Web Analytics Made Easy - Statcounter

گنبدکاووس - ایرنا - رئیس سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه منشاء سیل حوزه آبخیز است، گفت: اعتبارات تخصیصی برای انجام اقدامات زیربنایی در زمینه آبخیزداری به منظور مقابله اساسی و ریشه ای با مخاطرات سیل، کافی نبوده و پاسخگوی نیازها نیست.

خلیل آقایی که برای بررسی سیل اخیر و خسارت های آن به شرق گلستان سفر کرده است، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران درگنبدکاووس تصریح کرد: طبق برنامه ششم توسعه، سازمان جنگل ها، سالیانه موظف به انجام عملیات آبخیزداری در سطح دو میلیون هکتار است ولی با اعتباراتی که در دو سال گذشته تخصیص یافته، در کمتر از یک میلیون هکتار این عملیات انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در سال گذشته هفت هزار میلیارد ریال و در سالجاری 15 هزار میلیارد ریال اعتبار برای این امر اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: این دو سال اوج فعالیت های ما محسوب می شود و تحرک در این زمینه وجود دارد که امیدواریم این روند ادامه پیدا کند و شرایط بهتری ایجاد شود.
رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری تصریح کرد: اقدامات پیشگیرانه که اصلی ترین و مهمترین اقدام برای جلوگیری از بروز سیل های مخرب است باید به صورت ریشه ای، اساسی و زیربنایی انجام شود و در این مسیر، غیر از تقویت پوشش گیاهی و اصلاح و احیای مراتع و جنگل ها راه دیگری نداریم.
وی افزود: در نقاطی که فعالیت های حوزه آبخیز، از جمله در بخش مکانیکی که شامل آبخیزداری و ایجاد سازه های مکانیکی است، انجام شده، سیل خسارتی وارد نکرده یا خسارات به شدت پایین بوده و مناطقی که فعالیت های آبخیزداری و اقدامات سازه ای در این زمینه انجام نشده، سرعت سیل زیاد شده و شیب تند به همراه فرسایش خاک و کنده شدن درختان، به همراه سرازیر شدن گل و لای همراه با آب، خسارت های زیادی به اراضی کشاورزی، منازل مردم و روستاییان وارد کرده است.
آقایی خاطرنشان کرد: با اینکه در منطقه گلستان اقدامات خوبی در امور آبخیزداری صورت گرفته ولی این اقدامات کافی نیست و باید سرعت کار را بالا برد.
وی خاطرنشان کرد: در بازدید امروز از منطقه مشاهده شد که جاده های احداث شده در مناطق کوهستانی، فاقد سازه های تثبیت کناره جاده بوده و بارش بسیار شدید در مدت کوتاه باعث رانش آنها شده که هم منجر به تخریب جاده ها و هم مسدود شدن راه های ارتباطی مناطق کوهستانی شده است.
رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور که برای بررسی اثرات مخرب سیل به منابع طبیعی منطقه به شرق گلستان سفر کرده است، گفت: تخریب و از بین رفتن پوشش گیاهی، فرسایش خاک، از بین رفتن درختان و رانش و لعزش زمین از جمله خسارت های سیل اخیر به منابع طبیعی محسوب می شود.
1860

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي حوادث سيل گنبد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۹۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت مسجد تاریخی«چهلستون و یری» با جدیت ادامه یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن افشارچی روز چهارشنبه در بازدید از این ۲ مسجد، افزود: تاریخ این ۲ مسجد با عبادت علما و مومنان طی سال ها شناخته می‌شود و این بناهای مذهبی دارای قدمت و عظمت است.

وی با بیان اینکه با کارهای انجام گرفته مرمت شبستان مسجد چهلستون به نحو احسن انجام شده است، گفت: برای ادامه روند مرمت در این مسجد تاریخی سه میلیارد ریال برای کف‌سازی این بنای تاریخی از محل اعتبارات عمرانی استان تخصیص خواهد یافت.

افشارچی همچنین در بازدید از مرمت های انجام شده تکیه مسجد یری پایین زنجان، گفت: برای ادامه مرمت این مسجد به ویژه تکیه آن ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار امانی تخصیص داده خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان نیز در این بازدید، گفت: مرمت موضعی آجرها، بندکشی با دوغاب گچ، مرمت‌های اضطراری طاق و تویزه‌ها و برچیدن اندود فرسوده گچی و سیمانی، عایق کاری فرسوده پشت‌بام به همراه سبک‌سازی خاک انباشته شده، سبک‌سازی و اجرای عایق‌ کاری مجدد، تعویض آجرهای فرسوده و استحکام‌بخشی پایه‌های آجری این مسجد انجام شده است.

سید سعید صفوی افزود: سال گذشته بخش مهمی از شبستان مسجد یری پایین مانند مرمت و ساماندهی ۲ ستون آجری، درآوردن بندها و آجرهای فرسوده، اجرای بندکشی مجدد، سبک‌سازی، شیب‌بندی، عایق کاری، کف‌سازی و ساماندهی جداره‌های داخلی با مشارکت اداره کل و اعضای هیات امنای مسجد انجام شد.

وی اضافه کرد: در مسجد چهلستون زنجان باید کف‌سازی و مشکلات الکتریکال و در تکیه مسجد یری پایین، آواربرداری سقف، بام سازی، تعویض تیرهای چوبی پوسیده، دوخت و دوز ترک‌های عمیق و نیمه عمیق، برچیدن اندود نمای ورودی اصلی و اجرای ارسی انجام شود.

مسجد چهل‌ستون زنجان از مساجد تاریخی شهر زنجان است.این مسجد در بافت بازار بالای زنجان در ضلع جنوب شرقی مسجد جامع زنجان در راسته معروف به راسته حجت الاسلام قرار دارد.این بنا طبق کتیبه منصوب بر روی پیشانی ورودی در سال ۱۲۸۴ هجری قمری ساخته شده است.مسجد یری پایین در قسمت جنوبی زنجان و در یکی از مراکز محله قدیمی این شهر واقع شده که شامل مسجد، آب انبار، تکیه و ساباط بوده و در فهرست آثار تاریخی زنجان به ثبت رسیده است.

کد خبر 6100545

دیگر خبرها

  • منابع بودجه‌ای برای مدیریت حوضه آبریز تالاب انزلی کافی نیست
  • مرمت مسجد تاریخی«چهلستون و یری» با جدیت ادامه یابد
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • آیا ریست فکتوری برای «تمیز کردن» گوشی قبل از فروش کافی است؟
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان کشف شد
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد