Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان از آماده باش مدیران سدهای استان برای تنظیم ورودی و خروجی آب سدها خبر داد و بیان کرد: ورودی و خروجی سدها را به‌گونه‌ای مدیریت کرده‌ایم که اگر سیلابی به‌وقوع بپیوندد، خسارتی در بر نداشته باشد.

"ابراهیم علیزاده" در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا، با بیان این مطلب که در استان کرمان ۴ سد در حال بهره‌برداری داریم و به ظرفیت این سدها اشاره کرد و گفت: سد سیرجان دارای ظرفیت ۴۰ میلیون متر مکعب است که اکنون فقط ۱۰ میلیون مترمکعب آب پشت آن ذخیره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ۳۳۰ میلیون مترمکعب ظرفیت سد جیرفت است که اکنون ۱۶۰ میلیون مترمکعب آب پشت آن وجود دارد؛ سد بافت با ظرفیت ۴۰ میلیون مترمکعب ۳ میلیون مترمکعب آب ذخیره دارد و سد نساء بم نیز ۱۷۰ میلیون مترمکعب ظرفیت دارد که اکنون ۱۳۰ میلیون آب پشت آن ذخیره است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان از آماده باش مدیران سدهای استان برای تنظیم ورودی و خروجی آب سدها خبر داد و بیان کرد: ورودی و خروجی سدها را به‌گونه‌ای مدیریت کرده‌ایم که اگر سیلابی به‌وقوع بپیوندد، خسارتی در بر نداشته باشد.

وی با بیان این مطلب که مردم نیز باید در کنار آماده باش نیروهای مربوطه نکات ایمنی را رعایت کنید، اظهار کرد: با توجه به تغییر اقلیم، مدت بارش‌ها کوتاه اما شدتشان زیاد شده است، لذا حتی اگر بستر رودخانه‌ای چندین سال کاملاً هم خشک است حتماً مردم از بستر رودخانه و حریم رودخانه فاصله بگیرند.

علیزاده با تاکید برآنکه احتمال خطر در هر رودخانه‌ای وجود دارد، تصریح کرد: در استان کرمان ۶ هزار کیلومتر رودخانه وجود دارد و در حد توانمان آنها را ساماندهی کرده‌ایم اما هنوز کامل نشده است و برای تکمیل ساماندهی همه رودخانه‌های استان به اعتبارات زیادی نیاز داریم.

وی عنوان کرد: باید مردم نکات ایمنی را رعایت کنند ضمن آنکه همه دستگاه‌ها تجهیزات و ماشین‌آلاتشان در آماده باش، باشند؛ تا از خسارات احتمالی جلوگیری شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان در پاسخ به این سوال که آیا قوانینی برای برخورد با کسانیکه بستر رودخانه را تصرف کرده‌اند، وجود دارد؟ اظهار کرد: متأسفانه برخی افراد به مرور زمان بسترهای رودخانه را تصرف کرده‌اند و باید بستر رودخانه‌ها پاکسازی شود که در این خصوص قانون داریم که می‌توانیم با اخذ مجوز تصاحب کنندگان بستر و حریم رودخانه برخورد و ساخت و سازهای آنها را تخریب کنیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان

داریوش حسن‌نژاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح آب‌های زیرزمینی استان به‌طور متوسط حدود ۴.۸ متر افت کرده و حدود ۴۲۰ میلیون مترمکعب کسری مخزن داشته است که معادل افت سالانه حدود ۰.۲ متر (۲۴ سانتیمتر) و کسری مخزن حدود ۲۱ میلیون مترمکعب است که نشان‌دهنده روند کاهشی منابع آب زیرزمینی در استان است.

وی بیان کرد: در این مدت، بیشترین افت سطح آب زیرزمینی مربوط به محدوده‌های مطالعاتی کوهدشت و ازنا - الیگودرز به ترتیب حدود ۱۶ متر و ۷.۸ متر بوده که معادل حجم آب حدود ۸۹ و ۱۵۵ میلیون مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان ادامه داد: سطح آب‌های زیرزمینی استان در بلندمدت منتهی به سال آبی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به‌طور متوسط حدود ۶.۴ متر افت کرده و کسری مخزن حدود ۵۲۲ میلیون مترمکعب بوده است که معادل افت سالانه حدود ۰.۲ متر (۲۳ سانتیمتر) و کسری مخزن حدود ۱۹ میلیون مترمکعب است و نشان‌دهنده روند کاهشی منابع آب زیرزمینی در استان است.

حسن‌نژاد گفت: بیشترین افت سطح آب زیرزمینی در بلندمدت مربوط به محدوده‌های مطالعاتی کوهدشت و ازنا - الیگودرز به ترتیب حدود ۲۱.۵ متر و ۹.۴ متر بوده که معادل حجم آب حدود ۱۱۸ و ۱۸۵ میلیون مترمکعب است.

وی ادامه داد: کاهش و شکل بارش در این سال آبی نسبت به دوره آماری (بلندمدت) باعث شده منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های استان همچنان در مقایسه با بلندمدت با کاهش مواجه شوند به‌طوری که متوسط دبی اندازه‌گیری‌شده رودخانه‌های استان در اسفند ماه این سال آبی نسبت به سال گذشته حدود ۲۳ درصد افزایش و نسبت به متوسط اسفند ماه طول دوره آماری حدود ۳۹ درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان اضافه کرد: لازم است با استفاده از روش‌های صحیح و رعایت الگوی کشت، مصرف آب را مدیریت کنیم تا در گذر از تابستان ۱۴۰۳ با مشکل کم‌آبی و چالش‌های آن روبه‌رو نشویم و با استفاده اصولی از منابع آب، این میراث ارزشمند را برای آیندگان حفظ کنیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه
  • هلال احمر استان یزد در حالت آماده باش
  • حال خوب سد شیرین‌دره بعد از بارندگی‌های بهاری + تصویر
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ سه شنبه چهارم اردیبهشت