Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا؛ درباره برنامه‌های این دانشگاه در سال جدید، اظهار کرد: امیدواریم در طول سال ۹۸ شاهد ارائه نظریات جدیدی از سوی صاحب‌نظران دانشگاهی در حوزه‌های مختلف علوم انسانی-اجتماعی بر مبنای اندیشه‌های قرآنی باشیم. اگر چه تاکنون در دانشگاه علامه طباطبایی نظریه‌های جدید در این زمینه ارائه و دفاع شده است، اما امیدواریم در سال پیش‌رو ضمن گسترش نظریه‌پردازی‌ها، در حوزه‌های جامعه‌شناسی، مددکاری اجتماعی، روابط بین‌الملل و تاریخ شاهد طراحی و ارائه نظریه‌های جدیدی در گستره علوم انسانی-اسلامی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در رابطه با عملکرد سال گذشته دانشگاه در حیطه فعالیت‌های قرآنی ادامه داد: به لحاظ فعالیت‌های قرآنی، سال ۹۷ سال شکوفایی برای دانشگاه علامه بود، چرا که اساتید و دانشجویان ما بیشترین تعداد جوایز را در جشنواره‌ها، برنامه‌ها و همایش‌های علمی در حوزه قرآن که در طول یکسال گذشته در کشور برگزار شدند، به خود اختصاص دادند. امیدواریم امسال هم شاهد رونق بیشتر این فعالیت‌ها و مشارکت دانشگاهیان به خصوص دانشگاهیان علامه طباطبایی در این جشنواره‌ها و درخشش آن‌ها باشیم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی درباره چرایی عدم تلاش دانشگاه برای تربیت دانشجویانی که به تحول بیاندیشند، گفت: هنوز خیلی زود است که چنین توقعی از دانشگاه‌مان داشته باشیم. حرکت در جهت تغییر و تحول رویکرد‌های نظری و مبانی اندیشه در دانشگاه حدود هفت سالی است آغاز شده و این حرکت نو قطعا به این سرعت در درون ساختار‌های ذهنی نتایج خود را نشان نمی‌دهد. به زمان بیشتری نیاز است. تحولات فکری و تحولات نظری بسیار زمان‌بر هستند.
وی بیان کرد: طلیعه خوبی در این زمینه دیده می‌شود. اگر بگوییم تمام استادان و دانشجویان ما بر اساس عنصر و مبانی تحول فکر، اندیشه و عمل می‌کنند، خیلی زود است.
حسین سلیمی در پاسخ به این پرسش که آیا کرسی‌های آزاداندیشی و راه افتادن جدی آن‌ها در دانشگاه می‌تواند زمینه بیشتری برای این تحول فراهم کند، گفت: اینکه ما توانسته‌ایم نرم‌افزار دانشگاهی خود را از تکرار نظریات دیگران به نرم‌افزار توجه بیشتر به خلاقیت و نظریه پردازی و آزاداندیشی تغییر بدهیم، نشان از توجه ویژه در سال‌های اخیر به برگزاری این کرسی‌ها است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا دانشگاه دانشگاه علامه طباطبایی حسین سلیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور

ایسنا/اردبیل رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) به اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور تاکید کرد و گفت: امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند.

میرسید احمد محیط طباطبایی ۵ اردیبهشت در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند، عنوان کرد: هر توسعه پایداری از بستر موزه عبور می‌کند و موزه شاخص پیشرفت و توسعه‌یافتگی یک جامعه را بیان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه موزه‌ در آخرین تعریف به عنوان یک نهاد غیرانتفاعی برشمرده شد، ادامه داد: موزه‌ یک نهاد آموزشی و پژوهشی است و بخشی از میراث فرهنگی، طبیعی، تاریخی و هنری بشر را حفاظت، شناسایی و معرفی کرده و اوقات فراغت و خیلی چیزهای دیگر را رقم می‌زند.

محیط طباطبایی افزود: موزه‌ها باید پاسخگوی معضلات و مشکلات امروز جامعه باشند؛ چراکه موزه‌ها به عنوان نهادی که گذشته بشر، زمینه‌ها و زیرساخت‌های آن را به آینده مرتبط می‌کند، مهمتر شده و جایگاه بسیار خاصی را پیدا کرده‌ است.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) با اشاره به اینکه امسال آموزش و پژوهش در محور فعالیت‌های موزه‌ها قرار گذاشته شده است، تصریح کرد: در طی این ۳۰ سال مشکلات جامعه بشری از جمله صلح، محیط زیست، تغییرات اقلیمی، پایداری و مواردی از این قبیل محور فعالیت‌های موزه‌ها می‌باشد.

وی با تأکید بر اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور، گفت: دانشگاه‌ها مثل هر نهاد دیگری به موزه احتیاج دارند، موزه نه به عنوان یک ویترین، دکور و افتخار برای دانشگاه، بلکه به عنوان بخش ارتباطی بین دانشگاه و جامعه مخاطب می‌باشد و از این جهت دانشگاه‌ها باید جایگاه موزه‌های خود را به صورت رسمی در حوزه معاونت پژوهشی بشناسند.

محیط طباطبایی با بیان اینکه مخاطب اصلی موزه‌ها کودکان و نوجوانان هستند، افزود: موزه‌ها برای آن هستند که بتوانیم تمام مسائل پیچیده و مهم، معضلات و هویت که منشأ فرهنگی هر جامعه است را به نسل آینده منتقل کنیم.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) ادامه داد: امیدوارم جامعه ما با نگاه موزه‌ای و از طریق تجربه ۱۰ هزار ساله مردمی که در این سرزمین زیستند، برای رفع مشکلات و معضلاتی که امروز در سطوح مختلف با آن روبرو هستند، تلاش کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • تغییر نسل موجب تحول می‌شود
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • طرح تحول در انتشارات کانون پرورش فکری کلید خورد