Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@09:36:43 GMT

هزینه‌هایی که حمل و نقل را گران کرد

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۳۸۴۴

هزینه‌هایی که حمل و نقل را گران کرد

‌این روزها و در آستانه سال 98، هزینه های حمل و نقل در بخش برون شهری و درون شهری افزایش یافت.

‌به گزارش ایسنا-‌ مردم از اینکه با گرانی کرایه‌های درون‌شهری و برون‌شهری مواجه هستند گلایه دارند و یکی از شهروندان که روزانه در مسیر بین‌شهری تا محل کار خود سفر می‌کند، می‌گوید: در سال 97 بیش از دو بار قیمت کرایه‌ها افزایش داشته و گویا هیچ نظارتی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته وزیر راه و شهرسازی چندی پیش در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری در خصوص افزایش ۲۰ درصدی نرخ کرایه اتوبوس‌های بین‌شهری، اعلام کرده بود: در کشور بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعالیت می‌کند و این افزایش ۲۰ درصدی سنتی است که در سال‌های گذشته پایه‌گذاری شده و بعد از آن به نرخ سابق بازمی‌گردد، البته باید دقت کرد که رانندگان و فعالان حوزه حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای افراد زحمت‌کشی هستند که در این ایام برای خدمت‌رسانی به مردم در برخی از مسیرها مجبور به بازگشت یک سرخالی هستند که هزینه‌هایی را به آن‌ها تحمیل می‌کند و این افزایش برای جبران این هزینه‌ها صورت می‌گیرد.

به گفته محمد اسلامی، دولت توانایی مالی برای اختصاص یارانه به ناوگان اتوبوس‌رانی برای ارتقای امکانات فنی، رفاهی و آماده‌سازی ندارد و باید دانست که این افزایش قیمت از سوی دولت نیست و اتحادیه و صنف‌ برای قیمت‌گذاری در ایام مختلف تصمیم‌گیری می‌کنند.

رئیس انجمن شرکت‌های مسافربری لنجانات، فلاورجان و مبارکه نیز در خصوص افزایش کرایه مینی‌بوس‌های بین‌شهری و گلایه مردم به خبرنگار ایسنا، می گوید: امسال کرایه‌ها تنها یک‌بار در تاریخ 25 اسفندماه به میزان 20 درصد افزایش داشت.

به گفته عبدالله کیانی، افزایش کرایه بین‌شهری و استانی از 25 اسفندماه تا 15 فروردین‌ماه اعمال می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه آخرین افزایش قیمت کرایه‌ها مربوط به 25 اسفند سال 96 بود، ادامه می دهد: نرخ کرایه‌ها در نوروز 96 هیچ افزایشی نداشت، چراکه کرایه قطار و هواپیما نیز گران نشد و افزایش نرخ کرایه‌ها از خرداد 96 اعمال شد و از 25 اسفند امسال نیز دوباره مجوز افزایش کرایه‌ها صادر شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا بعد از تعطیلات 20 روز کرایه‌ها به قیمت قبل برمی‌گردد یا خیر، اظهار کرد: به‌احتمال 50 درصد بعد از تعطیلات 20 روزه قیمت‌ها کرایه‌ها کاهش خواهد یافت.

به گفته کیانی، افزایش 20 درصدی قیمت کرایه اتوبوس‌های برون‌شهری و استانی در توافق بین کانون حمل‌ونقل مسافر کشور و سازمان حمل‌ونقل راهداری کشور به‌صورت سراسری اعمال شده است.

رئیس انجمن شرکت‌های مسافربری لنجانات، فلاورجان و مبارکه با اشاره به اینکه در حال حاضر کرایه اتوبوس‌های اصفهان به زرین‌شهر بعد از این تصمیم از 2300 تومان به 2800 تومان افزایش یافته است، اظهار می کند: قیمت اتوبوس‌های بین‌شهری اصفهان تا فولادشهر نیز از 1500 به 1700 تومان گران شده است، البته در صورت محاسبه نرخ تورم، هزینه کرایه‌ها به جای 20 درصد باید تا سقف 80 درصد افزایش می‌یافت. 

کیانی با بیان اینکه طی یک ماه گذشته نرخ لاستیک پنج بار گران شده است، می گوید: سه ماه پیش قیمت یک جفت لاستیک در کارخانه 700 هزار تومان بود که متأسفانه سه روز پیش با نرخ روز و بالای یک میلیون و 100 هزار تومان رانندگان شده است.

رئیس انجمن صنفی شرکت‌های مسافربری اصفهان نیز در خصوص افزایش چندباره نرخ اتوبوس‌های بین‌شهری طی یک سال گذشته به خبرنگار ایسنا، می گوید: قیمت‌ها طی یک سال و نیم گذشته نرخ کرایه‌ها هیچ تغییری نکرده و باید توجه داشت قیمت حمل‌ونقل و مسافر نسبت به سایر اقلام بسیار پایین است.

امیرحسین سیامکی با تأکید بر اینکه علاقه‌مند به افزایش نرخ حمل‌ونقل مسافر نیستیم، چراکه موجب ضرر می‌شود، تصریح می کند: افزایش نرخ کرایه‌ها موجب کم شدن مسافر می‌شود، از سوی دیگر موجب بالا رفتن هزینه دستمزدها و ... می‌شود، بنابراین ما خواهان افزایش نرخ کرایه‌ها نیستیم، اما به دلیل افزایش قیمت اقلام حمل‌ونقل مجبور شده‌ایم.

وی می افزاید: در حال حاضر قیمت حمل‌ونقل برون‌شهری و برون‌استانی 20 درصد افزایش یافته است.

به گفته سیامکی، مجوز گرانی کرایه اتوبوس‌های بین‌شهری و استانی، از حدود 20 روز پیش صادر و درنهایت از 25 اسفند امسال این افزایش قیمت اعمال شد.

وی تأکید می کند: تصمیم برای افزایش قیمت اتوبوس‌های بین‌شهری از سوی انجمن صنفی شرکت‌های مسافربری کشور اتخاذ شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۳۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • قیمت فیلترشکن گران‌تر از اینترنت! گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی است!
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • قرارداد گران‌قیمت فراری با اسپانسر آمریکایی
  • فیلم/ بهادری جهرمی: افزایش قیمت بدون مبنا گران فروشی است
  • پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران از قیمت طلا و سکه کاهشی است