Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایلنا، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور با اشاره به وقوع سیل در ۴ استان گلستان، مازندران، سمنان و خراسان شمالی در پى بارندگی های شدید در روزهای اخیر اظهار داشت: بر اساس پیش‌بینی ها و گزارش هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل در تعدادی از استانها؛ ستاد مدیریت بحران در استان ها و شهرستان هاى متاثر از سیل قبل از وقوع حادثه تشکیل شد تا برنامه ریزی و پیش بینی های لازم جهت مقابله با این موضوع اتخاذ شود که در همین ارتباط هشدارهای لازم قبل از وقوع سیل به مناطق هدف اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وى در ادامه افزود: براساس گزارش‌های دریافتی میزان بارندگی در استان گلستان در سه روز اخیر معادل ۷۰ درصد میزان بارش ها در یک سال گذشته بود که خساراتی را به هموطنان عزیزمان وارد ساخت.

وی ضمن ابراز همدردی با مردم این چهار استان که در ایام نوروز و سال نو دچار سختى و خسارت‌های مالی شدند گفت: دستگاه هاى اجرایى و درمانى و خدماتى، نیروهای هلال احمر، ارتش، سپاه و نیروی انتظامی در حال ارائه خدمات به مردم در این مناطق هستند و امدادرسانى کماکان ادامه دارد.

سامانى با تاکید بر اینکه حفظ جان مردم اولویت مهم مدیریت بحران بوده است، تصریح‌کرد: امدادرسانى هوایى توسط ٣ بالگرد در مناطق سیل زده انجام شد و ساکنان روستاهایى که در محاصره سیل قرار گرفته بودند به نقاط امن منتقل شدند و خوشبختانه با همراهى مردم عزیزمان از وقوع حوادث ناگوار انسانى پیشگیرى به عمل آمد.

سامانى افزود: از دقایق ابتدایی وقوع حادثه با دستور وزیر کشور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور جهت مدیریت میدانی و نظارت کافی، در مناطق سیل زده استانهاى گلستان و مازندران حضور داشته اند  و با پیگیری های وزیر کشور اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان به ۴ استان تحت تاثیر جهت اقدامات اولیه مدیریت بحران اختصاص پیدا کرد.

سخنگوی وزارت کشور خاطرنشان کرد: این حادثه خسارت های زیادی به بخش کشاورزی و اماکن مسکونى وارد ساخته است که کارشناسان مربوطه جهت ارزیابی خسارت ها در مناطق سیل زده حضور دارند و پس از برآورد نهایی، پیشنهادات جبران خسارت ها از سوی وزارت کشور به هیئت وزیران ارائه خواهد شد.

سامانى با اشاره خدمات ارائه شده تا صبح امروز در استان گلستان تاکید کرد: دستگاههاى خدمات رسان در ١٠ شهرستان و ٧٥ شهر و روستا و محورهاى کوهستانى استان گلستان اقدام به خدمات امداد و نجات کرده اند که بر این اساس به بیش از ٣٧ هزار نفر امدادرسانی شده و بیش از ۶ هزار و ٢٠٠ نفر اسکان اضطراری داده شده اند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۱۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهیایی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: درآمد سرانه گلستان در دولت سیزدهم نصف میانگین کشوری بود که اکنون بیشتر شده و از رتبه چهارم یک پله ارتقا یافت. امید است بتوانیم سرمایه گذاری‌های بیشتری در استان جذب کنیم تا به میانگین کشوری برسیم.

وی افزود: اعتبارات استان گلستان تا قبل از دولت سیزدهم چهار هزار میلیارد تومان بود که این رقم در دولت سیزدهم به ۱۶ میلیارد تومان رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های ما محسوب می‌شود، گفت: در استان هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام داشته‌ایم که این رقم به ۸۰۰ مورد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در سامانه منتاک استان‌ها پروژه‌های عمرانی و میزان اعتبارات خود را ثبت می‌کنند، افزود: در شهریور و بهمن سال گذشته گلستان توانست با ثبت اطلاعات خود در این سامانه رتبه پنج کشوری را به دست آورد.

وی یادآور شد: در سفر اول رئیس جمهور ۱۱۸ مصوبه با اعتبار ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان برای استان در نظر گرفته شد که از این مبلغ پنج هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

مهیایی اظهار کرد: در سفر دوم رئیس جمهور ۱۳۵ مصوبه با اعتبار ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان در نظر گرفته شد که ۲۵ میلیارد تومان به اعتبارات عمرانی استان اضافه شد.

وی پروژه خلیج را یکی از مهمترین پروژه‌های استان دانست و گفت: عملیات اجرایی این طرح کمتر از ۱۸ ماه به پایان رسید که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد ۶۰ هزار هکتار از اراضی استان در معرض ریزگردها قرار می‌گرفت.

معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: تا پایان سال گذشته بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های آب و چهار هزار میلیارد تومان برای راه‌های استان اعتبار در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه استان گلستان دومین استان حادثه خیز کشور بود، یاد آورشد: با اقداماتی که انجام شد از ۹۵ نقطه حادثه خیز در استان به ۴۷ نقطه رسیدیم که این امر باعث شد ۵۸ درصد مرگ و میرها جاده‌ای استان کاهش یابد.

کد خبر 6100678

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • هشدار نارنجی در آخر هفته برای استان‌های شمالی
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • باز هم هشدار به تهرانی ها | سیلابی شدن مسیل‌ ها و باد شدید در راه
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است
  • هشدار برای تهرانی ها در ۴ روز آینده