Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه - ایرنا - به دنبال صدور اخطاریه سازمان هواشناسی به پنج استان غربی کشور در مورد بارندگی شدید و جاری شدن سیل در این استانها، تمامی دستگاه های خدمت رسان و اعضای ستاد بحران استان کرمانشاه به حالت آماده باش درآمدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، گفت: به دنبال هشدار سازمان هواشناسی بلافاصله ستاد بحران به ریاست استاندار تشکیل و تمام تدابیر لازم برای مقابله با بحران احتمالی اندیشیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جلیل بالایی افزود: تمامی نقاط مساله دار که احتمال دارد در مسیر آبراه های رودخانه ها باشد و منجر به مسدود شدن راه های ارتباطی، ریزش کوه و سیل و آبگرفتگی شود، شناسایی و برای رفع آن دستورات لازم به شهرداری ها، فرمانداری ها، راه و شهرسازی و بنیاد مسکن و هلال احمر داده شده است.
وی در ادامه از لغو 48 ساعته مرخصی کارکنان تمام دستگاه های مرتبط با بحران خبر داد و اظهار داشت: تمام فرمانداران باید تا صبح امروز ستاد بحران شهرستان را تشکیل و برای رفع نقاط مساله دار تدابیر و تدارک لازم ببینند.
بالایی در ادامه به احتمال سرریز شدن آب سدهای استان در پی بارش 48 ساعت آینده اشاره کرد و گفت: دستورات لازم برای در نظر گرفتن دبی ورودی آب و مقدار آب مخازن سدها داده شده که در صورت لزوم شرکت آب منطقه ای اقدام به رها سازی آب سدها کند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در ادامه مهم ترین مساله را اسکان عشایر و چرای دام آنها در بستر و حریم رودخانه و محل سیلاب ها دانست و گفت: تمام دستورات لازم به اداره امور عشایری، بسیج عشایری و رادیو برای اطلاع رسانی به عشایر استان داده شده که انشالله مشکلی پیش نیایید.
بالایی در ادامه با اشاره به حضور گردشگران و مسافران نوروزی در استان نیز گفت: تمام دستورات لازم برای اسکان موقت و اضطرای مسافران نوروزی در مساجد، مدارس و سالن های ورزشی تمام شهرستان ها داده شده است.

** آماده باش 44پایگاه هلال احمر
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا گفت: تمام پایگاه های شهری و واحدها و شعب هلال احمر شهرستان ها در پی دستور ستاد بحران به حالت آماده باش کامل در آمده است.
آرش لهونی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه 44 پایگاه شهری ثابت، موقت و تیم امداد دارد، افزود: تمامی تدابیر لازم اعم از امداد و نجات، اسکان و تغذیه رسانی به مصدومان و گیر افتادگان احتمالی از قبل اندیشیده شده است.

** پایگاه های میراث فرهنگی در آماده باش هستند
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، استان کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا، از آماده باش تمام گروه ها و پایگاه های میراث فرهنگی در ورودی و خروجی شهرستان های استان کرمانشاه خبر داد و گفت: در پی اخطاریه هواشناسی و دستور ستاد بحران استان تمامی گروه های سازمان میراث فرهنگی برای اطلاع رسانی به گردشگران نوروزی و اخطار به آنها در مسیرهای خطرناک رودخانه و سیلاب بسیج شدند.
کیکاووس جلیلیان در ادامه از هماهنگی پایگاه های میراث فرهنگی با فرمانداران شهرستان ها برای اسکان احتمالی مسافران نوروزی در مساجد، نمازخانه ها، مدارس و سالن های ورزشی خبر داد.
سازمان هواشناسی استان کرمانشاه احتمال وزش باد شدید، باران سنگین و رعد و برق و بارش تگرگ در 48 ساعت آینده در استان کرمانشاه و استان های همجور ایلام، لرستان و خوزستان داده است که گاها بارش تا 130 میلی متر برسد.
بارش باران در استان کرمانشاه از شنبه شب آغاز شده و براساس اعلام سازمان هواشناسی تاکنون در شهرستان جوانرود 16 میلی متر و در شهرستان کرمانشاه نیز پنج میلی متر باران ثبت شده و بارش همچنان ادامه دارد.
3209/3033

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ستاد بحران استان كرمانشاه دستگاه هاي خدمت رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۳۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور آمادگی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی در کرمانشاه برگزار می‌شود

افشین یگانه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه روز گذشته اولین جلسه مانور دور میزی در جهت توجیه وظایف دستگاه‌های مختلف به هنگام وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی و واکنش مناسب بعد از وقوع این حوادث برگزار شد، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته احتمالاً این مانور طی نیمه دوم خردادماه سال جاری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی غیر مترقبه خصوصاً زلزله و سیل در این استان طی سنوات گذشته، افزود: یکی از موارد مهم و حائز اهمیت در زمان وقوع حوادث اینچنینی آمادگی کامل و بهترین واکنش دستگاه‌های خدمات رسان است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه توضیح داد: آمادگی برای هر نوع حادثه غیر مترقبه‌ای نیازمند این است که دستگاه‌ها از قبل عکس‌العمل درست و به موقع را بدانند و در زمان وقوع آن را اجرا و از بلاتکلیفی و موازی کاری پرهیز کنند که آن هم با برگزاری مانورهای تمرینی امکان پذیر خواهد بود.

یگانه گفت: در این راستا بزودی مانوری با پیش فرض وقوع یک زلزله مهیب در سطح استان کرمانشاه برگزار خواهد شد و در این مانور قرار است دستگاه‌های خدمات رسان نسبت به مأموریت‌های محوله اقدام کنند.

مشارکت مردم در برگزاری مانور آمادگی وقوع حوادث غیرمترقبه

وی با بیان اینکه این مانور متفاوت با مانورهای قبلی است، تصریح کرد: بر خلاف مانورهای قبلی این مانور در بافت فرسوده و در مرکز شهر کرمانشاه به صورت ترکیبی برگزار می‌شود.

یگانه به دلایل برگزاری این مانور در بافت فرسوده کرمانشاه اشاره کرد و افزود: یکی از این دلایل مشارکت دادن ساکنان محلات صعب‌العبور و فرسوده است تا در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه با واکنش و پاسخ صحیح به حادثه آشنا شده و نیز بهترین همکاری را با دستگاه‌های خدماتی و امدادی داشته باشند.

به گفته وی، دومین دلیلی که این مانور در بافت فرسوده برگزار می‌شود این است که مردم عیناً مشاهده کنند در زمان وقوع حادثه به دلیل باریک بودن مسیرها و کوچه‌های این محلات امکان امدادرسانی خودروهای آتش‌نشانی و امدادی وجود ندارد بنابراین جهت نوسازی و مقاوم سازی منازل خود اقدام کرده و در این راستا می‌توانند از بسته‌های تشویقی نوسازی بافت فرسوده استفاده کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به اینکه بخش عمده شهر کرمانشاه در بافت فرسوده قرار دارد، لذا اهمیت برگزاری این مانور در محلات قدیمی مرکز شهر دوچندان است.

یگانه تاکید کرد: در این مانور همه دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان مشارکت خواهند داشت و قبل از برگزاری نیز جهت جلوگیری از استنباط اشتباه مردم و هراس احتمالی ساکنان و رهگذران از قبل اطلاع رسانی‌های گسترده به مردم خواهد شد.

وی تاکید کرد: هنوز زمان دقیق برگزاری این مانور مشخص نیست اما تلاش می‌شود این مانور در روز تعطیل که امکان مشارکت حداکثری مردم وجود دارد، برگزار شود.

یگانه هدف از برگزاری این مانور را شناسایی نقاط ضعف خدمات رسانی و رفع آن دانست تا در زمان وقوع حوادث احتمالی با در نظر گرفتن همه جوانب بهترین عملکرد را داشته باشیم.

وی گفت: یکی دیگری از اهداف برگزاری این مانور ارزیابی دستگاه‌های خدمات رسان توسط تیم ارزیاب مدیریت بحران کرمانشاه است که معیارهایی از قبیل مدت زمان رسیدن به محل حادثه، برخورد و نوع عکس‌العمل، مجهز بودن به امکانات مورد نیاز و… بررسی و نقاط قوت و ضعف هر دستگاه شناسایی شده و نقاط ضعف را در جهت رفع آن به دستگاه مربوطه اعلام خواهد کرد.

یگانه افزود: همچنین در این مانور اقداماتی شامل شناسایی مکان امن در محله و اسکان اضطراری مردم در آنجا، ارائه خدمات درمانی اورژانسی و پیش بیمارستانی به مصدومین، بیرون کشاندن اجساد از زیر آوار و کفن و دفن این اجساد نیز تمرین خواهد شد.

کد خبر 6087118

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • استقرار نیرو‌ها و تجهیزات لازم با شروع بارندگی در مشهد
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده باش تمامی دستگاه های اجرایی برای خدمات‌رسانی
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • مانور آمادگی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی در کرمانشاه برگزار می‌شود