Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در جلسه مشترک با سرتیم های عملیاتی شهرداری‌های استان گفت: مدیریت بحران سه منطقه روستای گمیشان، شهر آق قلا و بندر ترکمن برعهده ستاد مدیریت بحران استانداری تهران است.

به گزارش ایسنا، تقی‌زاده گفت: با توجه به شرایط سیل گرفتگی در سطح شهر آق قلا و بارندگی پیش روی سعی داریم تا اقدام به بازگشایی این نقاط مثل کمربندی شهرستان به وسیله بیل مکانیکی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته تقی زاده شهرداری‌های بومهن و ورامین اقدام به ارسال چند دستگاه بیل مکانیکی به شهرستان آق قلا کرده‌اند و ظرف دو روز آینده سایر شهرداری‌های استان نیز اقدام به ارسال ماشین آلات خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران افزود: در حال حاضر شهرداری‌های رودهن، پیشوا، لواسان، اسلامشهر، شهریار و تهران در شهر آق‌قلا حضور دارند و اقدام به امدادرسانی می‌کنند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، تقی‌زاده تاکید کرد:عمده مشکل در شهرستان آق‌قلا فقدان نقشه نقاط بحرانی (نقشه طلایی) بود که تا پیش از ظهر امروز توسط سازمان نقشه برداری کشور تهیه شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران سیل سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت

به گزارش خبرنگار مهر، حامد یزدی مهر، ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به بارش‌های اخیر بهاری در استان تهران، اظهار کرد: خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده شاهد هیچ چالشی در حوزه آب گرفتگی و وقوع سیلاب در استان تهران نبودیم.

یزدی مهر با بیان اینکه طی روزهای اخیر در اغلب نقاط کشور بارندگی‌های شدید سیل آسا را شاهد بوده ایم، گفت: مجموعه اداره کل مدیریت بحران استان تهران با احصا و جمع آوری نقاط ضعف و قوت مدیریت این سیلاب‌ها، درس آموخته‌هایی را که برای مدیریت بهتر بحران‌های احتمالی در حوزه «مخاطرات ناشی از آب» وجود دارد را گردآوری می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بابیان اینکه سیلاب سیستان و بلوچستان، یکی از منابع در امر جمع آوری درس آموخته‌های این حوزه محسوب می‌شود، افزود: با وجود تفاوت‌های ساختاری، جغرافیایی و توپولوژی سیستان با پایتخت، استفاده از درس آموخته‌های این استان در حوزه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی قبل از وقوع بحران و همچنین اقدامات حین بحران از اهمیت برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرهای ایران به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی در مسیر حوضه‌های آبریز مختلف قرار دارند، عنوان کرد: در این خصوص ضروری است که بیش از گذشته به تهیه و تدوین «طرح جامع خطر پذیری سیلاب» بیاندیشیم و راهکارهای لازم برای کاهش این اثرات را پیش بینی کنیم.

کد خبر 6088612

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • آخرین خبرها از سیلاب زیرکوه/کنکوری ها با کمک ارتش به آزمون رسیدند
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • آخرین وضعیت شهرستان‌های اصفهان پس از بارش‌های رگباری شب گذشته