، هند، پاکستان، قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان و ازبکستان از اعضای اصلی این سازمان و جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، مغولستان و بلاروس نیز از اعضای ناظر این سازمان هستند.
منبع: ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سازمان شانگهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۹۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد

سخنگوی کرملین گفت مراحل اولیه امضای توافق میان مسکو و کی‌یف طی شده بود اما لندن مانع آن شد.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت با وجود فشارهای غرب، چین می‌تواند از منافع ملی خود حفاظت کند و روسیه به تقویت همکاری خود با این کشور ادامه خواهد داد.

در روز جمعه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت چین نمی‌تواند به دنبال تقویت همکاری خود با اروپا باشد و درعین‌حال از بزرگ‌ترین تهدیدی که امنیت اروپا را نشان رفته (روسیه) ‌حمایت کند.

پسکوف در واکنش به تلاش‌های آمریکا برای قطع ارتباط پکن و مسکو گفت: «چین یک کشور کاملا مستقل است، کشوری قدرتمند که توان دفاع و حفاظت از منافع خود را دارد. چین شریک نزدیک ماست و همکاری‌های خود را افزایش خواهیم داد.»

او همچنین گفت مخالفت کی‌یف با ادامه‌دادن مذاکرات صلح در استانبول به‌دلیل فشارهای مستقیم انگلیس صورت گرفته است.

پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا مسکو پس از نشست صلح استانبول در ۲۰۲۲ خواسته‌های جدیدی از اوکراین داشت، گفت: «به‌خوبی می‌دانیم که مراحل اولیه امضای توافق طی شده بود. همچنین همه به‌خوبی می‌دانند چه چیزی باعث شد اوکراینی‌ها به مذاکره ادامه نداده و امضای توافق را نهایی نکنند. به گفته نمایندگان اوکراین که در مذاکرات حضور داشتند، این اتفاق در نتیجه فشار مستقیم لندن افتاد.»

سخنگوی کرملین همچنین با بیان اینکه روسیه از حفظ ارتباطات میان ایروان و باکو استقبال می‌کند، گفت این گفت‌وگوها برای حل‌وفصل کامل مناقشات میان طرفین ضروری هستند.

او در پاسخ به اعتراضاتی که برخی شهروندان ارمنستان در مخالفت با امتیاز ارضی اخیر این کشور به جمهوری آذربایجان برگزار کرده‌اند، گفت: «نمی‌خواهیم دراین‌باره اظهارنظر کنیم. می‌دانید که ما طرفدار تداوم تماس‌های باکو و ایروان هستیم. ما معتقدیم این گفت‌وگوها برای تنش‌زدایی و حل‌وفصل نهایی مناقشات و حصول توافق بر سر معاهده صلح، ضروری هستند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • حمایت الجزایر از طرح عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل
  • پتانسیل چندجانبه گرایی شانگهای در برابر اسراییل
  • وزیران دفاع ایران و قزاقستان دیدار کردند
  • وزرای دفاع ایران و قزاقستان دیدار و گفتگو کردند
  • امیر آشتیانی با وزیر دفاع قزاقستان دیدار و گفت‌وگو کرد