Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@23:30:59 GMT

همه امکانات در اختبار مدیریت بحران قرار بگیرد

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۷۸۹۱

همه امکانات در اختبار مدیریت بحران قرار بگیرد

استاندار خوزستان با اشاره به احتمال وقوع سیلاب در استان، گفت: مردم هشدارها را جدی بگیرند و در یکی دو روز آینده سفر نکنند تا شرایط به حالت عادی برگردد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان، «غلامرضا شریعتی»، شامگاه (دوشنبه 5 فروردین) در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان، در خصوص پیگیری اقدامات جهت مقابله با حوادث احتمالی ناشی از بارش‌های شدید و بررسی اقدامات انجام شده و اتخاذ تدابیر لازم در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر آماده‌باش کامل اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خوزستان، با بیان اینکه در جریان این  بارندگی‌ها باید مردم با حداقل مشکل مواجه شوند، افزود: طبق گزارش‌های ارائه شده ممکن است میزان بارش در حوضه دز و کارون شرایط را به نحوی فراهم کند که خروجی سدها بیش از حد تحمل عادی پایین‌دست باشد.

 

وی با اشاره به اینکه خروجی سدها باید مدیریت شود، تصریح کرد: تلاش بر این است که میزان دبی آب رودخانه کارون در مقطع اهواز کمتر از 2 هزار مترمکعب بر ثانیه باشد.

 

شریعتی، اضافه کرد: نباید تنها بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی تصمیم اتخاذ شود زیرا احتمال خطا وجود دارد و باید سعی شود کمترین آسیب متوجه مردم شود.

 

وی با بیان اینکه شهرداران، دهیاران، بخشداران و فرمانداران باید هشدارهای لازم را به اطلاع مردم برسانند، عنوان کرد: باید اطلاع‌رسانی مخصوصا در خصوص جاده ساحلی اهواز انجام شود.

 

استاندار خوزستان، بیان کرد: اگر  قرار است دبی آب افزایش یابد باید پارک ساحلی بسته شود و قبل از بسته شدن خودرویی در آن حضور نداشته باش، همچنین باید پلیس راهنمایی و رانندگی همکاری لازم را در این زمینه داشته باشد.

 

وی ابراز کرد: تمام تلاش بر این است که مشکلی ایجاد نشود و تلفاتی نداشته باشیم، همچنین باید کمیته‌هایی برای حوضه‌های آبریز دز، کارون، کرخه و مارون تشکیل شود و کسانی در آنجا مستقر شوند تا شرایط را رصد کنند و بر اساس شرایط تصمیم بگیرند.

 

وی با اشاره به اینکه طبق برآورد پنج روزه آورد حوضه کرخه، برداشت از این سد قابل کنترل خواهد بود اما طبق پیش‌بینی 14 روزه شرایط سخت‌تر می‌شود، تاکید کرد: نباید تصمیمات عجولانه‌ای که موجب وارد کردن آسیب می‌شود، اتخاذ کرد.

 

شریعتی، خاطر نشان کرد: اکنون پیش‌بینی پنج روزه سازمان هواشناسی را باید ملاک قرار دهیم و به برآوردهای بعدی که 40 درصد صحت دارند نیز نیم نگاهی شود، همچنین قبل از خروجی از سدها باید موضوع به من اطلاع داده شود.

 

وی با بیان اینکه مردم باید هشدارها را جدی بگیرند و در یکی دو روز آینده سفر نکنند تا شرایط به حالت عادی برگردد، ادامه داد: همچنین باید تردد در کنار سواحل رودخانه‌ها به حداقل برسد.

 

استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی باید اقدامات پیشگیرانه را در حوزه‌های خود انجام دهند، اضافه کرد: همچنین باید فیوز پلاک‌ها سریع تر آماده شوند.

 

وی با تاکید بر اینکه همه امکانات دستگاه‌های اجرایی باید بسیج شوند، افزود: معاون اول رئیس جمهور و رئیس جمهور نیز دستور داده‌اند همه امکانات در اختیار مدیریت بحران خوزستان قرار بگیرند و هیچ دستگاهی حق ندارد از در اختیار دادن امکانات خود به مدیریت بحران امتناع کند.

 

شریعتی، با بیان اینکه در حال حاضر مدیریت سیلاب‌های احتمالی اولویت است، یاد آور شد: همچنین باید بانک اطلاعاتی از امکانات و تجهیزات لازم تهیه شود و در حوضه‌هایی که احتمال مشکل وجود دارند، مستقر شوند.

 

وی بیان کرد: اکنون در اروندکنار «مد اکبر» رخ داده و میزان خروجی آب از رودخانه کارون و شط العرب بالاست و موجب وارد شدن آب به منازل مردم شده از این رو باید امکانات مورد نیاز سریعا به اروندکنار اعزام شوند، مردم منطقه اروندکنار احساس می‌کنند کسی به آنها توجه ندارد و نگران هستند.

 

وی با اشاره به اینکه باید شرایط افزایش خروجی آب در حوضه کرخه فراهم شود، تصریح کرد: همچنین از هم اکنون باید قراردادی با بخش خصوصی منعقد شود تا در صورت نیاز از قایق‌ها استفاده شود.

 

استاندار خوزستان، با بیان اینکه باید وظایف هر دستگاه مشخص شود، یاد آور شد: امیدواریم با هماهنگی بیشتر و همراهی مردم بر شرایط فائق آییم.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سیل بارندگی و سیلاب خسارت سیلاب سیلاب گلستان شیراز سیل گلستان خسارات سیل گلستان سیل شیراز غلامرضا شریعتی بارندگی و سیلاب مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۷۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان در جلسه شورای مدیریت بحران این شهرستان گفت: مطالعات ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری و پخش سیلاب شهرستان در دستور کار قرار گرفته و منابع طبیعی باید با کمک آب و فاضلاب، آب منطقه‌ای و مشارکت بخش صنعتی، این طرح‌ها را با هدف کنترل سیل اجرا کند.
منصور شیشه فروش عملکرد مدیریت بحران این شهرستان‌ها را در کنترل سیلاب هفته گذشته مطلوب دانست و افزود: آب منطقه‌ای شهرستان باید در خصوص ایمن سازی، اصلاح و ایجاد شیب مناسب کانال مهیار اقدام کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود