Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@14:29:08 GMT

مدیریت خروجی سدهای خوزستان در حال انجام است

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۶۰۲۶

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: با توجه به گزارش‌های هواشناسی و ستاد مدیریت بحران و اخطاریه‌های ارائه شده در اکثر نقاط استان خوزستان شاهد بارندگی به ویژه با شدت بالا در حوزه‌های بالا دستی سدها در استان لرستان، شهرستان‌های پل دختر و کوهدشت بوده‌ایم. آفتاب‌‌نیوز :  کیامرث حاجی‌زاده امروز دوشنبه پنجم فروردین ماه، در حاشیه بازدید از رودخانه بالا رود با اشاره به این‌ که بارش شدید در حوضه‌های بالا دستی سدهای خوزستان باعث شده تا آورد رودخانه‌ها به سمت سدها افزایش پیدا کند، اظهار کرد: شامگاه شنبه نیز بارشی به میزان ۵۰ میلی متر در حسینیه اندیمشک داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: حجم عظیمی از سیلاب در رودخانه بالا رود ایجاد شده است و برای مدیریت رهاسازی از روز گذشته خروجی دز به ۸۵۰ متر مکعب بر ثانیه افزایش داده شد در حالی که ورودی این سد در بالاترین میزان امروز به یک هزار و ۲۰۰ متر تا یک هزار و ۳۰۰ متر مکعب رسیده و روند افزایشی دارد اما شرایط تحت مدیریت است و جای هیچگونه نگرانی نیست.
وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به افزایش آب میان حوضه‌ای خروجی سد دز کاهش داده شد که بیش از این برای روستاها و شهرستان‌های مسیر رودخانه دز مشکلی اتفاق نیافتد.
به گزارش ایلنا،حاجی‌زاده با بیان این‌که در حوزه سد کرخه نیز مدیریت حوضه‌ای وجود دارد، ادامه داد: در حال حاضر حدود ۵۵۰ تا ۶۰۰ متر مکعب بر ثانیه رهاسازی در حال انجام است که از این میزان ۵۰ تا ۶۰ متر مکعب بر ثانیه آن از طریق تونل دشت عباس و مابقی وارد حوزه کرخه می‌شود که این میزان نیز در حال مدیریت است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان با اشاره به بازدید‌های انجام شده از روستاهای بخش مرکزی اهواز در حاشیه دز، شوش و روستاهای زاویه‌های دزفول، بیان کرد: تمامی فرمانداران، بخشداران، شهرداران، دهیاران، مدیران عضو شورای مدیریت بحران و نیروهای مسلح در حالت آماده باش هستند و جای نگرانی نیست.
وی گفت: مردم استان خوزستان، عشایر، کشاورزان و مناطق حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های دائم و فصلی، مهمانان نوروزی، کاروان‌های راهیان نور حتما توصیه و هشدارهای ستاد مدیریت بحران و هواشناسی را جدی گرفته و از برپایی اسکان و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیرها خودداری کنند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سدهای خوزستان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۶۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،احمد اسدی معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران درباره وضعیت جوی آسمان مازندران اظهار کرد: براساس نقشه‌های هواشناسی از ظهر چهارشنبه تا ظهر پنج‌شنبه با تقویت سامانه بارشی بارندگی در استان گسترش پیدا می‌کند. وی با بیان اینکه این سامانه کل استان را فرامی‌گیرد، افزود: کاهش دید، صاعقه، لغزندگی، ریزش سنگ و اختلال تردد در جاده‌ها و محورهای کوهستانی، آب‌گرفتگی معابر و افزایش حجم آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها از مخاطرات این سامانه بارشی محسوب می‌شود‌.معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اعلام اینکه از بعدازظهر پنج‌شنبه از ناپایداری آسمان استان کاسته می‌شود، اضافه کرد: طی روزهای جمعه تا یک‌شنبه شاهد جوی پایدار همراه با افزایش دما در استان هستیم که این افزایش دما در روزهای آینده محسوس خواهد بود.حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران نیز گفت: باتوجه به شدت بارش‌ها، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها، آب‌گرفتگی معابر و افزایش حجم آب رودخانه‌ها بر پرهیز از اسکان درحاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها و مناطق مرتفع تاکید شد. وی با تاکید بر پرهیز از برپایی چادر و اقامت در فضا‌های باز استان مازندران، افزود: در این مدت کوهنوردان و طبیعت گردان از صعود به ارتفاعات و مناطق کوهستانی استان خودداری کنند.مدیرکل مدیریت بحران مازندران به مواج شدن دریای خزر اشاره کرد و گفت: دامداران هم دام‌های خود را به دور از حاشیه رودخانه‌ها، دهانه مسیل‌ها، نقاط مرتفع، فضای باز و به مناطق امن هدایت کنند.مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اعلام اینکه نیرو‌های خدماتی و امدادی با تجهیزات آماده خدمات‌رسانی در صورت وقوع سیلاب احتمالی هستند، تصریح کرد: صاحبان سالن‌های پرورش گل و گیاه و پرورش دام و طیور نسبت به انجام تدابیر و اقدام احتیاطی لازم اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی در این استان‌ها برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه
  • هشدار نارنجی در آخر هفته برای استان‌های شمالی
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند