Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@23:39:44 GMT

سازمان دامپزشکی در خصوصی سازی پیشگام است

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۹۹۲۳

سازمان دامپزشکی در خصوصی سازی پیشگام است

استانداری خراسان رضوی روز سه شنبه به نقل از علیرضا رزم حسینی در دیدار با رئیس سازمان دامپزشکی در مشهد گزارش داد: بهداشت و سلامت امری بسیار مهم و ایران در این زمینه جزو کشورهای نامدار است.
وی افزود: فعالیتهای سازمان دامپزشکی در خراسان رضوی موثر می باشد زیرا از کارشناسان حرفه ای برخوردار بوده که زحماتشان قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار خراسان رضوی سازمان دامپزشکی را خط مقدم بهداشت توصیف و بیان کرد: دامپزشکی به هر میزان که بهداشت را ارتقا دهد از بیماریهای انسانی کاشته می شود و هرچه امنیت غذایی ارتقا یابد مشکلات کمتر می شوند.
وی همچنین گفت: روش سنتی پرورش دام کار صحیحی نیست لذا می بایست از روشهای نوین بهداشتی و تغذیه ای برای پرورش دام و افزایش بهره وری در تولید استفاده کرد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز در این دیدار گفت: مدیریت بهداشتی از مزرعه تا سفره در حال انجام است و این سازمان با مدیریت بهداشتی موجبات افزایش بهره وری را فراهم کرده است.
دکتر علیرضا رفیعی پور افزود: پیش از این شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان خسارات سنگینی به صنعت طیور وارد کرد و اگر خراسان رضوی نیز درگیر این بیماری می شد بطور قطع پارسال حوزه تامین تخم مرغ در کشور با اتفاقات ناگواری مواجه می شد اما بخاطر اقدامات صورت گرفته، از بحران کمبود تخم مرغ عبور کردیم.
وی ادامه داد: پارسال در زمینه آنفلوآنزا و تب برفکی سال خوبی را پشت سر گذاشتم. در پایان رخداد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان سال 96 همه مسئولان متوجه عمق خسارت شدند و در مجموع با اقدامات و تمهیدات صورت گرفته طی یک سال اخیر می توان ادعا کرد امسال در حوزه بیماریهای دام، طیور و آبزیان شاهد کاهش 70 درصدی خواهیم بود.
رئیس سازمان دامپزشکی کاهش بیماریهای دام و طیور را ناشی از نگاه کارشناسی این سازمان ذکر و بیان کرد: هر استان را مانند یک کشور می دانیم لذا سعی شد دستورالعملها و بخشنامه های دامپزشکی با توجه به شرایط بومی هر منطقه پی ریزی شود و در این چارچوب همه مناطق پنجگانه کشور در حوزه دامپزشکی موفق عمل کرده اند.
وی سازمان دامپزشکی را در امنیت غذایی، اقتصادی و تجارت بین الملل مسئول توصیف و بیان کرد: از این رو سازمان دامپزشکی به عنوان بخش حاکمیتی بازوی اقتصادی استانداران است. اگر بیماریهای دام و طیور در کشور شیوع یابند در فهرست سیاه تجارت جهانی قرار می گیریم و در تجارت بین الملل دچار مشکل می شویم.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: این اداره کل برای رونق تولید و تسهیل آن ارتباط خوبی با تشکلهای مرتبط بقرار کرده و در صدد تقویت این ارتباط است.
دکتر احمد شریعتی افزود: خراسان رضوی بین هشت تا 10 درصد تولیدات کشور را در اختیار دارد ولی همجواری آن با کشورهایی که وضعیت مناسبی به لحاظ بهداشتی ندارند نگرانی را افزایش می دهد. بر این اساس یکی از اقدامات مناسب برگزاری نشستهای مکرر با تشکلها و اتحادیه ها بوده و در همین راستا تفاهمنامه هایی با دیگر سازمانها برای رفع مشکلات این تشکلها منعقد شده است.
وی همچنین از سیاست تمرکززدایی و تفویض اختیار به سازمان دامپزشکی تقدیر و بیان کرد: بر این اساس هم اینک واردات گوشت از چابهار و دام زنده از کشورهای همجوار آغاز شده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی به فعالیتهای نظارتی این نهاد طی ایام نوروز نیز اشاره و بیان کرد: 120 گروه دامپزشکی به استعداد 240 کارشناس در این ایام فعالیت دارند تا بهداشت فرآورده های خام دامی و امنیت غذایی زائران و مجاوران آستان ملائک پاسبان رضوی تامین شود.
7496/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 خراسان رضوی خصوصی سازی صنعت گوشت واردات 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: روان‌سازی و ساماندهی در مرزهای مشترک با افغانستان می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن کاظمی قمی شب گذشته در حاشیه نشست مشترک با استاندار خراسان رضوی، معاونین استانداران خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و دیگر بازیگران مرز که در محل استانداری برگزار شد، گفت: پیگیری روند فعالیت‌هایی که در حوزه روان‌سازی و تسهیل در مرزهای مشترک با افغانستان صورت می‌گیرد، می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان ادامه داد: این نشست‌ها با توجه به اینکه در استان‌های همجوار با مرز افغانستان برگزار می‌شود، به همکاری‌های بین‌استانی کمک می‌کند‌ و هر چقدر این همکاری‌ها افزایش یابد، قاچاق مواد مخدر کاهش، اشتغالزایی و تثبیت مرزنشینان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: اتخاذ رویه‌های یکسان در مرزها روند مثبتی را طی می‌کند و باعث می‌شود همه دستگاه‌هایی که در مرز هستند در یک چهارچوب هم‌افزا و هماهنگ باشند.

کاظمی قمی عنوان کرد: با توجه به همدلی خوبی که بین دستگاه‌های بازیگر مرز به‌وجود آمده و زمینه‌هایی که فراهم شده، فضای خوبی در توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و سرمایه‌گذاری ایجاد شده است.

همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان با تقویت زیرساخت‌های شرق کشور

استاندار خراسان رضوی نیز در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، گفت: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد. 

یعقوبعلی نظری افزود: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل ما بین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: این استان می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم بین ایران و افغانستان در مرز دوغارون به‌وجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی گفت: در سالم‌سازی‌ها، ارتقای شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده، بنابراین مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، در این نشست که با حضور حسن کاظمی قمی؛ نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان برگزار شد، از فرماندار شهرستان تایباد به دلیل تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • پانزده سازمان دولتی پیشگام حفظ میراث مکتوب
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • کرمان و خراسان رضوی فاتح وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان کشور
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم