Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نگاهی کوتاه به آمار و ارقام منتشر شده نشان می‌دهد که خشونت با سلاح گرم در آمریکا سالانه جان ده‌ها هزار نفر را در این کشور می‌گیرد و با این وجود مقامات دولت آمریکا همچنان بر آزادی حمل سلاح در این کشور اصرار دارند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، در سال‌های اخیر و در پی وقوع تیراندازی‌های جمعی در آمریکا، کنترل اسلحه در این کشور به یکی از موضوعات اساسی در سیاست داخلی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وقوع هر تیراندازی دسته جمعی -که دست‌کم چهار یا بیشتر از چهار کشته را شامل می‌شود- بحث میان دو گروه طرفدار حمل اسلحه و موافقین مقررات سختگیرانه‌تر در ان زمینه افزایش می‌یابد.

 

 

خشونت با سلاح گرم؛ بحران حقوق بشری در آمریکا

ماه سپتامبر گذشته سازمان عفو بین‌الملل در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد که خشونت با سلاح گرم در آمریکا یک بحران حقوق بشری است و شکست دولت آمریکا در حمایت از شهروندان خود در برابر این خشونت‌ها نقض حقوق آن‌ها به شمار می‌رود.

 

بیشتر بخوانید: قرار گرفتن آمریکا در رتبه نخست تیراندازی‌های جمعی

 

عفو بین‌الملل در گزارش خود آورده است: آمریکا با شکست در محافظت از اشخاص و جوامعی که در معرض بیشترین خطر خشونت‌های تسلیحاتی قرار دارند قوانین حقوق بشری را نقض کرده است و حق زندگی عاری از خشونت، تبعیض نژادی و ترس با حسی از حق داشتن مجموعه‌ای بی حد و حصر از سلاح‌های مرگ‌بار جایگزین شده است.

 

 

واقعیاتی درباره قانون حمل سلاح در آمریکا

پایه قانونی حق حمل اسلحه گرم در آمریکا در متمم دوم قانون اساسی این کشور تثبیت شده است.

طرفداران مقررات کنترل اسلحه نگران امنیت خود در کشوری هستند که براساس نظرسنجی‌های سال ۲۰۱۱ به طور متوسط از هر ۱۰۰ نفر آن، ۸۸ نفر دارای اسلحه هستند.

مخالفان حق حمل اسلحه که از فقدان امنیت در این کشور بیم دارند، استدلال می‌کنند که محدود کردن حق حمل اسلحه، شهروندان را از محافظت از خود در زندگی روزمره یا در بدترین حالت یعنی حمله دولت علیه مردم ناتوان نمی‌سازد.

 

 

راهکار ترامپ برای جلوگیری از تیراندازی مرگبار در مدارس

سال گذشته یک حادثه تیراندازی در دبیرستان «پارکلند» در ایالت فلوریدا به کشته شدن ۱۷ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر دیگر منجر شد که این تیراندازی منجر به شکل‌گیری اعتراضات زیادی به قوانین حمل سلاح در آمریکا شد.

در حالی‌که گروه‌های مختلف در آمریکا و به خصوص دانش‌آموزان خواستار تغییر در قوانین مربوط به حمل سلاح در این کشور هستند «دونالد ترامپ» طی اظهاراتی درباره تیراندازی‌های مرگبار در مدارس آمریکا، مسلح کردن معلمان در مدارس را به عنوان راهکاری برای پایان دادن به این تیراندازی‌ها پیشنهاد داد.

 

 

پشت پرده دفاع ترامپ از قوانین حمل سلاح

مسئله کنترل حمل سلاح در آمریکا از حساسیت بالایی برخوردار بوده و دونالد ترامپ در طول دوران ریاست جمهوری خود دیدگاه خود درباره این موضوع را تا حد قابل ملاحضه‌ای تغییر داده است.

بعد از حادثه تیراندازی در مدرسه «ساندی‌هوک» که ۲۰ قربانی گرفت، ترامپ موضع‌گیری شدیدی در برابر رئیس جمهور وقت باراک اوباما گرفت و وی را مورد انتقاد قرار داد، اما پس از ورود به کاخ سفید، دونالد ترامپ که مزایده کاخ سفید وی از سوی «انجمن ملی سلاح» برنده شد، خود را در موقعیت یکی از طرفداران قانون «حق نگهداری و حمل سلاح» قرار داد.

بیشتر بخوانید:  مرگ ۳۸ هزار نفر در سال بر اثر تیراندازی در آمریکا

بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی و تحقیقت انجام شده «انجمن ملی سلاح» (National Rifle Association) که یک سازمان آمریکایی برای ترویج مالکیت سلاح‌های گرم و آموزش نحوه استفاده از آن در آمریکا است هدیه‌ای بالغ بر ۳۰ میلیون دلار به کمپین انتخاباتی ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۱۶ پرداخت کرده است.

 

 

جمهوری‌خواهان هوادار حمل آزادانه سلاح

جمهوریخواهان از هواداران پروپاقرص آزادی حمل سلاح و دموکرات‎ها از مخالفان این قانون هستند؛ دونالد ترامپ به عنوان یک رئیس‌جمهور جمهوریخواه یک هفته پیش از حادثه مرگبار لاس‌وگاس در جمع هواداران خود در ایالت آلاباما بار دیگر همانند دوران تبلیغات ریاست‌جمهوری تأکید کرده بود: اگر من رئیس‌جمهور نشده بودم، همه شما باید اسلحه‌هایتان را دو دستی تحویل دولت دموکرات‎ها (هیلاری کلینتون) می‌دادید.

وی هنگام حادثه تیراندازی مرگبار لاس‌وگاس وعده داده بود که دولت در آینده درباره قانون مالکیت و حمل آزادانه سلاح تصمیم‌گیری خواهد کرد، اما هیچ اقدامی از سوی دولت وی در این راستا صورت نگرفت.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تیراندازی آمریکا تیراندازی در آمریکا قوانین حمل سلاح ترامپ تیراندازی جمعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۳۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، قصد دارد در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، روابط واشنگتن با اروپا را به طور اساسی تغییر دهد.

او به عنوان نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در مبارزات انتخاباتی وعده‌های بسیاری داده است.

در اینجا به سیاست خارجی آقای ترامپ که او می‌گوید در دور دوم ریاست جمهوری‌اش اجرا خواهد کرد، اشاره می‌کنیم:

ناتو، اوکراین و متحدان اروپایی

ترامپ گفته است که در زمان ریاست جمهوری او، آمریکا به طور اساسی در اهداف و ماموریت‌های ناتو تجدید نظر خواهد کرد.

او همچنین گفته است که از این کشورها خواهد خواست تا مبلغ «تقریباً ۲۰۰ میلیارد دلار» کمک نظامی به اوکراین را به آمریکا بازپرداخت کنند. ترامپ همچنین تأکید کرده است که در صورت انتخاب شدنش به ریاست جمهوری آمریکا متعهد به ارسال کمک‌های بیشتر به این کشور اروپای شرقی نخواهد بود.

ترامپ که کمک‌های مالی آمریکا به ناتو را در اواخر دوره ریاست جمهوری‌اش قطع کرد، اعتراض داشت که واشنگتن بیشتر از سهم خود پرداخت می‌کند.

او همچنین متعهد به پایان دادن جنگ اوکراین شده و ادعا کرده است که این قضیه را ۲۴ ساعته حل و فصل خواهد کرد.

اگرچه برنامه‌های ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین فاقد جزئیات هستند اما او سال گذشته در گفتگو با رویترز گفت که اوکراین ممکن است مجبور شود بخشی از خاک خود را برای دستیابی به توافق صلح واگذار کند.

ترامپ در حالی که در اوایل آوریل گفته بود آماده ارسال کمک‌های مالی بیشتر به اوکراین در قالب وام است، در جریان مذاکرات جنجالی کنگره بر سر بسته کمک مالی ۶۱ میلیارد دلاری به کی‌یف سکوت کرد.

 

چین، تجارت و تعرفه‌ها

ترامپ وعده داده است که تعرفه‌ها و محدودیت‌های تجاری جدیدی را علیه چین و برخی از متحدان اروپایی آمریکا اعمال کند.

رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین ایده اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای وارداتی را مطرح کرده است که می‌تواند بازارهای بین‌المللی را مختل کند.

او بر اساس قانون پیشنهادی خود یعنی «قانون تجارت متقابل ترامپ» گفته است اگر کشورهای دیگر بر آمریکا تعرفه وضع کنند، این کشور نیز تعرفه‌ای «متقابل و یکسان» اعمال خواهد کرد.

ترامپ همچنین گفته است که مالکیت چینی‌ها بر زیرساخت‌های حیاتی آمریکا مانند انرژی، منابع طبیعی، فناوری و مخابرات را محدود می‌کند.

رئیس جمهور پیشین آمریکا به ندرت در مورد تایوان یا اقدام‌هایی که در صورت حمله نظامی چین به این جزیره انجام خواهد داد، بحث می‌کند. او در این خصوص فقط به این نکته اکتفا کرده است که اگر او رئیس جمهور آمریکا باشد، چین هرگز جرات حمله به تایوان را نخواهد داشت.

 

مکزیک و مواد مخدر

ترامپ همچنین جنگ علیه کارتل‌های مواد مخدر را از اولویت‌های دور دوم ریاست جمهوری خود عنوان کرده و گفته است که کارتل‌های مواد مخدر فعال در مکزیک را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی معرفی خواهد کرد.

او همچنین گفته است که به پنتاگون دستور خواهد داد تا با استفاده از نیروهای ویژه به مراکز رهبری این کارتل‌ها حمله کنند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که از نیروی دریایی کشورش برای اعمال تحریم‌های دریایی بر کارتل‌های مواد مخدر استفاده خواهد کرد.

ترامپ همچنین وعده داده است که با استفاده از قانون دشمنان بیگانه، قاچاقچیان مواد مخدر و اعضای باندهای خلافکار را از آمریکا اخراج می‌کند.

اسرائیل

ترامپ پس از حمله حماس به سرزمین های اشغالی در ۷ اکتبر از روش رهبران تل‌آویو انتقاد کرد اما از آن زمان به بعد همواره بر ضرورت «درهم شکسته‌شدن حماس» تأکید کرده است. او در ادعاهایی وعده داده است که مجازات‌های سختی را بر ایران به عنوان متحد حماس اعمال کند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که هواداران حماس را از آمریکا اخراج می‌کند.

افغانستان

ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی گفته است که از طالبان خواهد خواست تجهیزات نظامی رها شده ارتش آمریکا در جریان خروج از افغانستان در سال ۲۰۲۱ را به عنوان شرطی برای کمک‌های مالی به افغانستان مطح کند. او در سال ۲۰۲۱ گفته بود که قصد دارد تجهیزات رها شده ارتش آمریکا در افغانستان را بمباران کند، اما اخیراً این موضع را تکرار نکرده است.

اقلیم

ترامپ بارها وعده داده است که از توافق پاریس خارج خواهد شد. توافق پاریس، توافقی چندجانبه برای محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای است. او در دور اول ریاست جمهوری خود از این توافق خارج شد، اما در سال ۲۰۲۱ جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا بار دیگر کشورش را به عضویت این توافق درآورد.

سامانه دفاع موشکی

ترامپ همچنین قول طراحی یک سامانه دفاع موشکی قوی در اطراف آمریکا را بدون اشاره به جزئیات آن داده است.


 

دیگر خبرها

  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • صدور مجوز حمل سلاح برای معلمان مدارس در تنسی آمریکا
  • ایالت تِنسی لایحه حمل سلاح برای آموزگاران را تصویب کرد!
  • یک سال پس از تیراندازی مرگبار در مدرسه نشویل آمریکا
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • دادگاه عالی آمریکا درباره اسلحه ارواح تصمیم می‌گیرد
  • مرگ خاله بر اثر تیراندازی خواهرزاده ۵ ساله