Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@04:02:18 GMT

'رونق تولید' با عبور از نسل نخست استارتاپ ‌ها

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۳۹۶۹

'رونق تولید' با عبور از نسل نخست استارتاپ ‌ها

تهران - ایرنا - دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: «رونق تولید» با عبور از نسل نخست استارتاپ‌ها و پرداختن به استارتاپ‌های تکنولوژیک و محصول ‌محور میسر است.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «پرویز کرمی» افزود: پا گذاشتن در سالی تازه، تعهد و مسوولیت زندگان را بیش از سال قبل می کند، فرصتی که در اختیار تجربه کنندگان سال جدید قرار می گیرد، باید که مغتنم شمرده شود و فکر و حال تازه را سبب سازد؛ اینک که در لحظه های نخست سال نو سال «رونق تولید» هستیم و آسمان و زمین، در نهایت مهربانی با ما مواجهه می کنند، ذکر چند نکته ضروری و به جا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نخست اینکه در طلیعه ورود به گام دوم انقلاب اسلامی هستیم؛ از 40 سال گذشته، درس ها، مشق ها، تجربه ها و عبرت های فراوان گرفته ایم؛ اینک زمان به کار بردن همه آموخته های این سالیان است؛ در چهار دهه نخست انقلاب، جنگ و سازندگی و تحریم و شتاب علمی و هزاران نکته در خور را دیده ایم و اشک ها و لبخندهای بسیاری را نصیب شده ایم.
وی ادامه داد: گام دوم، همراه با پختگی ها، حساب شدگی ها و به دست آوردن ها و میوه چینی های جمهوری اسلامی ایران است، آنچه در 40 سالگی این انقلاب گرانقدر، باورمندانه و امیدوارانه به دست آورده ایم، ارزش خود اتکایی به نیروی انسانی خلاق و جوانان ایران اسلامی است، رسیدن به گوهر گرانبهای «ما می توانیم» است، ایستادگی در برابر کاستی ها و راه یافتن در مواجهه با بن بست هاست، در این میان، نقش علم و فناوری و بازیگران آن، بی بدیل و درخشان بوده و این موضوع همان توشه راه در طی کردن گام دوم خواهد بود.
کرمی گفت: دیگر اینکه مردم، فناوران، شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها و مسوولان سه ضلع مثلث پایداری و ایستادگی در مقابل سختی های این روزهای حساس هستند، مسوولان، خدمتگزارانه باید در خدمت و تسهیلگری دو قشر دیگر بوده و با تمام توان موانع تولید ملی و رونق اقتصادی را رفع و تعدیل کنند و مردم هم حامی مسوولان خدوم و زحمتکش باشند.
اعتماد مردم به فناوران شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها هم، خرج مسیر پویایی و شکوفایی است، این سه ضلع، باید خالصانه و صادقانه در کنار هم قرار گیرند، اما یک چتر و خیمه بلند و محکم می تواند که هر سه اینها را حفاظت و در کنار هم بودنشان را تضمین کند که همان «زیست بوم نوآوری و فناوری» است.
کرمی گفت: این زیست بوم، بدون حضور مردم و رهبری حکیم و فرزانه برپا نخواهد ماند، بدون خلاقیت و نوآوری فناوران و پژوهشگران و همکاری ارزشمندشان با صنعتگران، به باد خواهد رفت، با بی توجهی مسوولان، نسیم حیات را بر گونه های خود لمس نخواهد کرد، اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان، با برپایی زیست بوم نوآوری و فناوری، معنا و مفهوم می یابد و شکوفه در شکوفه خواهد داد، چه خوب است که همه مسوولان و صنعتگران و فناوران و عموم مردم، زیست بوم نوآوری و کارآفرینی را بهتر بشناسند و هر یک، برای پایداری آن، دست همت بالا گیرند.
دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: سوم اینکه طی چند سال اخیر، استارتاپ های خدماتی ایرانی، بسیار خوب توانسته اند پا بگیرند، رشد کنند و خود را در دل مردم جای دهند، این موضوع، نوید خوشحال کننده ای است که به ما می گوید ایرانی جماعت، با خلاقیت و نوشدگی همچنان سر سازگاری دارد و از انعطاف فرهنگی و اجتماعی بالایی برخوردار است.
وی افزود: اما حالا نوبت پا گرفتن جدی و چشمگیر استارتاپ های تخصصی، تکنولوژیک و محصول محور است و عبور از نسل اول کنونی استارتاپ های ایرانی به سمت استارتاپ های محصول محور رونق تولید را درپی خواهد داشت، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال نو، گام نو و جدیت و جهش تازه ای را پیش رو دارد.
کرمی اظهار داشت: استارتاپ های تخصصی، ما را چند پله بالاتر از اینجایی که هستیم خواهند برد، ساز و کارشان هم مهیاست و بازیگران زیست بوم نوآوری و کارآفرینی نیز، از آمادگی و چابکی کامل برخوردارند ، این موضوع، از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک عیدانه و خبر خوش برای همه ایرانیان است و مردم عزیز سرزمینم، آماده شنیدن خبرهای دلگرم کننده و غرورآفرین از سوی فرزندان نخبه و استارتاپی و فناوران تلاش گران دانش بنیان در سال پربرکت 1398 باشند.
علمی** 9014**9189

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي فناوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی

تین نیوز

محققان یکی از شرکت های دانش بنیان به دانش فنی ساخت موتورهای ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافتند و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری از آن رونمایی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، پژوهشکده سامانه های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف میزبان روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برای رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی بوده است.

انجام پژوهش های کاربردی توسعه ای، تجاری سازی ایده های نو و پژوهش های فناورانه در حوزه دانش های نوین و سطح بالا، انجام فعالیت های ترویجی به منظور اعتلای نهضت نرم افزاری و توسعه صنایع کشور در بستر مناسب ارتباطی صنعت و دانشگاه و با بهره گیری از ساختارهای چابک و پویا از ماموریت های این پژوهشکده است. از این رو این مرکز تحقیقاتی چشم انداز خود را تبدیل شدن به یکی از اصلی ترین مراکز پیشرو در تجاری سازی ایده های فناورانه در حوزه دانش های نوین و سطح بالای کشور تعریف کرده است.

یکی از شرکت های دانش بنیان این پژوهشکده که با همکاری اعضای هیات علمی و برخی از محققان ایرانی مقیم خارج شکل گرفته است، پس از ۴ سال تحقیق و توسعه به دانش فنی ساخت موتور ۶ سیلندر با ظرفیت ۴۰۰۰ سی سی بنزینی خورجینی دست یافت.

به گزارش ایسنا، دهقانی فیروزآبادی در آیین رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی در جمع خبرنگاران گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودروهای استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه این نوع موتورها همچنین دارای کاربردهای تفریحی مانند خودروهای افرود را نیز دارند، اظهار کرد: این نوع موتورها یک نیاز کاملا راهبردی است و کشور نیز در طی چند سال گذشته به آن موضوع رسید که کشور  نیازمند دستیابی به دانش فنی این نوع موتورها است.

دهقانی اضافه کرد: بر این اساس یکی از شرکت های دانش بنیان که با حضور چندین نفر از اعضای هیات علمی و نزدیک به ۴۰ نفر از بهترین دانشجویان و فارغ التحصیلان و محققان کشور تشکیل شده بود، و در طی ۳ تا ۴ سال گذشته با ترسیم برنامه مطالعاتی عمیق، اقدام به کسب فناوری های موتورهای ۶ سیلندر خورجینی ۴ لیتری دنیا کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: این شرکت دانش بنیان امروز توانست نمونه مهندسی معکوس شده این موتور را با استانداردهای بالا تولید و رونمایی کند.

وی باتاکید بر اینکه رونمایی از این دستاورد، اثبات فناوری های موتور  خورجینی ۶ سیلندر حجم بالا است، اظهار کرد: دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش بنیان به دست امده و امیدواریم این جریان علمی قوی که از سوی محققان این شرکت ایجاد شده است، توسعه یابد و به زودی شاهد تولید این موتورها برای کاربردهای خاص در کشور باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، فناوری های موتور را از فناوری های اصلی و کلیدی در هر سامانه  ای توصیف کرد و یادآور شد: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است چون این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه ها است.

دهقانی با اشاره به حمایت های معاونت علمی از این طرح گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه  را بر عهده گرفتیم. ولی یکی از خوشحالی های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت های بزرگ دنیا  فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند تا دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا، گیربکس مغناطیسی، طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی اسکوتر آویتا با سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت، آب شیرین کن خورشیدی و رونمایی از محصول فناورانه نرم افزار ابرسازه از دیگر دستاوردهای این پژوهشکده به شمار می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان