Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه تقاضای این استان برای میزبانی جشنواره جهانی بوم گردی گردشگری روستایی و عشایری جهان که در سال 2020 به ایران داده شده را به رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند شنبه شب در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سرسرای تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد؛ محور گردشگری پنج هزار و 100 کیلومتری منطقه اورمانات کرمانشاه را دارای ظرفیت بسیار بالای برای میزبانی این جشنواره بزرگ جهانی با داشتن بافت روستایی ویژه و منطقه بکر طبیعی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی منطقه اورامانات کرمانشاه را در بحث جاذبه های بکر طبیعی برای جذب گردشگر به مانند چاه نفت برای اقتصاد و اشتغال دانست و گفت: در سال 98 تمام زیر ساخت های مناطق بوم گردی به ویژه آب و برق، گاز، آسفالت و آنتن دهی تلفن همراه در دستور کار استانداری است.
بازوند ابراز امیدواری کرد که روستاهای بوم گردی استان کرمانشاه در سال 98 با توجه به ظرفیت بالای استان در بحث بوم گردی به تعداد قابل قبولی برسد، زیرا این صنعت قابلیت زیادی در بحث اشتغال و درآمد روستاها دارد.
استاندار کرمانشاه همچنین یکی از مهم ترین محورهای گردشگری این استان را محور راه کربلا دانست و ابراز امیداواری کرد که مرز خسروی در سال جاری بازگشایی شود، زیرا تاثیر بسیار فراوانی در جذب گردشگر مذهبی دارد که می توانند اشتغال و رونق اقتصادی زیاد برای کرمانشاه داشته باشد .
وی از معاون رئیس جمهور خواست در هیات دولت این درخواست مردم استان کرمانشاه را با جدیت پیگیری کنند.
استاندار کرمانشاه از واگذاری میزبانی پایتخت نوروزی کشور به کرمانشاه از سوی میراث فرهنگی قدردانی کرد و گفت: مقام معظم رهبری کرمانشاه را چهره زیبای ایران اسلامی توصیف کردند به راستی گوشه و گوشه این استان چهار فصل و زیبا است.
بازوند همچنین به جاذبه های گردشگری ورودی استان از جمله معبد آناهیتا اشاره کرد و از رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور خواست حتما به این دیار سفر کنند و از نزدیک ببیند استان کرمانشاه چقدر ظرفیت بالایی در جذب گردشگر و نقاط دیدنی تاریخی و طبیعی دارد.
وی در پایان یکی از اولویت های مهم استانداری در بحث اشتغال توجه به بحث رونق گردشگری و زیرساخت های آن دانست و از رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور خواست پیگیر ثبت جهانی شدن منطقه اورامانات و تاق بستان استان کرمانشاه شود.
وجود چهار هزار و 200 اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت ساکن در 2 هزار و 600 روستا و 34 شهر دارد.
شبد**3209/3033

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جشنواره بوم گردي كرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد