Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@09:36:29 GMT

رونق تولید با افزایش توان مالی مردم محقق می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۹۵۴۵

رونق تولید با افزایش توان مالی مردم محقق می‌شود

یک کارشناس اقتصادی گفت: کاهش توان مالی مردم در کشور موجب شده تا تقاضا برای خرید بسیاری از اقلام کاهش یابد و در پی آن تولید کننده نیز رغبتش برای تولید را از دست داده و اقتصاد دچار مشکل می شود بنابراین می توان گفت که رونق تولید در گرو افزایش توان مالی مردم است.

حسین عماره در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به نقش مهم تولیدات ملی در تحقق توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: تقویت تولید داخلی نه تنها وابستگی این کشور به دیگر کشورها را کاهش می‌دهد بلکه موجب تقویت اقتصاد داخلی و رسیدن به عناصر اقتصاد مقاومتی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رونق تولید یکی از مهم ترین عواملی است که موجب تحقق اقتصاد مقاومتی می شود، گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات کنونی کشور تعطیل شدن کارخانه‌ها یکی پس از دیگری و متوقف شدن چرخ تولید است که می تواند کشور را در یک بازه زمانی کوتاه فلج کند.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به رکود بیشتر بازارها در ایران، ادامه داد: رونق تولید از آن جهت کاهش پیدا کرده که توان خرید مردم نیز کم شده است در نتیجه تقاضا برای خرید انواع اقلام موجود در بازار کمتر از سال‌های قبل شده بنابراین تولیدکننده نیز هدفی برای تولیدات انبوه نخواهد داشت.

عماره یادآور شد: کاهش توان مالی مردم برای خرید نه تنها بازار کالاهای غیر ضروری بلکه بازار کالاهای ضروری را نیز تعطیل کرده است، همین امر نیز موجب می شود تا علاوه بر اینکه تولید کننده پیشکسوت این بازار دست از تولید بکشد، هیچ سرمایه گذار جدیدی به فکر راه اندازی چرخه تولید در بازار نباشد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از عواملی که موجب رونق گرفتن تولید در کشور می شود، ارائه تسهیلات مناسب و حمایت همه جانبه از تولید کننده است زیرا پشتیبانی از صنعتگران موجب می شود تا رکود بازار تاثیری در عملکرد آنها نداشته باشد به این صورت تولیدکننده سعی می کند تا در هر شرایطی در بازار بماند و تولید را متوقف نکند.

این کارشناس اقتصادی اضافه کرد: میزان سود روز شمار بانکی برای سپرده های بلند مدت نیز تولید کننده را ترغیب می کند تا با تعطیل کردن چرخه تولید و قرار دادن سرمایه در بانک بدون هیچ گونه فعالیت اقتصادی منفعت کسب کند و یکی دیگر از راه های رونق تولید، کاهش نرخ سود بانکی است.

عماره ادامه داد: بانک ها نقش بسیار مهمی در چرخه تولید دارند و باید صبوری بیشتری در مورد تولید کنندگان به خرج دهند زیرا در بسیاری از موارد این بانک ها هستند که با وصول طلب از یک تولید کننده، موجب تعطیل شدن آن و از بین رفتن یک حلقه از زنجیره تولید می شوند.

وی خاطر نشان کرد: بانک مرکزی باید با ارائه راهکارهای مناسب وصول مطالبات بانک‌ها از تولیدکنندگان را به تعویق انداخته یا ازآنها بخواهد با حداقل فشار اقتصادی ممکن اقدام به دریافت بدهی تولیدکنندگان کنند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی بانک مرکزي تسهیلات بانکی رونق تولید صنعتگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۹۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین می‌کنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.

احد یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: اگر به فرهنگ و مقوله‌های فرهنگی در تمامی حوزه‌ها توجه کرده و ویترینی نگاه نکنیم بسیاری از مسائل و مشکلات کشور حل خواهد شد.

وی افزود: مدیریت شهری، سازمانی بسیار گسترده است و در تمامی مسائل زندگی و خانوادگی شهروندان تأثیرگذار است و مردم همواره درگیر با فعالیت‌های شهرداری هستند و از همین رو مقوله فرهنگ و فرهنگ‌سازی بسیار مهم بوده و توجه به این موضوع موجب پایین آمدن هزینه‌هایی می‌شود که خود شهروندان آن را پرداخت می‌کنند.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین می‌کنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.

یوسفی ادامه داد: اولین کمیسیون تقویم اجرایی برنامه‌های سال ۱۴۰۳ مکتوب شده و تمامی برنامه‌های ملی، مذهبی و بومی-محلی احصا و تثبیت شده و چشم‌انداز یک‌ساله در مدیریت شهری مشخص است و تلاش داریم که از موازی کاری دوری کرده و اقدام به هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها کنیم.

وی تصریح کرد: تعدادی از جشنواره‌ها مانند سیب و انگور به علت مصادف شدن با ایام محرم و صفر به مدت چند سال برگزار نشدند اما امسال به‌صورت ویژه به آن‌ها پرداخت خواهد شد.

یوسفی با اشاره به برنامه‌های آینده مدیریت شهری عنوان کرد: در دانشگاه‌های ارومیه ۲۰۰۰ دانشجوی خارجی تحصیل می‌کنند و با مشارکت دانشگاه و شهرداری ارومیه ویژه برنامه‌ای با حضور خانواده‌ها و سفرای کشورهایی که دانشجویان از آن هستند در مردادماه برگزار خواهد شد.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: نتوانسته‌ایم ارومیه را آن طور که شایسته است معرفی کنیم و در این راستا باید از تمامی ظرفیت‌ها مانند اقتصادی و گردشگری و رسانه‌ای نسبت به شناساندن شهر اقدام تا شأن و جایگاه ارومیه را بتوانیم حفظ کنیم.

یوسفی عنوان کرد: تلاش داریم برخی رویدادهای محلی ارومیه همانند جشنواره‌های بیدمشک و انگور و سالروز حماسه دوم بهمن را در تقویم رسمی کشور ثبت و جانمایی کرده و این ایام را در سطح ملی برگزار کنیم و قطعاً به اقتصاد شهر کمک خواهد شد.

وی با بیان افزایش ۱۱۰ درصدی بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل خاطرنشان کرد: عمده این افزایش‌ها در ردیف‌های بودجه عمرانی، خدمات شهری، نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و ماشین‌آلات سنگین شهرداری است و بخش ویژه هم مقوله فرهنگی است تا به دغدغه‌های شهروندان بتوانیم جواب دهیم که ورزش نیز در ذیل بودجه ۱۷۰ میلیارد تومانی فرهنگی آورده شده است.

یوسفی افزود: در مدیریت پسماند و تفکیک از مبدأ با مشکل فرهنگی و نهادینه کردن فرهنگ این حوزه روبه‌رو هستیم که نیازمند فرهنگ‌سازی برای استفاده از ثروت خاموش هستیم که با مشارکت مردم به دست می‌آید.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه تصریح کرد: در نگه‌داشت فضای سبز چنانچه مشارکت و نگه‌داشت شهروندان نباشد موجب افزایش هزینه‌های مدیریت شهری خواهد شد.

وی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد تماس‌های تلفنی با سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی مزاحمت تلفنی است و این موضوع جز دغدغه‌های فرهنگی مدیریت شهری است چرا که این سامانه نباید مشغول باشد تا در حوادث به سرعت وارد عمل شود.

یوسفی گفت: باید مردم را برای شهری که برازنده نام ارومیه در هر بعدی است آماده کنیم و سپس برای گردشگران برنامه‌ریزی کنیم چرا که اگر در این امر موفق باشیم گردشگران نیز خواهند آمد.

وی با اشاره به نتایج فصل گذشته تیم والیبال شهرداری ارومیه افزود: در سایه حمایت هواداران فصل گذشته نتایج را به آن‌ها مدیون هستیم و تیم شهرداری ارومیه توانست از جایگاه والیبال شهر دفاع کند.

یوسفی اظهار کرد: اقدامات لازم و مجوزات قانونی برای دو سال آینده اخذ شده و ساختار اصلی تیم فصل قبل حفظ و نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را مرتفع و ترمیم خواهیم کرد.

وی افزود: حمایت از ورزش‌های همگانی و بسترسازی برای این ورزش‌ها رسالت اصلی شهرداری‌ها است و امسال در تمامی رشته‌های ورزشی و در بحث همگانی کردن ورزش حمایت مدیریت شهری را شاهد خواهیم بود و خواهیم کوشید تا شهر ارومیه به عنوان یک شهر ورزشی در سطح کشور بشناسانیم.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: بودجه شهرداری از جیب شهروندان تأمین می‌شود و شهروندان هرچقدر در عوارض نوسازی، پسماند و سایر موارد مشارکت داشته باشند شاهد توسعه و عمران شهری خواهیم بود و بدون مشارکت مردم مدیریت شهری مفهومی ندارد.

کد خبر 750578

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟