Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، استاندار مازندران در جلسه ستاد مدیریت بحران ضمن در خواست از رییس جمهور جهت زودتر اجرایی شدن کمک مالی به سیل‌زدگان گفت: بر اثر سیل حدود ۵۵۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی مازندران خسارت وارد شد ولی راهکار قانونی برای کمک به این بخش هنوز پیش‌بینی نشده است.

احمد حسین‌زادگان افزود: در قانون برای کمک به واحدهای مسکونی و تجاری خسارت‌دیده ناشی از سیل پیش‌بینی‌های لازم و مکانیسم مورد نیاز انجام شد به صورتی که ۲۰ میلیون ریال کمک معیشتی و ۲۰ میلیون ریال کمک بلاعوض تعمیراتی به این خانوارها تعلق می‌گیرد، ولی هیچ راهکار قانونی برای کمک به کشاورزان خسارت‌دیده که باغ، زمین‌های کشاورزی، کندوی زنبور، آبزیان، دام و سایر تجهیزاتشان دچار خسارت شده، پیش بینی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در مازندران خطاب به رییس‌جمهوری گفت : درخواست کشاورزان خسارت‌دیده مازندرانی از دولت، تصویب مصوبه‌ای برای کمک به این حوزه است و امیدواریم تا هیات دولت در نشست روز چهارشنبه هفتم فروردین ماه مصوبه‌ای برای کمک بلاعوض به این قشر داشته باشد.

خسارت ۱۳ هزار میلیارد ریالی

حسین‌زادگان اظهار داشت: در مجموع طبق برآوردهای اولیه، سیل اواخر اسفند ماه و اوایل سال جاری حدود ۱۳ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی، تاسیسات زیربنایی و واحدهای مسکونی این استان خسارت وارد کرد.

وی افزود: بر اثر وقوع باران بی‌سابقه و سیل ، ۶ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی استان خسارت دید که ۵۰۰ واحد مسکونی به طور کامل تخریب شد و نیاز به بازسازی دارد.

استاندار مازندران گفت : برای تسریع در ساخت واحدهای مسکونی و کمک به سیل‌زدگان ، در مرحله اول پرداخت کمک بلاعوض چهار میلیون ریالی معیشتی و تعمیراتی شروع شد و تاکنون یک هزار و ۳۵۰ خانوار خسارت دیده این کمک‌ها را دریافت کردند.

وی ضمن ابراز امیدواری برای افزایش سقف کمک‌های بلاعوض معیشتی و تعمیراتی به ۵۰ میلیون ریال یادآور شد: هم اکنون قرارداد با پیمانکاران محلی برای ساخت تاسیسات زیربنایی حوزه راه به خصوص پل، امضاء و کار بازسازی این زیرساخت ها شروع شد.

حسین‌زادگان افزود: علاوه بر این، تاکنون آب، برق، گاز و تلفن حدود ۷۰۰ روستای خسارت‌دیده نیز وصل شد و کارهای دیگر خدماتی در این حوزه همچنان ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد : همچنین راه ارتباطی تمام روستاهای خسارت‌دیده ناشی از سیل نیز باز شده است.

استاندار مازندران گفت: هم اکنون بحران ناشی از سیل در این استان فروکش کرد و وضعیت عادی در تمام شهرها و روستاها برقرار است.

حسین‌زادگان افزود : بر اساس پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر تداوم بارش‌ها دراین استان تا ظهر فردا -چهارشنبه- شورای مدیریت بحران در آماده‌باش کامل قرار دارد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۴۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: جلوگیری از وارد آمدن خسارات جدی سیلاب، زلزله و آتش‌سوزی را با توجه به جغرافیای کوهستانی ایلام در دستور کار داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با استقبال معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام از طریق فرودگاه شهدای ایلام وارد استان شد.

سعید هژبری، معاون عمرانی استاندار ایلام در خصوص اهداف این سفر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازدید از مسیل‌هایی که در سیل‌های سال گذشته مورد آسیب قرار گرفته، بررسی صداهای زیرسطحی شهر سرابله، بازدید از وضعیت ساخت‌وسازهای غیر ایمن و سازه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری و پیشگیری از بحران در حوزه حریق و آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع از بخش‌های مختلف این سفر است.

وی افزود: ادای احترام به شهدای گمنام، دیدار با استاندار ایلام، سفر به شهرستان بدره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر بخش‌های این سفر است.

محمدحسن نامی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز در جمع خبرنگاران پیشگیری از حوادث غیرمترقبه را از موضوعاتی دانست که در این سفر مورد توجه قرار دارد. وی اضافه کرد: اقداماتی که موجب خواهد شد از خسارات جدی در زمینه‌های سیلاب، زلزله و آتش‌سوزی با توجه به جغرافیای کوهستانی استان ایلام جلوگیری شود را در این سفر در دستور کار داریم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: در این سفر از چند مسیر رودخانه‌ای و گذرگاه آبی در سطح استان ایلام مانند گذرگاه مرکزی شهر ایلام بازدید خواهد شد.

نامی بازدید از شهر سرابله و مناطقی که در استان نیاز به بررسی در راستای مدیریت بحران دارد را از دیگر برنامه‌های سفر به استان ایلام عنوان کرد.

کد خبر 747759

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • زلزله مرزن آباد مازندران خسارتی نداشت
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • «به افق فلسطین»؛ تجربه‌ای شیرین در رسانه ملی بود/ آماده باش کامل عوامل یک برنامه برای «وعده صادق»