Web Analytics Made Easy - Statcounter

 فرهاد دژپسند عصر امروز در جلسه ستاد بحران این شهرستان اظهارداشت: برای تامین نیازهای ضروری مردم که گرفتار سیلاب شدند باید فرمولی تعیین کرد تا در مرکز در مورد این نیازها تصمیم‌گیری و بلافاصله انجام شود.

وی با بیان اینکه حجم سیل روزهای گذشته چندین برابر سیل  سال‌های 80 و 81 بود، افزود: با توجه به حجم و گستردگی سیل اخیر خوشبختانه تلفات و خسارت آن نسبت به سیل سال‌های گذشته در استان گلستان کمتر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان داشت: شاید بخشی از کاهش تلفات و خسارت مربوط به تحول در زیرساخت‌ها باشد اما بخش قابل توجهی از آن به دلیل مدیریت بموقع مسئولان محلی است.

وی ادامه داد: در بازدیدهای هوایی و زمینی صورت گرفته در شهرهای سیل‌زده استان گلستان، حجم و گستردگی سیل سبب تخریب بخش زیادی از شهرها و روستاهای شده است.

دژپسند گفت: خوشبختانه در گنبدکاووس هیچگونه تلفات جانی و مصدومیت نداشتیم و این جای تقدیر از مدیران دارد.

وی با اشاره به اینکه مردم در حال حاضر در شرایط بسیار سختی بسر می‌برند، خاطرنشان کرد: زندگی در گل و لای، آب‌گرفتگی منازل و نبود آب و برق بسیار سخت است و طبیعی است که مردم انتقادات و گلایه‌هایی داشته باشند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: علاوه بر پنج میلیارد تومانی که به استان‌های سیل‌زده اختصاص یافته است برای استان گلستان به خاطر حجم و گستردگی سیل و تخریب زیرساخت‌ها، مبلغ 30 میلیارد تومان دیگر به عنوان تنخواه به استان گلستان پرداخت می‌شود.

وی گفت: بیمه هم در تلاش است تا خسارت‌های وارده را جبران کند. چک خسارت برخی از منازل و اماکن تجاری صادر شده و آما ه پرداخت است. مسئولان تلاش کنند تا روز سه شنبه خسارت‌های وارد شده برآورد و به سازمان برنامه و بودجه ارسال شود تا هر چه سریع‌تر دست دولت برسد.

دژپسند گفت: با توجه به اینکه استان گلستان، مستعد وقوع سیل به صورت دوره‌ای در ماه‌های شهریور و مرداد هر سال است، باید تدابیر خاصی اندیشیده شود تا خسارت‌های ناشی از آن کاهش یابد. اجرای پروژه‌های آبخیزداری یا دیگر رو‌ش‌ها برای کنترل سیل باید مورد توجه قرار گیرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سیل استان گلستان امور اقتصادی و دارایی برق چک سازمان برنامه و بودجه دولت 30 میلیارد خسارت سیل دژپسند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۰۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی در خصوص آخرین وضعیت بارش‌ها در تهران توضیح داد: میانگین بارش‌ها در فروردین ماه، نرمال و حتی بیشتر از حد نرمال بود و با ادامه بارندگی در این هفته در استان تهران، سمنان و مناطق مرکزی تا جنوبی کشور بارندگی خوبی در پیش است؛ ولی این بارندگی‌ها کمبود آب در این استان‌ها را با توجه به فرصت اندک باقی مانده، جبران نخواهد کرد چراکه در برخی استان‌ها با ذخیره آب مطلوب فاصله زیاد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: هشدار ناظران هواشناسی درباره گرمای شدید

وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سدهای استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

کد خبر: 1228299 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • جبران فرصت‌های سوخته در رفسنجان
  • تایلند 3 عراق 2، هفتمین صعود متوالی به جام جهانی
  • تایلند 3 عراق 2: صعود به جام جهانی با بازگشت شیرین
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • انسداد برخی محورهای روستایی شرق استان گلستان / بارندگی شب گذشته خسارت زد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟