Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی محمد اسلامی شامگاه روز یکشنبه چهارم فروردین ۹۸ با حضور در برنامه زنده "تیتر امشب" شبکه خبر درباره وضعیت سیل زدگان و سیل استان مازندران و گلستان ابراز تاسف کرد و گفت: مردم ما به دلیل سیل غافلگیر نشدند و به هشدار‌های هواشناسی توجه خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی گفت: در این مدت ۲ بار به استان مازندران و گلستان رفتم. اقدامات در مازندران برای بازآفرینی زندگی انجام شده است. رانش زمین موجب مسدود شدن جاده‌ها در محور‌های کیاسر و سوادکوه شده بود که اقدامات موقت برای عبور و مرور انجام شده است. همچنین با تمهیداتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام خواهد داد کار نشاکاری کشاورزان نیز به موقع انجام خواهد شد.

اسلامی ادامه داد: همه استان‌ها به اطلاعیه‌های هواشناسی توجه می‌کنند. اطلاع رسانی‌ها از ۲۳ اسفند آغاز شد و ستاد بحران نیز در حال آماده باش بود، اما یکی از مشکلات اساسی در استان مازندران این است که سدسازی به اندازه کافی انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: تبدیل سال ۹۸ به سال رونق ساخت و تولید مسکن

وی اظهار کرد: لایروبی نشدن رودخانه‌ها در مازندران و گلستان نیز مشکل دیگر در وقوع سیل بود. آزادسازی حریم جاده‌ها نیز برای مقابله با سیل و هدایت آب‌های روان یکی از مسائلی است که باید انجام شود.

اسلامی افزود: زه کشی در استان‌های شمالی موجب عبور راحت‌تر آب می‌شود بنابراین این پروژه نیز در ستاد بحران پیگیری شد و قرار شد زه کشی‌ها انجام شود تا هم بازدهی کشاورزی‌ها بهتر شود هم هدایت آب بهتر انجام شود. استان گلستان بعد از یک دهه خشکسالی در شرایط موجود نیازمند اقدامات لازم برای هدایت آب‌های سطحی است.

وزیر راه و شهرسازی درباره برآورد اولیه خسارت سیل به استان گلستان و مازندران گفت: حدود ۳۵۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده که در استان مازندارن برای ورودی آب از نقاط بالا دست نیاز ۲ اقدام اساسی با کمک وزارت جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی برای مهار آب و توسعه آبخیزداری باید انجام شود.

وی افزود: برای تثبیت خاک و جلوگیری از رانش خاک نیاز به شمع کوبی و دیواره سازی داریم که در دستور کار است. بودجه لازم نیز از طریق سازمان برنامه و بودجه از دولت درخواست خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه درباره سازوکار‌های مقابله در زمان بحران گفت: تعرض به رودخانه‌ها یکی از مشکلاتی است که باید جلوگیری و کنترل شود. وجود تجهیزات و امکانات مورد نیاز در زمان بحران از سازوکار‌هایی است تا در زمان بحران عملکرد‌ها سریعتر و بهتر باشد.

اسلامی درباره روند امداد رسانی گفت: روستا‌هایی که در مواجهه با سیل بودند تخلیه شده و مردم در چادر و مکان‌های امن اسکان موقت داده شدند. غذایی گرم در سه وعده غذایی بین مردم توزیع شده است. آب نیز تا میزان قابل توجهی فروکش کرده است.

تعادل دربخش عرضه و تقاضا با رویکرد دائمی شدن تولید مسکن

اسلامی در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره اولویت‌های وزارت راه در سال ۹۸ توضیح داد: یکی از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی در سال ۹۸ مسکن است. تعادل دربخش عرضه و تقاضا با رویکرد دائمی شدن تولید مسکن با ارزیابی نیاز سالانه یک میلیون مسکن برای خانه اولی‌ها در اولویت وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: سه عامل پشتیبان، مشوق و تسهیل کننده در کنار تکمیل ۴۰۰ هزار واحد جدید و واگذاری و عرضه زمین با رویکرد ساده سازی مد نظر است. افزایش وام مسکن از ۶۰ میلیون تا ۱۰۰ میلیون تومان و افزایش ۲ برابری برای زوجین و انتقال به خریدار نیز از دیگر تسهیلاتی است که برای خرید مسکن قرار داده ایم.

وی گفت: در جاده سازی جاده‌های شریانی و اصلی پرترافیک در اولویت قرار دارد. آزادراه تهران شمال تا سال آینده افتتاح خواهد شد. ۳۰۰ کیلومتر از جاده‌های سطح کشور نیز در دست اقدام است و اولویت محوری ما نیز این است که نسبت به تکمیل و ایمن سازی نقاط حادثه خیز در جاده‌ها اقدامات سریعتر انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در سال ۹۸ اتصال خط راه آهن و کریدودر‌ها و تولید واگن و لکوموتیو با استفاده از توان داخلی در دست اقدام است تا از این طریق بتوانیم به تولید رونق دهیم و شعار سال را تحقق بخشیم.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی اخبار اقتصادی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۲۶ میلیون دلاری از گمرکات گلستان صادرات انجام شده است

به گزارش خبرنگار مهر، درویشعلی حسن زاده ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سال گذشته با توجه به شرایطی که در استان و کشور حاکم بود تلاش شد در حوزه اقتصادی با همکاری در بخش خصوصی و سیار حوزه‌های حاکمیتی و اجرایی استان بتوانیم شرایطی را رقم بزنیم که به سمت بهبود رشد اقتصادی استان حرکت کنیم.

وی از صدور ۱۴۶ پروانه واحد صنعتی طی سال گذشته در استان خبر داد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۲۷ درصدی نشان می‌دهند.

رشد ۱۰ درصدی صدور پروانه واحدهای صنعتی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: برای بهره برداری این تعداد واحد صنعتی میزان ۳۴ هزار و ۴۴۴ میلیارد ریال هزینه شد که با رشد ۱۰ درصدی مواجه بوده و توانسته برای سه هزار و ۳۵۷ نفر شغل ایجاد کند.

وی در خصوص بحث صدور مجوزها برای آغاز کار فعالیت جدید هم افزود: سال گذشته ۳۸۲ فقره جواز با حجم سرمایه گذاری ۷۳۳ هزار میلیارد ریال و با پیش بینی اشتغال ۹ هزار و ۳۹۴ نفر حجم سرمایه گذاری تأسیس شد که این موضوع نسبت به سال قبله سه برابر رشد داشته است.

رشد ۵۹ درصدی اشتغال با احیای واحدهای راکد در گلستان

وی از احیای ۳۵ واحد راکد با حجم سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال خبر داد و اضافه کرد: احیای این واحدها برای ۵۰۲ نفر شغل ایجاد شد که در این بخش رشد ۵۹ درصدی داشتیم.

حسن زاده با اشاره به اینکه تعهد اشتغال پنج هزار و ۶۰۰ نفر بود، اظهار کرد: طبق آمار اعلام شده هفت هزار نفر در سامانه رصد ثبت نام کردند که رشد ۲۵ درصدی نسبت به هدف تعیین شده داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: میزان صادرات از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان فروردین سال گذشته ۷۲۲ میلیون دلار صادرات داشتیم که نسبت به مدت مشابه رشد بیش از دو برابری را شاهد بودیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان میزان صادرات از گمرکات استان طی سال گذشته را ۳۲۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار دانست و گفت: ارزش هر تن صادرات ۵۵۸ دلار است.

وی در خصوص حوزه اصناف و بازار هم افزود: سال گذشته ۱۰ هزار و ۹۳۲پ روانه کسب صادر شد.

حسن زاده اظهار کرد: طی سال گذشته ۳۲۶ پرونده تخلفاتی در حوزه قاچاق ثبت شد که نسبت به سال گذشته ۲۵۱ درصد رشد داشته است.

کد خبر 6100343

دیگر خبرها

  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • بیش از ۳۲۶ میلیون دلاری از گمرکات گلستان صادرات انجام شده است
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • معاونان وزیر راه و شهرسازی به مشکلات مردم قم رسیدگی می کنند
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه