Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@18:31:00 GMT

چند روش برای درمان یبوست در سفر

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۱۲۴۹

چند روش برای درمان یبوست در سفر

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛  اگر در هنگام مسافرت کردن دچار یبوست می شوید، بهتر است بدانید تنها نیستید. یبوست در مسافرت حدود 40 درصد مردم را تحت تاثیر قرار می دهد.مردم سرویس بهداشتی و توالت خانه خود را دوست دارند و زمانی که وارد محیط جدیدی می شوند و برنامه های روزانه آنها نیز تغییر می کند، گاهی وارد منطقه ای با زمان محلی متفاوت می شوند، سیستم گوارشی از کنترل خارج می شود و مشکلاتی مانند نفخ بروز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما قرار نیست همیشه در مسافرت دچار این مشکل ناراحت کننده باشید. در ادامه به برخی راه کارهای موثر برای رفع یبوست در مسافرت اشاره می کنیم.

1. درمان یبوست با مصرف مقدار کمی سرکه سیب در روز

مسافرت باعث می شود روش های درمانی برای رفع مشکلات گوارشی کمی پیچیده تر شوند. یکی از بهترین روش ها مصرف کمی سرکه سیب است. یک قاشق چایخوری سرکه سیب را در کمی آب حل کنید و به مدت 15 تا 30 دقیقه منتظر بمانید و قبل از هر وعده غذایی این محلول را میل کنید. این روش به عملکرد بهتر روده کمک می کند. سرکه سیب به تولید مایعات گوارشی کمک می کند. مایعات گوارشی برای تجزیه غذا ضروری هستند. این روش با بهتر کردن هضم غذا و عملکرد روده باعث از بین رفتن نفخ و گرفتگی های شکم می شود.

سرکه سیب محلول در آب گاهی به هضم سخت کمک می کند، به ویژه اگر در مسافرت تلاش می کنید غذاهای جدید بخورید. همیشه یک آنزیم گوارشی خوب به شما توصیه می شود. دکتر جنا میلر Jennah Miller متخصص طب اطفال در تورنتو می گوید: "آنزیم گوارشی خوب حاوی چندین آنزیم مختلف است که برای تجزیه تمام بخش های یک وعده غذایی ضروری هستند (به عنوان مثال پروتئاز Protease برای تجزیه پروتئین ها، لیپاز lipase برای چربی ها و آمیلاز amylase برای کربوهیدرات ها). خوردن یک یا دو کپسول از این آنزیم ها قبل و بعد از غذا می تواند هر نوع مشکل گوارشی را قبل از اینکه حتی شروع شوند، برطرف سازد. زمانی که روده ما سالم است این آنزیم ها را به خودی خود تولید می کند، اما گاهی برای تجزیه برخی غذاهای غنی و یا غذاهایی که دستگاه گوارش به آنها عادت ندارد، به کمک بیشتری نیاز داریم."

*پروتئاز Protease : یا پروتئین‌گوار به آنزیمهایی گفته می‌شود که باعث تجزیه پروتئین‌ها می‌شوند.

*لیپاز lipase :آنزیم است که توانایی هیدرولیز استرها را دارد و نقش اختصاصی تبدیل تری‌گلیسرید به گلیسرول و اسید چرب را ایفا می‌کند

* آمیلاز amylase : در بدن انسان در بزاق، آنزیمهای لوزالمعده و روده باریک یافت می‌شود. این آنزیم باعث تجزیه زنجیره‌های پلی ساکارید مانند نشاسته به اجزای کوچکتر و دی ساکاریدهایی مانند مالتوز می‌شود و نقش مهمی در هضم کربوهیدراتها دارد.

2. درمان یبوست با چای زنجبیل

در زمان سفرهای هوایی مقدار زیادی چای زنجبیل بنوشید. می توانید از دمنوش های زنجبیل در سفر استفاده کنید. تا جایی که می توانید چای زنجبیل بنوشید. زنجبیل رطوبت بدن را برطرف می کند، به بدن آبرسانی می کند، گردش خون را بهبود می بخشد، التهاب پاها را به حداقل می رساند و حرکت مواد غذایی را در بدن تسهیل می کند. وقتی به مقصد مورد نظر می رسید، میوه و سبزی به مقدار زیاد بخورید و در هفته اول سفر خود وعده های غذایی سبک تر داشته باشید. هر زمان وقت آزاد داشتید به پشت دراز بکشید و زانوهای خود را در شکم تان جمع کنید و به این وسیله شکم خود را فشار دهید و روده تان را بیدار کنید تا حرکت روده انجام شود.

3. درمان یبوست با مصرف منیزیم و گرفتن دوش آب گرم

پودر منیزیم سیترات در مسافرت بسیار به دردتان می خورد. این شکل منیزیم به سرعت توسط خون جذب می شود و در نتیجه تاثیر خیلی سریع دارد. منیزیم به سیستم عصبی مرکزی کمک می کند و در نتیجه به شل شدن عضلات و هضم غذا کمک می کند و نفخ برطرف می شود. 20 دقیقه قبل از سفر و همچنین به محض رسیدن به مقصد دوش بگیرید، دوش گرفتن باعث آرامش بدن می شود و به بدن اجازه استراحت می دهد. به خاطر گرمای وارد شده به بدن پروتئین هایی آزاد می شوند که از بدن در مقابل استرس های ناشی از حوادث محافظت می کنند.

4. درمان یبوست با ماساژ منظم

همیشه زمان برای ماساژ دادن حرفه ای را نداریم، اما خودتان می توانید بخش هایی مانند پایین ستون فقرات را با طب فشاری ماساژ دهید که این کار به انرژی حرکتی منجر شده و باعث رفع یبوست می شود. دو توپ کوچک اسکواش را داخل یک جوراب قرار دهید و آن را ببندید. باید توپ ها به خوبی به یکدیگر بچسبند تا به درستی کار کنند. توپ ها را در دو طرف ستون فقرات قرار دهید و آن ها را به سمت پایین ستون فقرات حرکت کنید، در حین انجام این کار نفس عمیق بکشید.

برای محافظت از سر خود از یک بالشت استفاده کنید و روی یک تشک یوگا (یا یک سطح کاملا صاف) دراز بکشید. نقطه دیگری که فشار وارد کردن به آن برای رفع یبوست موثر است، بین انگشت شست و انگشت اشاره است. این بخش را به طور مداوم و ثابت به مدت چند دقیقه فشار دهید.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چای درمان طب مشکلات میوه و سبزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند

نام علمی این گیاهPortulaca oleraceae  و از خانواده Portulaceae می باشد. تخم خرفه تصفیه کننده خون و رفع کننده تشنگی است و برای سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود.

به گزارش سرگرمی روز، خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد، تر و دارای نیروی قابضه است. در درمان اختلالات و التهاب مجاری ادرار موثر است. این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن در درمان بیماری های کبدی مفید است.

از جوشانده خرفه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین درد های سینه، سوزش مجاری ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می شود.

مصرف خوراکی خرفه به صورت سبزی خام و پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده ها، قطع اسهال و تب کاربرد دارد و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درمان درد کلیه مفید است.

جویدن برگ خرفه به مقدار کم، کندی دندان را که بر اثر خوردن میوه های ترش و یا علت دیگری ایجاد شده است را رفع می کند. البته زیاد جویدن آن نیز کندی دندان ایجاد می کند. ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می شود. ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سر درد و دردهای میگرنی می شود.

گفتنی است که گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری های تب دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صوردت پودر و جوشانده استفاده می شود. خرفه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی را دارد. خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیدیه شده است.

از عصاره خرفه برای رفع التهابات گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود. افراد سرد مزاج باید خرفه را با نعناع و کرفس بخورند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در ارومیه/ ۱۱ نفر مصدوم شدند
  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند