Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در مراسم سخنرانی رهبر انقلاب اسلامی که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با گرامیداشت مقدم مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی، گفت: در حاضر که جوانان ما در مراسم اعتکاف شرکت کرده‌اند مورد افتخار ایران اسلامی هستند.

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه مسئله توجه به زائر با محوریت زیارت دلنشین برای آنها اولویت مهم آستان قدس رضوی است، گفت: تمام اقدامات انجام شده در راستای تسهیل زیارت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه زیارت از مبدا تا مبدا تعریف شده است، بیان کرد: حضور بسیاری از زائران به خصوص زائران نیازمند نیز با همکاری همه بخش‌ها در حرم مطهر رضوی امکان پذیر شده است، به طوری که بیش از یک هزار زائر اولی به حرم مطهر در سال 97 مشرف شدند، همچنین، زائرسراهایی در مشهد ایجاد شده و این زائرسراها برای اقامت زائران نیازمند ایجاد شده، هم اکنون 20 هزار نفر می‌توانند از آن استفاده کنند،

رئیسی ادامه داد: اقداماتی انجام شده تا مکان مناسبی برای پذیرش 300 هزار زائر در آینده‌ای نزدیک ایجاد شود، نذورات نیز رشد داشته، همچنین، امروز 82 رقبه وقفی و بیش از 227 رقبه غیروقفی زیرپوشش آستان قدس رضوی قرار دارد.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به 2 برابر شدن فعالیت‌های فرهنگی و رشد 3 برابری توزیع اطعام حرم مطهر، اضافه کرد: 4 مرکز فرهنگی تربیتی از جمله باغ خاتون ویژه بانوان و مرکز دانشجویی ویژه دانشجویان با هدف شناخت سیره رضوی، بصیرت‌افزایی و معرفت‌افزایی ایجاد شده، همچنین، بیش از یک سال برای ساخت این مراکز مطالعات گسترده انجام شده است.

رئیسی با اشاره به ایجاد مراکز مشاوره برای کاهش آسیب‌های اجتماعی از حرم مطهر رضوی تا سراسر کشور، متذکر شد: مراکز شعر رضوی و ادبیات در بعد فرهنگی نیز ایجاد شده است.

تولیت آستان قدس رضوی سوغات زائر را از جمله موضوعات مهم دانست و اضافه کرد: مطالعه در این بخش دو سال طول کشید، ایجاد این مرکز با همکاری همه دستگاه‌های مربوطه، آستان قدس رضوی و بخش خصوصی صورت گرفته است.

وی ویژگی مهم امام رضا (ع) را گفت‌و‌گو با ادیان دانست و بیان کرد: گفت‌وگوی ادیان با کشورهایی همچون هند، عراق و سایر کشورهای جهان اسلام آغاز شده و محوریت و پایگاه آن می‌تواند حرم مطهر رضوی باشد.

رئیسی با ابراز خرسندی نسبت به 8 برابر شده آموزش قرآن در حرم مطهر رضوی، گفت: توجه به فقرا، محرومین و مستضعفین موضوع مهم دیگر در مموریت های آستان قدس رضوی است، زیرا از زمانی که مقام معظم رهبری این موضوع را جزو ماموریت‌های این آستان قرار دادند، ما نیز در این آستان تلاش می‌کنیم تا این ماموریت را به خوبی انجام داده و گره از کار فقرا، نیازمندان و سایر زائران رفع کنیم.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: هر کجا که موقوفه داریم، قول دادیم مراکزی همچون کتابخانه، مدرسه، مرکز دارالشفاء نیز ایجاد کنیم، در نابد، سرخس، گناباد و سایر شهرستان‌ها این مراکز را ایجاد کرده‌ایم.

وی بیان کرد: بیش از 20 هزار جهیزیه به نیازمندان اهدا شده، همچنین، در حوزه کشاورزی لایه‌روبی حدود 250 قنات صورت گرفته، علاوه بر این با گسترش دامداری سبک و کشاورزی برای ایجاد اشتغال تلاش شده است.

رئیسی با بیان اینکه بیش از 100 هزار بیمار نیازمند درمان شده‌اند، افزود: با توجه به سیل ایجاد شده در مازندران، خادمان این آستان ماموریت یافتند تا خود را به مناطق سیل‌زده برسانند و کمک‌های آستان و مردم را به شهروندان مازندرانی برسانند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اجرای طرح «مشهد بدون گرسنه»، ادامه داد: تلاش ما این است که با اجرای این طرح هیچ گرسنه‌ای در استان و کشور وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه سامانه شفافیت رضوی راه‌اندازی شده است تا همه شرکت‌ها به صورت شفاف فعالیت‌های خود را در این سامانه قرار دهند تا مردم در جریان اقدامات و هزینه‌های آن‌ها قرار بگیرند، اضافه کرد: پاساژسازی کار آستان قدس رضوی نیست، ما تلاش کردیم 45 درصد داروهای بیماران هموفیلی توسط شرکت‌های دارویی این آستان تولید می‌شود تا آنها لازم نباشد به داروهای خارجی مراجعه کنند.

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه خدمت فقط در حرم مطهر نیست، متذکر شد: بیش از 200 هزار نفر در سامانه خدمت ثبت‌نام کرده‌اند، امروز خدمت و جریان خادم‌یاری به نام امام رضا(ع) به موجی در جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/

168 / 167 حجت الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس آستان قدس رضوی مقام معظم رهبری سخنرانی رهبری در مشهد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حجت الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس آستان قدس رضوی مقام معظم رهبری سخنرانی رهبری در مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات و برای معرفی نفایس مطبوعاتی موجود در آرشیو گنجینه رضوی، نمایشگاه «گزیده نفایس مطبوعات ایران» را در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار کرد.    رئیس اداره مطبوعات این سازمان گفت: بیش از ۵۰ عنوان روزنامه، سالنامه و مجله از قدیمی‌ترین و نفیس‌ترین منابع موجود در این نمایشگاه در معرض دید عموم مراجعان، محققان، پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار گرفته است.   ابراهیم حافظی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرهنگ مکتوب ازدیرباز پایدارترین و ماندگارترین جلوه گاه فکر و دانش بشر بوده، مطبوعات هم از آغاز پیدایش خود بخشی از فرهنگ مکتوب به شمار می‌روند، به طوری که از آن به عنوان یکی از مواد مهم اولیه نگارش تاریخ و بررسی رویداد‌ها نام می‌برند و در اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی و ساختن افکار عمومی نقش مهمی بر عهده دارند.    وی بر این اساس، نشریات قدیمی و نفیس را دارای جایگاهی ویژه برای معرفی میراث مکتوب و ارزشمند تاریخی یک کشور توصیف کرد که شاکله هویت فرهنگی هر جامعه را تشکیل می‌دهد..   کارشناس مطبوعات اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی هم درباره آثار به نمایش درآمده گفت: «کاغذ اخبار» (اولین نشریه ایران)، «وقایع اتفاقیه» (نخستین روزنامه رسمی ایران)، «زاهریر دباهرا» (به معنای پرتوی روشنایی) نخستین نشریه غیرفارسی ایران و دومین نشریه ایران و قدیمی ترین نشریه آسوری زبان دنیا و چاپ ارومیه، «سالنامه شرق ایران» انتشار در سال ۱۳۱۶ توسط عبدالباقی و قاسم طهرانیان با چاپ سربی، «روزنامه شرف» اولین روزنامه گرافیکی ایران، انتشار در محرم ۱۳۰۰ قمری با چاپ سنگی و «سالنامه تمدن» منتشر در ۱۳۱۴، از جمله مطبوعات به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه است.   جمیله جهانی همچنین «روزنامه صوراسرافیل» در تهران به مدیریت میرزاجهانگیرخان شیرازی و میرزاقاسم خان تبریزی در ربیع الثانی ۱۳۲۵ قمری، «دانش» اولین نشریه آموزشگاهی در رجب ۱۲۹۹ قمری در تهران و مطبعه خصوصی مدرسه دارالفنون، «مکتب تشیع»، «مجله فلاحت و تجارت»، روزنامه «تربیت» و «مجله الکمال» نخستین مجله دینی چاپ مشهد را از دیگر منابع معرفی کرد.   این نمایشگاه در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی از دوم تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ برای بازدید علاقه‌مندان برقرار است.   آرشیو مطبوعات آستان قدس رضوی با موجودی بیش از دو میلیون نسخه روزنامه، مجله و سالنامه، یکی از غنی‌ترین آرشیو‌های ایران محسوب می‌شود که از قدیمی‌ترین روزنامه‌های چاپ شده و نفیس تا منابع روز را در بردارد.

دیگر خبرها

  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • حریق در آشپزخانه هتل در اطراف حرم مطهر رضوی
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • نام ماندگار معمارباشی‌ها بر آستان زرافشان جانان
  • صهیونیست‌ها امروز منفورترین رژیم در نگاه مردم جهان هستند
  • نوای دلنشین نقاره زنی در چهارشنبه زیارتی حرم مطهر رضوی
  • طرح نور در مجتمع های تجاری اطراف حرم رضوی اجرا می‌ شود
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی در مالزی
  • پذیرایی نجم‌الدین شریعتی از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی