Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:22:20 GMT

پل‌دختر در خطر است!

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۴۶۱۳

پل‌دختر در خطر است!

مدیر اداره میراث فرهنگی شهرستان پلدختر گفت: اگر رودخانه کشکان طغیان کند، باید نگران وضعیت پل تاریخی «پل‌دختر» باشیم، احتمال خطر وجود دارد، اما مسافران نوروزی در نقاط مناسب اسکان داده شده اند.

با انتشار اخباری از تخریب بخش‌هایی از جاده قدیم پلدختر نصف شدن این جاده و به دنبال آن پل تاریخی پل‌دختر در شهرستان پل‌دختر استان لرستان، علی محمد عزیزی، مدیر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان پل‌دختر در گفت‌و گو با ایسنا وضعیت کنونی پل دختر را مناسب ارزیابی کرد و اظهار کرد: در حال حاضر بخش‌هایی از پایین دست شهر در محدوده شهرداری و انتهای خیابان‌های رسالت دچار آب‌گرفتگی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه رودخانه کشکان از وسط پل‌دختر می‌گذرد، افزود: اگر بارندگی‌ها ادامه داشته باشد، احتمال طغیان رودخانه کشکان وجود دارد و این خطرناک است، امیدواریم این اتفاق نیفتد.

عزیزی با اشاره به اینکه جاده پل‌دختر تا شهر پل‌دختر یک محور گردشگری تعریف شده است، افزود: این محدوده نیز از چندین نقطه قطع شده است، همچنین پل «افینه» و در مسیر آبشار افینه و بخش‌هایی در «دُم روز» یک لاین از پل تخریب شده است.

مدیر اداره میراث فرهنگی شهرستان پل‌دختر در استان لرستان با بیان اینکه پل تاریخی «افینه» متعلق به پهلوی اول نیز متأسفانه از چهار صبح زیر آب رفته است، افزود: درصد تخریب آن اکنون مشخص نیست، شرایط سختی است، هر چند خوشبختانه با مدیریت در سطح شهرستان فعلاً به خیر گذشته است، اما اگر روند بارندگی‌ها شدت داشته باشد، احتمال طغیان رودخانه کشکان وجود دارد که در صورت طغیان به داخل شهر نیز نفوذ می‌کند.

عزیزی اضافه می‌کند: هر چند دیواره‌های رودخانه ساحلی و بتنی است، اما با توجه به اینکه رودخانه یک متر تا بالا آمدن هنوز جا دارد، اگر بالا بیاید یک بخش‌هایی از پایین دست شهر را نیز می‌گیرد، اما اگر آب فروکش کند قطعاً با بارندگی‌های جدید نیز مشکلی پیش نمی‌آید.

وی با تاکید بر اینکه پل تاریخی پل‌دختر در ورودی شهر قرار دارد، ادامه دارد: پایه‌های پل قدیمی هستند که بخش‌هایی از آن در گذشته تخریب شده‌اند.

مدیر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پل‌دختر همچنین وضعیت پل تاریخی «کلهر» در این شهرستان نیز اظهار کرد: این پایه‌ها زیر آب رفته‌اند، احتمالاً قطعاً آسیب جدی به پایه‌ها وارد می‌شود.

عزیزی با تاکید بر اینکه در دو شب گذشته مسافران نوروزی و گردشگران با مدیریت استانداری، فرمانداری و سپاه و دیگر نهادهای شهری در مکان‌های مناسبی مانند نمازخانه‌ها، مدارس و مؤسسات آموزشی اسکان داده شده‌اند، افزود: خوشبختانه مشکلی پیش برای مسافران پیش نیامده است.

مدیر اداره میراث فرهنگی شهرستان پل‌دختر در استان لرستان به مردم و گردشگران توصیه کرد تا مناسب شدن وضعیت جوی، به سمت پل‌دختر نروند و ادامه داد: هشدار می‌دهیم فعلاً مردم به سمت پل‌دختر نیایند، از جاده خرم آباد به پل‌دختر به عنوان اصلی‌ترین مسیر، در حال حاضر مسدود است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پلدختر تخريب سیل پلدختر سیل لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۴۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود

حمید قلی پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان خنداب گفت: ۱۳ هزار هکتار باغ در این شهرستان وجود دارد که ۷۲۰۰ هکتار آن تاکستان انگور است.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: با توجه به ظرفیت بالای تولید انگور در این شهرستان، کارگاه‌های آموزشی در طول سال به منظور افزایش دانش کشاورزان، ارزآوری برای کشور و شهرستان و افزایش میزان تولید محصولات باغی به فراخور زمان برگزار می‌شود.

قلی پور افزود: اواخر سال گذشته، نخستین همایش تخصصی انگور با حضور یک پژوهشگر برتر متخصص حوزه انگور کشور و عضو مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس در غالب کارگاه، به صورت تئوری و عملی با حضور باغداران در روستای ای جان برگزار شد که خوشبختانه بازخورد قابل قبولی به همراه داشت.

وی با اشاره به محتویات آموزشی این همایش گفت: اصول تغذیه، اصول کود دهی، فرم دهی، مبارزه با هرس و ایجاد باغات داربستی بخشی از موارد آموزشی این کارگاه بود.

۱۳ هزار تن گندم مازاد تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی خنداب تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲، نزدیک به ۱۳ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، تولید شد که توسط مراکز خرید این شهرستان خریداری شد و خوشبختانه رکورد خوبی در حوزه تولید محصولات زارعی (گندم) بود.

قلی پور با اشاره به کشت پاییزه در شهرستان خنداب گفت: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، به میزان ۳ هزار تن گندم آبی، ۵۷۰۰ هکتار گندم دیم، ۳ هزار هکتار جوآبی و نزدیک به ۹۰ هکتار کلزا کشت شد.

وی با بیان اینکه شهرستان خنداب در حوزه کشاورزی جایگاه ویژه ای دارد، گفت: در صورت نبود بلایای طبیعی سالیانه به طور میانگین ۲۵ تا ۳۰ هزارتن کشمش برداشت می‌شود و این میزان تولید شهرستان خنداب را در سطح کشور حائز رتبه کرده است.

فعالیت ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی در خنداب

مدیر جهاد کشاورزی خنداب در خصوص مراکز صنایع تولیدی در این شهرستان گفت: در سطح شهرستان خنداب ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی با ظرفیت ۷ هزار تن مستقر است اما تولید محصول در این شهرستان، بیش از ظرفیت این صنایع تبدیلی است که در این راستا یک واحد صنایع تبدیلی در روستای آغداش در حال ساخت است.

قلی پور ادامه داد: ۲ واحد صنایع تبدیلی نیمه کاره نیز در حال ساخت است که امید می‌رود از محل تبصره ماده ۱۸ که امسال ابلاغ می‌شود این واحدها تکمیل و وارد چرخه تولید شوند.

وی در خصوص فعالیت کارگاه‌های میوه خشک کن در شهرستان خنداب نیز گفت: این کارگاه‌ها در غالب مشاغل خرد خانگی در سطح شهرستان در حال احداث است که کار فرآوری کشمش را انجام می‌دهند.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب افزود: همچنین در خصوص سایر فرآورده‌ها همچون شیره انگور اقدامات خوبی در حال انجام است و علاوه بر کارگاه‌هایی که در غالب مشاغل خانگی خرد در حوزه شیره انگور فعال هستند، یک واحد تولیدی شیره انگور و سایر فرآورده‌های آن در حال راه اندازی است.

صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی که در سطح شهرستان فعال هستند، انجام می‌شود که به طور حتم ارز آوری بالایی برای شهر و کشور خواهد داشت.

قلی پور افزود: ظرفیت تولید این ۲ واحد تولیدی حداقل ۷ هزار تن است اما تولید شهرستان بیش از این مقدار است که به کشورهای روسیه، ترکمنستان و حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات قابل توجه در راستای حمایت از منافع کشاورزان و هویت بخشی کشاورزان، راه اندازی اتاق صنف کشاورزان این شهرستان است که با این اقدام، نماینده این قشر می‌تواند در مجامع ملی و استانی به منظور پیگیری مشکلات آنها حضور داشته باشد و مسؤولان به عنوان تسهیلگر در کنار باغداران خواهند بود.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب همچنین از راه اندازی اتاق فکر کشاورزان در محل جهاد کشاورزی این شهرستان با حضور کشاورزان پیشرو و عضو اتحادیه در بهار امسال به منظور حمایت از بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد.

کد خبر 6097736

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود
  • کشف پیکر جوان غرق شده شوشی پس از ۶ روز
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • کشف یک جسد با دست‌ و پای بسته در شهرستان اردل
  • اجتماع دختران سنندجی به مناسبت روز دختر
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان