Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمین زدن دولت، ولو حتی اگر ناکارآمد باشد نیز با سایر قطعات پازل همسان می‌شود وقتی که بدانیم سعید حجاریان مژده ایجاد اغتشاش در کشور را در سال 98 داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «علی صوفی» از وزرای دولت اصلاحات و عضو شورایعالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، چند روز مانده به آغاز سال نو، در یک مصاحبه، حرف‌های مهمی را درباره یکی از شنیده‌های سیاسی خود مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در اظهاراتی که در اعتمادآنلاین منتشر شد، در پاسخ به این پرسش که آیا سیدمحمد خاتمینارضایتی که از دولت روحانی دارد را به وی اعلام کرده یا جلسه‌ای برگزار شده است بین این دو نفر؛ گفته بود: حتماً چنین است و زیاد این کار صورت گرفته است.در همین سال هم این جلسات برگزار شده است. خاتمی معتقد است اگر دولت موانعی در کار خود حس می‌کند، باید این مشکلات را به جدیت پیگیری کند یا آن را با مردم در میان بگذارد. اگر این موارد به نیروهای بالادستی مربوط است یا قوای دیگر باید رئیس‌جمهور تعیین تکلیف کند. اگر نمی‌تواند موانع را برطرف کند کنار بکشد.

صوفی در ادامه همچنین تصریح می‌کرد: من شنیدم که خاتمی به روحانی گفت اگر نمی‌تواند از ریاست‌جمهوری استعفا دهد و شرایط خود را مطرح کند و اگر امکان‌پذیر نیست، اجازه گرفته و کناره‌گیری کند !

این اظهارات در حالی است که اصلاح‌طلبان مدتی قبل‌تر از این اما گفته بودند که اصولگرایان و حاکمیت به دنبال به استعفا کشاندن رئیس جمهور هستند!

چه اینکه سعید حجاریان در مصاحبه‌ای که ابتدای سال ۹۷ با روزنامه اعتماد انجام داد، به استعفا کشاندن رئیس‌جمهور را کار «راست‌ها» معرفی کرده بود .

اما این تمام ماجرا نیست...

 

*نخستین کسی که گفت «روحانی استعفا»!

«تئوری خلع یا استعفای روحانی پس از شکست برجام» تِزی است که شخص حجاریان ۴ سال قبل در گفت‌وگو با نشریه اصلاح‌طلب اندیشه پویا آنرا مطرح کرد، نه تِز اصولگرایان یا حکومت!

او ۳ سال قبل بعنوان اولین نفر! در یک مصاحبه با این نشریه گفته بود:

«آقای روحانی اگر شکست بخورد بحران در بحران ایجاد خواهد شد. فرض کنید که توافق برجام در یک جایی به لحاظ اجرا شکست بخورد و همه‌چیز هوا شود. روحانی هم استعفا می‌دهد و می‌رود، و یک نفر مثل معجزه‌ی هزاره‌ی سوم سر کار می‌آید. روحانی شکست می‌خورد.»

حجاریان می‌افزود: بنابراین من هم معتقدم که ما (اصلاح‌طلبان) بدیلی جز روحانی نداریم. تنها بدیل ما روحانی است و باید تلاش کنیم او دوباره رأی بیاورد. اگرچه پروژه اصلاح‌طلبی یک پروژه است و پروژه‌ی نرمالیزاسیون یک پروژه‌ی دیگر. پروژه‌ی اصلاح‌طلبی قابل اجرا نیست و ما ناچار به پروژه‌ی نرمالیزاسیون رضایت داده‌ایم !

سال‌ها پس از حجاریان و در دورانی که ناکارآمدی کارنامه روحانی و اصلاح‌طلبان آشکارتر می‌شد؛ شخص «علی صوفی» هم در اوایل سال ۹۷ به صحنه آمد و طی اظهاراتی درباره رئیس‌جمهور روحانی گفت: اگر اصلاح‌طلبان از ابتدا پیش‌بینی می‌کردند که آقای روحانی چنین عملکردی خواهد داشت آنگونه که سفت و سخت به پای آقای روحانی ایستادند و ایشان به عنوان تنها کاندیدای اصلاح‌طلبان مطرح شد، جلو نمی‌آمدند. شاید کاندیدای دیگری را می‌آوردند یا آقای روحانی را قانع می‌کردند که از کاندیداتوری انصراف دهد.

او همچنین با پیش کشیدن بحث خلع روحانی از قدرت تأکید می‌کرد: «انفعال آقای روحانی بی‌تاثیر نبوده است، اگر آقای روحانی همچنان فعال، محکم و مقاوم ایستادگی می‌کرد وضع کشور قطعاً بهتر از الان بود. رییس‌جمهور اگر رییس‌جمهوری باشد که پای تعهداتش بایستد ولو اینکه مجبور به کناره‌گیری هم شود، خیلی بهتر است تا اینکه منفعل باشد و اوضاع کشور در حالت بلاتکلیفی باشد ».

به این اظهارات البته باید صحبت‌های علی عبدالعلی‌زاده، دیگر وزیر دولت اصلاحات را نیز افزود که زمانی با بیان اینکه دولت روحانی باید استعفا دهد، گفته بود: وقتی دولت کاری برای مردم نمی‌کند، بهتر است رها کند و برود .

 

 

*خوابی که خاتمی و اصلاح‌طلبان برای روحانی دیده‌اند...

این اظهارات وقتی در کنار تجربه مردم از حرف‌های احمدی‌نژاد که در دوران دوم ریاست‌جمهوری‌اش گفته بود: «دو خط می‌نویسم» و تمام! قرار می‌گیرد و با شنیده‌های اخیر صوفی از نظر خاتمی درباره استعفا یا کناره‌گیری روحانی منطبق می‌شود؛ به‌وضوح نشان می‌دهند که چپ‌ها غیر از اینکه بخواهند با دردسر کارنامه مشترک خود و روحانی چه کنند اما هدفی بزرگتر نیز در سر دارند.

هدفی بزرگتر که هزینه‌تراشی برای نظام را در سر می‌پروراند.

و زمین زدن دولت، ولو حتی اگر ناکارآمد باشد نیز با سایر قطعات پازل همسان می‌شود وقتی که بدانیم سعید حجاریان مژده ایجاد اغتشاش در کشور را در سال ۹۸ داده است .

بدیهیست که تجربه استعفای وزیر علوم دولت اصلاحات در بحبوحه فتنه کوی دانشگاه، مدلیست که اصلاح‌طلبان بدشان نمی‌آید در رخدادهای احتمالی فتنه آینده، آنرا تَکرار کنند...

و این در حالیست که روحانی، رئیس‌جمهور آنها و آنها شریک رئیس‌جمهور هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابوالفضل ابوترابی، از رایزنی های نامزدهای ریاست مجلس با منتخبان مجلس دوازدهم خبر داد و گفت: محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است.

بنابر گزارش ایرنا، نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین مجتبی ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی نیز دیدارهای فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم برای معرفی خود به عنوان نامزد ریاست مجلس و ارائه برنامه‌هایشان برنامه ریزی کرده‌اند.

وی افزود: ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی در تماس‌های تلفنی با بنده، آمادگی‌شان برای نامزدی ریاست مجلس آینده را اعلام کرده و عنوان کردند که با توجه به اینکه این توانمندی را برای بر عهده گرفتن ریاست مجلس آینده در خود می‌بینند پا در عرصه گذاشته‌اند.

ابوترابی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف نیز در مذاکرات حضوری که با بنده و نمایندگان داشتند، آمادگی خود برای ریاست مجلس آینده و نامزدی برای این جایگاه را اعلام کردند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در کنار گزینه‌های ریاست مجلس، حسین علی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی نیز خود را به عنوان گزینه نائب رئیسی مجلس به منتخبین معرفی کرده است.

وی افزود: همچنین منتخبین مجلس دوازدهم در نشست‌هایی که داشته‌اند تصمیم گرفتند تا فراکسیونی سیاسی در مجلس دوازدهم تشکیل دهند و در واقع سنگ بنای چنین فراکسیونی در این نشست‌ها گذاشته شده است و تا زمانی که اسم نهایی برای این فراکسیون انتخاب شود و مابقی نمایندگان در دور دوم انتخابات مشخص شوند بنا شده نام این فراکسیون همان فراکسیون انقلاب اسلامی باشد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899200

دیگر خبرها

  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین (ع)
  • روایت ده نمکی از پیشنهاد وزیر شدنش در دولت احمدی نژاد
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر امام حسین (ع)