Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل که در نشست با خیرین شهر ایردموسی بخش سبلان شهرستان سرعین سخن می‌گفت با بیان این مطلب افزود: ایردموسی از ظرفیت بالای توسعه و پیشرفت برخوردار است و باید با برنامه ریزی مناسب و اجرای طرح‌های گردشگری ویژه و خاص همپای شهر گردشگری سرعین توسعه یابد تا بتواند با ایجاد انگیزه، گردشگرانی که به سرعین سفر می‌کند را جذب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: خیرین در کنار فعالیت‌های خیرخواهانه خود، صاحبان سرمایه و توانمند ایردموسی را برای مشارکت در توسعه شهر خود و اجرای طرح‌های خاص و ویژه ترغیب کنند.

استاندار اردبیل بیان کرد: از طرح‌های گردشگری منحصر به فرد و خاص با تامین زمین و صدور مجوز خارج از نوبت و پرداخت تسهیلات حمایت و زیرساخت لازم اجرای این طرح‌ها را نیز تامین می‌کنیم.

بهنام جو ابراز امیدواری کرد با تکمیل و راه اندازی ۴ پیست اسکی در حال ساخت، استقرار پزشکان آبدرمانی در مجتمع‌های آبدرمانی استان و تکمیل دیگر طرح‌های گردشگری، طرح زمستان بیدار محقق و استان اردبیل به مقصد اول گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.

گفتنی است با حضور استاندار اردبیل عملیات اجرایی طرح سنگ فرش خیابان بهشت ایردموسی آغاز شد.

استاندار اردبیل در سفر به شهرستان سرعین از پاسگاه‌های پلیس، پایگاه‌های امداد جاده‌ای جمعیت هلال احمر بازدید و از تلاشگران این عرصه قدردانی کرد.

دیدار با رحیم اسداللهی شاعر و فعال فرهنگی شهرستان سرعین و بازدید از چندین طرح گردشگری از دیگر برنامه سفر امروز بهنام جو به شهرستان سرعین با همراهی مشاور امور بین الملل و مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل بود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۴۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بین‌المللی برگزار شد نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استان‌های مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.

وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایع‌دستی این جامعه و حمایت از آن‌ها اولویت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام داده‌ایم.

محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رسانده‌ایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم از میراث گران‌بهای عشایر استان پاسداری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ◄ جاده گردشگری هونجان اسفرجان به شهرضا؛ پرحادثه و پرتوریست
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد