Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: نزدیک به ۳ میلیارد متر مکعب ظرفیت خالی در مخازن سدها وجود دارد که می‌توانند در مقابل سیلاب‌های بالا دست پذیرش داشته باشند. ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، غلامرضا شریعتی امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان‌ها که به صورت ویدئو کنفرانس به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: نزدیک به 3 میلیارد متر مکعب حجم خالی در مخازن سدها وجود دارد که می‌توانند در مقابل سیلاب‌های بالا دست یا بارش‌های پذیرش داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این میزان ظرفیت خالی به تفکیک در کارون دو میلیارد و 100 میلیون متر مکعب، سدهای کرخه و دز هرکدام نزدیک به 700 میلیون متمر مکعب و مارون نیز 220 میلیون متر مکعب از این قابلیت برخوردار هستند.

استاندار خوزستان با اشاره به این‌که ورودی کرخه به 7 هزار متر مکعب بر ثانیه رسیده است، افزود: کارون و دز نیز به 5 هزار متر مکعب بر ثانیه رسیده‌اند اما در حال حاضر دز کاهش پیدا کرده و به نزدیک 3 هزار و 100 متر مکعب بر ثانیه رسیده است.

وی با اشاره به ایجاد فیویض پلاک‌ها در پایین دست کرخه با هدف افزایش حجم خروجی خاطرنشان کرد: سازمان آب و برق خوزستان و سایر دستگاه‌های اجرایی در فعالیت برای انجام این کار هستند. 13 انشعاب از خروجی‌های کرخه به سمت تالاب هورالعظیم برای تسریع در خروجی ایجاد شده است.

شریعتی با اشاره به برگزاری جلسه مشترک کارگروه ریزگردها و سیلاب با هدف انتقال بارش به کانال ریزگردها، بیان کرد: 513 نقطه بحرانی شناسایی و 800 دستگاه ماشین‌آلات در حال استحکام‌بخشی سیل‌بندها هستند. در تلاش برای کاهش آسیب‌ها و مدیریت سیلاب هستیم.

استاندار خوزستان با اشاره به این‌که طی مدت چهار ساعت نزدیک به 165 میلی متر بارندگی در ایذه انجام است، ادامه داد: در عرض یک شبانه روز حدود 240 میلی متر بارندگی در اندیکا وجود داشته است.

وی اظهار داشت: باوجود قطع ارتباط با برخی از روستاها اما سریعا یا ارتباط برقرار یا اینکه آذوقه و مواد مورد نیاز ارسال شده است. تاکنون 8 روستا تخلیه و در صورت نیاز روستاهای بیشتری تخلیه می‌شوند.

بسیج تمام امکانات دستگاه‌های اجرایی؛ دستگاه‌های خوزستان حق امتناع از ارائه تجهیزات ندارنداهواز|سیلی در منطقه اروندکنار ایجاد نشده است؛ مردم به شایعات توجه نکننداهواز|آغاز مجدد استحکام‌بخشی سیل‌بندهای خوزستان؛ مرخصی‌های مدیران دستگاه‌ها لغو شد‌

شریعتی با بیان این‌که خروجی کارون، دز و بالارود در حال حاضر یک هزار و 400 متر مکعب بر ثانیه است، بیان کرد: امکان اجبار وجود دارد که خروجی کارون و دز به محموع 2 هزار متر مکعب یا 2 هزار و 200 متر مکعب انتقال داد که در اینصورت پارک و جاده ساحلی اهواز به زیر آب می‌رود البته تمهیدات لازم اتخاذ شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به این‌که تمام تلاش‌ها بامحوریت افزایش خروجی از کارون، کرخه و دز افزود: با افزایش خروجی، پایین دست در معرض خطر و آسیب‌هایی است اما راه دیگری وجود دارد اما تمام تلاش در حال انجام است که به این شرایط نرسیم.

وی با اشاره به اعلام آماده باش، عنوان کرد: افزایش خروجی به صورت پلکانی و به تدریج خواهد بود و همین راستا روستاها و شهرستان‌های در مسیر سریعا اطلاع‌رسانی می‌شوند.

به گزارش تسنیم، در بخش پایانی رئیس جمهور نیز با اشاره به این‌که اقدامات ستاد مدیریت بحران خوزستان به ریاست استاندار بسیار ارزشمند است، اظهار داشت: اگر این سدها وجود نداشتند وضع دیگری در استان شاهد بودیم.

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۲۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد

علی اکبر حسینی محراب گفت: حتی یک کشته ناشی از تصادفات جاده‌ای به دلیل ناایمن و یا غیراستاندارد بودن جاده در این استان پذیرفتنی نیست.

او می‌گوید: طرح‌هایی باید در خوزستان تعریف و اجرایی شود که گرهی از مشکل مردم باز کند و دستگاه‌های استان باید از هر اقدام نمایشی و بی ثمر پرهیز کنند.

استاندار خوزستان با بیان اینکه تمام زیرساخت‌های طرح مسکن ملی باید پیش از بهره برداری و سکونت مردم تکمیل شود گفت: تمام دستگاه‌های متولی در استان مکلف هستند پیش از واگذاری به مردم، زیرساخت‌های آب، برق، گاز، فاضلاب و آسفالت طرح‌های مسکن ملی را تکمیل کنند.

حسینی محراب با بیان اینکه خوزستان نیاز به مدیران قوی و با انگیزه دارد تصریح کرد: هزینه تشریفات در دستگاه‌ها و برنامه‌های استان باید به حداقل ممکن کاهش یابد.

این مقام مسئول با توصیه دستگاه‌های دولتی به ارتباط با مردم ادامه داد: مسوولان دولتی و دستگاه‌های اجرایی باید بیش از پیش ارتباط مردمی خود را تقویت کنند.

استاندار خوزستان گفت: دستگاه‌های خوزستان باید از کار تشریفاتی خودداری کنند و تمام همت خود را صرف خدمت شبانه روزی به مردم و گره گشایی از مسایل مبتلا به استان کنند.

او مراقبت از بیت المال را ماموریت همیشگی دستگاه‌ها دانست و ادامه داد: مدیران و دستگاه‌های استان از هدیه دادن به مدیران بالادستی که به استان و یا شهرستان‌ها سفر می‌کنند به طور جد پرهیز کنند.

استاندار خوزستان، حراست از اراضی کشاورزی کلاس یک و ۲ خوزستان را مورد تاکید قرار داد و افزود: همه دستگاه‌ها نسبت به حراست از زمین‌های خوب و با کیفیت استان مسوولیت دارند.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی باغ ویلاهای اجاره‌ای در خوزستان گفت: ضابطه مند بودن و ساماندهی فعالیت این باغ ویلاها باید در دستور کار قرار گیرد.

حسنی محراب تاکید کرد: خوزستان استانی فرهنگی است به همین دلیل جهت گیری گردشگری در این استان نیز باید رنگ و بوی فرهنگی و متناسب با فرهنگ اصل و هویت بومی داسته باشد.

حسینی محراب با انتقاد از نگاه اداری جوانان استان به اشتغال و خلاصه شدن به کار دولتی و اداری گفت: فرهنگ کار، مهارت آموزی و خوداشتغالی در خوزستان باید تقویت شود تا مشکل اشتغال در این استان حل شود.

وی استانداردسازی محصولات تولید را ضروری دانست و ادامه داد: اولویت اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید بازاریابی برای فروش و بسترسازی صادرات تولیدات و محصولات کشاورزی باشد.

حسینی محراب با اشاره به نگاه ویژه دولت به توسعه خوزستان و گره گشایی از مسایل این استان گفت: در حالی که میانگین افزایش اعتبار امسال استان‌ها در کشور نسبت به سال گذشته ۵۵ درصد است، اعتبارات خوزستان رشد ۷۳ درصدی داشته است که این نشان از توجه ویژه دولت به خوزستان است.

وی با بیان اینکه اکثر شهرهای خوزستان دارای پیست‌های موتورسواری شده‌اند گفت: احداث پیست موتورسواری و تعیین مکان برای فعالیت حرکات نمایشی موتوری و خودرویی در دزفول نیز باید اجرایی شود.

استاندار خوزستان، دزفول را شهر عالم پرور و نخبگانی دانست و ادامه داد: شهرستان دزفول در ۲ سفر استانی رییس جمهور دارای مصوبه‌های خوبی است که اجرایی کردن این مصوبه‌ها به طور مستمر پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • استاندار: امیدوارم خوزستان در المپیک صاحب مدال شوند
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • تغییر ورزشگاه بازی استقلال ملاثانی-سپاهان با نظر شورای تأمین