Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@20:39:04 GMT

پیونگ یانگ ناراضی، سئول مستاصل

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۵۳۸۸

پیونگ یانگ ناراضی، سئول مستاصل

پکن- ایرنا- تصمیم کره شمالی برای خارج کردن یکطرفه نیروها و کارکنانش از دفتر ارتباطی در مجتمع صنعتی کایه سونگ در مرز دو کشور نشان می دهد که پیونگ یانگ دیگر از کره جنوبی قطع امید کرده است.

به گزارش ایرنا کره شمالی بارها تلاش کرد تا در مسیر بهبود روابط دو کره، راه را برای لغو تحریم ها هموار کند اما در این زمینه هیچ توفیقی نداشته است تا اینکه این کشور در اقدامی غیرمنتظره، کارکنانش را از دفتر ارتباطی که بتازگی گشایش یافته بود، خارج کرد با این حال کره جنوبی می گوید که نیروها و کارکنان این کشور وظایف معمول خود را در این مقر ادامه خواهند و در آنجا باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نظر می رسد که این حرکت کره شمالی ناشی از آن است که پیونگ یانگ، قدرت نفوذ کره جنوبی بر واشنگتن برای لغو تحریم ها را ناکافی می داند و به این نتیجه رسیده است که با تعامل دو کره این موضوع حل نخواهد شد.
'یو یو هول' از استادان دانشگاه کره در کره جنوبی می گوید: کره شمالی ناامید تر از هر زمانی است این کشور شاهد است که کره جنوبی نتوانسته است نفوذ خاصی بر آمریکا داشته باشد و نشانه آن شکست مذاکرات سران آمریکا و کره شمالی در ویتنام است.
وی می افزاید: کره شمالی به کره جنوبی به عنوان یک میانجی گر چشم دوخته بود که می تواند فعالیت مجتمع صنعتی کایه سونگ در مرز دو کشور را از سر گیرد و تورهای گردشگری خود را به کوهستان کومکانگ اعزام کند ولی هیچکدام از این کارها به دلیل وجود تحریم ها صورت نگرفته است.
کره شمالی بخصوص پس از اینکه در هانوی نتوانست با آمریکا به توافق برسد، احساس کرد که یک ضربه بزرگ بر پیکره تحرکات گذشته اش وارد شده در صورتی که امتیازی دریافت نکرده است.
این کشور در یک سال گذشته آزمایش های موشکی و هسته ای را متوقف کرده و تسلیحات را از مرزهایش با کره جنوبی جمع آوری کرده و همزمان هیچ حرکت خصمانه ای علیه هیچ کشوری انجام نداده و تحرکات ویژه نظامی نداشته است.
کره شمالی برخی از مراکز موشکی خود را متوقف کرد برخی از آنها را منهدم نمود با کره جنوبی چندین بیانیه صلح و پایان تخاصم امضا کرد اما باز هم تحریم ها جای خود باقی ماند و در عوض کره جنوبی و آمریکا فشارها را ادامه دادند حلقه محاصره اقتصادی این کشور را تنگ تر کردند و نه تنها امتیازی ندادند بلکه شرایط را برای کره شمالی از هر زمان دیگری سخت تر کردند.
کره شمالی به این نتیجه رسیده است که با الفاظ نمی تواند مذاکره کند اصل اقدام در برابر اقدام برای واشنگتن معنایی ندارد و آمریکا تا زمانی که همه تسلیحات موشکی بالستیک و هسته ای کره شمالی از بین نرود، هرگز از تحریم ها نخواهد کاست.
در واقع مذاکره در برابر مذاکره برای کره شمالی که این همه امتیاز داده و همچنان تحت تحریم های سرسختانه و بی سابقه است، دیگر معنایی ندارد و خروج از مجتمع صنعتی کایه سونگ که نمادی از روابط اقتصادی بلند پایه دو کره است، ثابت می کند که این کشور بازنگری روی مذاکرات با آمریکا را شروع کرده است و دیگر به وعده و وعیدهای کره جنوبی و آمریکا اعتماد ندارد.
یو یو هول می گوید اقدام کره شمالی برای بیرون بردن کارکنانش یک هشدار، تهدید و اولتیاتوم محسوب می شود و اینکه این کشور بجای گفت و گو بتدریج سیاست فشار را دنبال می کند.
کیم دونگ یوب تحلیلگر مسایل دفاعی هم بر این باور است که کره شمالی امیدی به کره جنوبی ندارد می داند این کشور نفوذی بر آمریکا ندارد.
وی می افزاید که این اقدام اخیر و فراخوانی شماری از دیپلمات های کره شمالی از کشورهای دیگر نشان می دهد که پیونگ یانگ یک مسیر تازه را باز کرده است که دیگر تعامل و گفت و گو در آن اصل نیست.
'چی سونگ چانگ' دیگر تحلیلگر مسایل شبه جزیره اما می گوید که کره شمالی از همسایه خود نخواسته است این دفتر ارتباطی را تعطیل کند و این یعنی اینکه روزنه هایی وجود دارد که امید بخش است.
وی تاکید کرد شاید هدف این است که کره جنوبی بیشتر تحت فشار قرار گیرد تا فعالیت این مجتمع صنعتی را که برای کره شمالی اهمیت زیادی دارد، در آینده به طور کامل از سرگیرد.
وزارت وحدت کره جنوبی در عین نا امیدی ابراز امیدواری کرده است که شرایط تغییر کند و افزوده است که این کشور فعلا برنامه ای برای تعطیل کردن این دفتر ندارد.
آینده روابط دو کره و مذاکرات آمریکا و کره شمالی از امروز به بعد در هاله ای از ابهام فرو رفته است و بعید به نظر می رسد که کره شمالی تا زمانی که بخشی از تحریم ها لغو شود، به میز مذاکرات باز گردد و وعده های توخالی واشنگتن هم نمی تواند تاثیری بر اراده رهبران این کشور برای ورود به مرحله تازه ای از رویارویی با آمریکا داشته باشد.
آساق**231**1904**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي كره شمالي كره جنوبي آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۵۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی

گردان عملیات فضایی نیروی هوایی کره جنوبی و «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» برای برگزاری این رزمایش به عنوان بخشی از آموزش پرواز کره (KFT)، یک رزمایش بزرگ سالانه نیروی هوایی، تیمی یکپارچه تشکیل دادند.

این نخستین بار بود که یک تیم عملیات فضایی یکپارچه در KFT در رزمایشی دو هفته‌ای که از ۱۲ آوریل (۲۴ فروردین) در یک پایگاه هوایی در گونسان واقع در ۱۷۸ کیلومتری جنوب سئول آغاز شده است، شرکت کردند.

در این رزمایش، نیرو‌های دو کشور سناریو‌هایی را برای جلوگیری از اختلال ارتباطی ماهواره‌ای و افزایش دقت سیستم‌های موقعیت یاب در برابر تهدیدات احتمالی از سوی کره شمالی شبیه سازی کردند.

به گفته نیروی هوایی کره جنوبی، آنها با استفاده از داده‌های ماهواره‌های نظامی آمریکا، مختصات حملات مختل کننده سیگنال و اطلاعات مربوطه را با نیرو‌های دو کشور به اشتراک گذاشتند و این به جنگنده‌های کره جنوبی و آمریکا این امکان را داد که مبدا این حملات را هدف قرار دهند.

این تیم همچنین درباره راه‌های به‌کارگیری ماهواره‌های شناسایی کره جنوبی در ماموریت‌ها و عملیات‌های واقعی مذاکره کردند.

کره جنوبی اولین ماهواره شناسایی نظامی خود را ماه دسامبر سال گذشته میلادی (آذر-دی) و دومی را اوایل ماه جاری میلادی (فروردین) در مدار زمین قرار داد. این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ پنج ماهواره را برای نظارت بهتر بر کره شمالی بر مدار قرار دهد.

«گردان عملیات فضایی» دسامبر ۲۰۲۲ به عنوان واحدی یکپارچه برای انجام عملیات‌های فضایی و شناسایی بر علیه توانایی‌های فضایی رو به تحول پیونگ یانگ ایجاد شد.

همچنین، «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» وظیفه هماهنگی عملیات‌های فضایی، هشدار موشکی و ارتباطات ماهواره‌ای برای مقابله با تهدیدات موشکی و هسته‌ای کره شمالی را بر عهده دارد.

کره شمالی ماه نوامبر سال گذشته میلادی (آبان- آذر) ماهواره جاسوسی خود را به فضا پرتاب کرد و وعده داد که در سال جاری میلادی سه ماهواره دیگر را به فضا بفرستد. ارتش کره جنوبی مقدمات کره شمالی برای پرتاب دومین ماهواره خود را به دقت زیر نظر دارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • کره شمالی چند پرتابه راکتی آزمایش کرد
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم
  • هیات اقتصادی پیونگ یانگ عازم ایران می‌شود