Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان شمالی با اشاره به احتمال جاری شدن سیلاب طی سه روز آینده در استان به علت بارش های جدید، به اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اعلام آماده باش داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، محمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی امشب در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با تقدیر از زحمات اعضای این شورا برای خدمات رسانی به سیل زدگان دو شهرستان مانه و سملقان و راز و جرگلان اظهار کرد: بارش های چند روز گذشته در استان، بارش های سیل خیزی نبود اما به علت اقدامات عمرانی و آبخیزداری انجام نشده در گذشته، این بارش ها موجب جاری شدن سیلاب در این مناطق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  شجاعی همچنین با انتقاد از ضعف عملیات راهسازی، پل سازی و آبنما در این دو شهرستان، عنوان کرد: درصورتیکه در گذشته نقشه برداری ها انجام می شد وضعیت راهسازی در این منطقه باید بهتر از حال حاضر می بود.   وی همچنین از ضعف در مقاوم سازی و بهسازی خانه های روستایی در این مناطق که بر اثر سیلاب اخیر از بین رفتند، انتقاد کرد.   وی در ادامه خاطر نشان کرد: طی این هفت روز گذشته که بارندگی ها موجب جاری شدن سیلاب در دو شهرستان راز و جرگلان و مانه و سملقان شده بود، امداد رسانی ها انجام شد و هنوز نیز ادامه دارد.   در عین حال، استاندار خراسان شمالی به آغاز بارش های جدید از فردا ( پنج فروردین ماه جاری) در استان و احتمال وقوع سیلاب در نقاط مختلف استان به ویژه در دو شهرستان یاد شده به معاون سیاسی- امنیتی استانداری، معاون عمرانی استانداری و فرمانداران استان برای آغاز خدمت رسانی به مردم از امشب اعلام آماده باش داد.   وی افزود: معاون سیاسی-امنیتی استان باید در شهرستان راز و جرگلان و معاون عمرانی استانداری نیز در شهرستان مانه و سملقان به منظور مدیریت بحران و خدمت رسانی مستقر شوند.   وی گقت: با توجه به اینکه 11 روستا در شهرستان راز و جرگلان و هفت روستا در شهرستان مانه و سملقان در معرض وقوع سیلاب جدید قرار دارند، بنابراین از امشب باید ارسال آذوقه، اقلام امدادی، علوفه دام، پتو، آب و اعزام نیروهای فنی، خدمات رسانی و پزشکی به این مناطق انجام شوند.   شجاعی اعلام کرد: از 9 دستگاه اجرایی باید نیروهایی در 18 روستای یاد شده به منظور خدمت رسانی اعزام شوند و تا اعلام وضعیت سفید در مناطق حضور داشته باشند.   وی افزود: معاونان ادارات بنیاد مسکن، راهداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، فناوری  اطلاعات همچنین معاونان شرکت های آب و فاضلاب روستایی و شهری، آب منطقه ای، برق و گاز نیز در 12 دهستان این دو شهرستان به منظور خدمت رسانی مستقر شوند.   وی خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی نیز تردد خودروها در جاده ها را جدی تر از قبل تحت کنترل و مدیریت داشته باشد.   استاندار خراسان شمالی همچنین اعلام کرد: اعلام وضعیت آب و هوا طی چند روز آینده به اطلاع مردم و مسافران در راه انجام شود.   شجاعی در خاتمه عنوان کرد: از سپاه درخواست کرده ایم که پل های موقت در مسیرهایی که راه دسترسی ندارند را مستقر کنند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۷۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود

دادستان زرند با تأکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، گفت: زحمات بی شائبه و شبانه‌روزی دستگاه‌های مجری و خدمات‌رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، رضا یعقوبی در بازدید از مناطق مختلف آسیب دیده از سیلاب اخیر با همراهی رئیس دادگستری، مسئولان فرمانداری، شهرداری و رؤسای ادارات راهداری و امور منابع طبیعی، اقدامات صورت گرفته را با مثبت ارزیابی و اظهار کرد: ضمن تشکر از عوامل دخیل در کنترل بحران، علل ورود سیلاب به شهرستان و حل دائمی آن به صورت علمی تحلیل شود.

وی افزود: صبوری و همکاری عموم مردم و همچنین زحمات بی شائبه و طاقت‌فرسای مجموعه عوامل دخیل در کنترل و مدیریت بحران از جمله فرماندار محترم و کارکنان فرمانداری، بخشداری‌ها، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای انتظامی، سپاه و بسیج مردمی که به صورت یکپارچه و هماهنگ عمل نموده‌اند، در کنترل سیل اخیر بسیار مؤثر بود.

دادستان زرند با اشاره به همراهی تمامی ارگان‌ها در دفع خطر و کاهش خسارات، بر لزوم حفظ آمادگی نهادهای ذی ربط تاکید کرد و گفت: باید این سطح از وفاق و همکاری بین بخشی در آینده هم تداوم یابد و با بهره‌گیری از تجارب میدانی به دست آمده و دعوت از کارشناسان و صاحب‌نظران در ستاد مدیریت بحران، در خصوص کاهش آسیب پذیری شهرستان تصمیم گیری شود.

وی ادامه داد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در شهرستان و پیگیری در سطح استانی و کشوری جهت اخذ بودجه و امکانات برای پیشگیری از حوادث مشابه در آینده اقدام شود.

یعقوبی با تاکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، تصریح کرد: زحمات بی شائبه و شبانه روزی دستگاه‌های مجری و خدمات‌رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود.

وی افزود: قدردانی از تمامی افراد دخیل در این امر، دستگاه قضائی از افراد دلسوزی که به صورت جهادی و با کمبود امکانات جهت رفع مشکلات مردم تلاش می‌کنند، حمایت قاطع خواهد داشت.

دادستان زرند اظهار کرد: دادسرای شهرستان مطالبه گری لازم را با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی از جمله گزارش و پیگیری ترک فعل‌ها، برای مدیریت بحران و تکرار حوادث ناگوار به ویژه در خصوص وقوع سیلاب به عمل می‌آورد که این موضوع نیز در راستای حمایت از حقوق عامه و نیز کمک عملی به دستگاه‌های اجرایی است تا ان شاءالله از این طریق موجبات رفع مشکلات فعلی که در طول سالیان و شاید به علت تصمیمات اشتباه گذشته به وجود آمده‌اند، فراهم شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین اصل مدیریت بحران جلوگیری از وقوع و تکرار حوادث است، گفت: وقوع سیل و تکرار حوادث مشابه در چند سال اخیر انتظار به حق مردم جهت رفع نواقص و کنترل بارش‌ها و سیلاب‌ها را به دنبال داشته است و بنابراین در این خصوص هیچ‌گونه کوتاهی پذیرفته نیست.

یهقوبی در پایان با اعلام هشدار خطر غرق شدگی، به شهروندان توصیه کرد: از نزدیک شدن به تالاب‌های به وجود آمده ناشی از سیل و محل‌هایی که سیلاب در آن جمع شده خودداری کنند؛ چرا که ممنوعیت شنا در سدهای خاکی به علت تهدیدات بهداشتی و مهم‌تر از آن خطر غرق‌شدگی به واسطه رسوبی بودن تالاب‌ها و چسبندگی ناشی از گل و لای است که این موضوع به دفعات در شهرستان رخ داده و خانواده‌های بسیاری شاهد از دست دادن جوانان خود به علت شنا در سدهای خاکی بوده‌اند.

کد خبر 748567

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد