Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت اخوان اکبری بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ۲۰ هزار بازرسی در طول ۱۳ روز اخیر از اماکن تهیه توزیع و فروش مواد غذایی توسط اکیپ‌های نظارت و بازرسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سطح شهرستان‌های استان صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: از شروع طرح سلامت نوروزی در ۲۰ اسفند ۹۷ تاکنون ۲۰ هزار امکنه موادغذایی اعم از رستوران، چلوکبابی، کبابی، غذاخوری، اغذیه فروشی، فست فود، نانوایی، هتل و مسافرخانه، پمپ بنزین تحت پوشش بازرسی بهداشت محیط قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه روزانه ۳۰ بازرس در قالب ۱۵ اکیپ بازرسی و ۱۰ اکیپ نظارتی در امر کنترل مراکز و اماکن حساس هدف مشارکت داشته اند، بیان داشت: ۱۰۵ بازرس بهداشت محیط با تقسیم کار و تشکیل اکیپ‌های نظارتی ویژه در برنامه طرح سلامت نوروزی مشارکت فعال دارند.

وی سه هزار و ۷۴۲ مور بازدید از مراکز و اماکن حساس، ۵۰ مورد بررسی مشترک با ادارات مرتبط مانند دادگستری، دامپزشکی، میراث فرهنگی و تعزیرات حکومتی، ۵۵ مورد معرفی به دادگاه، سه مورد پلمپ واحد غیربهداشتی را از اقدامات مدیریت بهداشت محیط استان دانست.

اخوان اکبری با بیان اینکه توسط واحدهای نظارتی بهداشت محیط هفت هزار و ۴۲۳ کیلوگرم موادغذایی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف خارج شده است، متذکر شد: در همین مدت هزار و ۱۰۴ مورد سنجش بهداشت موادغذایی با دستگاه‌های پرتابل و هزار و ۴۲۰ مورد کلر سنجی آب شرب انجام گرفته است.

کد خبر 4574847

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مواد غذایی فاسد طرح سلامت نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است

وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (۲۸ آوریل) با مشارکت تشکل‌های کارگری، کارفرمایی، دولت و نمایندگان مجلس و کارشناسان ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به همت انجمن متخصصین بهداشت حرفه ای ایران برای بررسی رفع موانع و ارتقاء فرهنگ و رشد محیط کار ایمن و بهداشت و حرفه‌ای صبح امروز برگزار شد.

علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر) در این وبینار با اشاره به اینکه اهمیت ایمنی و بهداشت کار برای کارگران به اندازه موضوع معیشت و مزد مهم است، گفت: امسال در دیدار مقام معظم رهبری برای اولین بار ایشان به موضوع ایمنی و بهداشت محیط کار کارگران اشاره کردند که این درکنار سایر توجهات اهمیت این موضوع برای رهبران جهانی را نیز نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: ایران یکی از قدیمی‌ترین کشورها در زمینه تولید فلزات از دیرباز بوده است و به همین دلیل ما یکی از قدیمی‌ترین کشورها در زمینه پیگیری ایمنی کار و بهداشت محیط فعالیت از زمان باستان بوده‌ایم. ما در تپه سیلک کاشان و در نقاط دیگر کشفیاتی داریم که نشان می‌دهد در تولید مس به دلیل وجود آرسنیک (ماده سمی) نکات ایمنی رعایت می‌کردند. قوم آزیانی‌ها در تپه سیلک مرده‌هایشان را در اتاق خودشان زندگی می‌کردند و قطعاتی از طلا و نقره در قبورشان قرار دهند.

وی تاکید کرد: در سگزآباد لرستان نیز آرسنیک بیش از همه در روی مس‌های باقی مانده بوده است. این درباره هزاره پنجم قبل از تا دوم قبل از میلاد است و مربوط به گذشته دور است. در بیشتر نقاط ایران مانند کرمان وقتی مس ذوب می‌شود آرسنیک بخار می‌شود و نیروی کار را می‌کشته است. اما اقدامات بهداشتی اولیه در هزاره سوم میلاد نشان می‌دهد که دیگر هیچ انسانی بخاطر ذوب کردن مس در ایران نمرده است که این نشان می‌دهد ما از همان زمان مسائل بهداشتی را در کار رعایت می‌کردیم.

دبیرکل خانه کارگر تصریح کرد: شاید اهمیت ایمنی و بهداشت کار در آن زمان بیشتر مورد توجه بوده است و با آن دانسته‌ها نیاکان ما با دانسته‌های محدود چنان عمل کردند. ما مقدم بر درمان و معیشت باید ایمنی و بهداشت محیط کار را حفظ کنیم و باید مسئولان دولتی و تشکل‌ها در همین راستا به صورت خودجوش عمل کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • مهروموم یک رستوران در شادگان
  • تعطیلی یک رستوران در شادگان
  • مهر و موم یک رستوران در شادگان
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • هزار و ۶۱ کیلوگرم موادغذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان امحاء شد
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • انجام بیش از ۲ هزار مورد بازرسی و نظارت در چهارمحال و بختیاری