Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان‌شمالی اشتغال‌زایی و کاهش تورم را در گرو افزایش و حمایت از تولید عنوان کرد و گفت: دشمنان ایران با فشار بر مسائل اقتصادی سعی بر ایجاد نارضایتی در بین مردم کشور دارند. ۰۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۲:۰۰ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

علی قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به نامگذاری سال 98 توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان «رونق تولید» اظهار داشت: چندین سال متوالی است که رهبر معظم انقلاب بر مسائل اقتصادی و حمایت از تولید داخلی تاکید دارند که این مهم اهمیت بحث تولید و حمایت از رونق تولید در کشور را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رونق تولید- 8|نماینده اسفراین: رونق تولید شرط احیاء و رشد اقتصاد کشور است؛ دولت کار نمایشی نکندرونق تولید- 7| نماینده زاهدان: دولت، مردم و تولیدکنندگان 3 ضلع کلیدی تحقق شعار امسال هستندرونق تولید-5|آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی: منابع ارزی کشور در خدمت تولید باشد نه واردات کالاهای لوکس + فیلم

وی با بیان اینکه دشمنان ایران با فشار بر مسائل اقتصادی سعی بر ایجاد نارضایتی در بین مردم کشور دارند افزود: مهمترین و اصلی‌ترین موضوع که ریشه تمام مشکلات کشور است مباحث تولید است که در 15 سال اخیر تولید ناخالص ملی کشور چندان افزایشی پیدا نکرده است.

‌عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون رفع موانع تولید در مجلس نتوانست مشکلات تولیدکنندگان را مرتفع کند خاطرنشان کرد: علی‌رغم تصویب قانون رفع موانع تولید در مجلس اما هنوز مشکلاتی در بخش تولیدی و تولید کنندگان وجود دارد که حل نشده است.

قربانی بهره‌های بانکی و سود مرکب بانک‌ها را یکی از موانع اصلی تولید در کشور عنوان کرد و ادامه داد: دریافت بهره‌های بانکی و سود مرکب از تولیدکنندگان و همچنین پرداخت مالیات بر ارزش افزوده برخی واحد‌های تولیدی کمر تولیدکنندگان را شکسته است.

وی اشتغال‌زایی و کاهش تورم را در گرو افزایش و حمایت از تولید عنوان کرد و ادامه داد: امسال رهبر معظم انقلاب بر روی اصلی‌ترین و مهم‌ترین مسئله اقتصادی کشور تاکید داشته چرا که در صورتی که که تولید افزایش یابد، ارز وارد کشور شده و تورم کاهش می‌باید ضمن اینکه اشتغال‌زایی را در پی خواهد داشت.

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان‌شمالی بیشترین بخش تولیدی استان را در حوزه‌های کشاورزی و صنایع بیان کرد و افزود: واحد شمش آلومینای جاجرم با ظرفیت تولید سالیانه بیش از 40 هزار تن شمش آماده بهره‌برداری است. همچنین عملیات اجرایی سد دربند از اردیبهشت ماه استارت می‌خورد.

قربانی با انتقاد از دولت مبنی بر عدم فراهم‌آوردن زیرساخت‌های اولیه در استان اضافه کرد: تا زمانی که مرکز استان به راه‌آهن متصل نباشد و جاده‌های اصلی آن چهار بانده نشود و همچنین سریال لغو پروازهای استان ادامه داشته باشد، سرمایه‌گذار رغبتی برای ورود به استان را ندارد.

انتهای پیام/ ز

R7719/P4001/S6,55/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفت‌وگوهایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری ها در حوزه های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد. 

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت های خوبی در دو کشور است و تبادل آنها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

آیت الله رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتما در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند. 

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می گویم که تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریعتر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعا اجرایی شود.

 «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در نشست خبری با رئیس جمهور کشورمان تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می کنم و به آنها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می کنم، این حمایت ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و آیت الله رئیسی گفتند این حمایت ها ادامه می یابد و حتما منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به انضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگوهای امروز در نشست های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و .. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری ... پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگوهای بسیار خوبی در خصوص چالش های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی گفت: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفت وگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا بیان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین های اشغالی فلسطین و رفع آلام و دردهای مردم فلسطین گفت وگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل اسات و باید بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ و قطعنامه های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق  حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است
  • اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم در مواجهه با دشمنان است
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو