Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علی لاریجانی روز شنبه در بازدید از مناطق سیل زده استان مازندران در جمع خبرنگاران افزود: در برخی از موارد به بهانه کار کشاورزی و سایر فعالیت ها، مسیر رودخانه ها بسته و همین امر موجب بروز مشکلات شد.

وی بیان داشت: پس زدن آب رودخانه و عدم برون رفت از مسیر اصلی، موجب شد تا آب راهی برای خروج نداشته و موجب بروز خسارت  فراوان به مردم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی  با اشاره به خسارت گسترده سیلاب به بخش های مختلف کشاورزی، اقتصادی و کسب و کار مردم مناطق سیل زده، تصریح کرد: تلاش برای فعال کردن این بخش ها باید در دستور کار قرار گرفته و معیشت مردم آسیبی نبیند.

وی توزیع بسته های حمایتی در بین خانورهای دچار بحران سیل شده را از برنامه های فعلی و مهم در دستور کار مسئولان اعلام کرد که باید با فوریت انجام شود.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: برای برون رفت آب از مزارع و اراضی کشاورزی هم باید با برنامه ریزی و با فوریت چاره اندیشی شود تا کشاورزان و مردم منطقه که معیشت آنان از کشاورزی است؛ بیشتر از این متضرر نشوند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل کشاورزی مجلس شورای اسلامی لاریجانی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان

پیمان اسکندری اظهار کرد: مرز‌های رسمی سیرانبند بانه و باشماق مریوان در سال‌های اخیر در حوزه تجارت خارجی فعالیت خوبی داشته‌اند و سالانه ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از طریق این مرز‌ها به خارج از کشور صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: بندر لاذقیه سوریه و بندر بصره در کشور عراق به این ۲ مرز استان نزدیک است و موجب کاهش قیمت تمام شده این محصولات در کشور می‌شود.

وی بیان کرد: به همین جهت درخواست‌های تجار و بازرگانان را طی یکی دو سال اخیر با حضور استاندار و همکاری سازمان حفظ نباتات کشور پیگیری کردیم و در نهایت موفق به کسب مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق شدیم.

اسکندری اضافه کرد: مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان از ۱۲ اردیبهشت ماه جاری صادر شده است که این مهم موجب گسترش مبادلات مرزی خارجی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت بارش‌های شدید به زیر ساخت‌های شهری جنت مکان گتوند
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • جیغ و شیون شهروندان تبریزی برای غرق خودروهایشان در سیل! | فیلم
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند