Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات استان تهران از ارسال میلیون‌ها پیامک مدیریت بحران به شهروندان خبر داد و اعلام کرد که ارسال این پیام‌ها ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، رضایی در جلسه مدیریت بحران شهر تهران که ظهر امروز در مرکز فرماندهی و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، درباره تدابیر و اقدامات وزارت ارتباطات اظهار کرد: صبح امروز مقرر شد که از دو سرشماره ۱۱۲ و ۹۱۱ پیام‌های هلال‌احمر و مدیریت بحران به شهروندان اعلام شود و علاوه بر ان شهروندان می‌توانند از طریق کدهای دستوری ستاره ۱۱۲ مربع و ستاره ۹۱۱ مربع در سرشماری‌های حوادث شرکت کنند که البته با توجه به اینکه این دو شماره در جلسه صبح امروز به تصویب رسیده هنوز اجرایی نشده و در حوادث اخیر کاربرد ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارتباطات استان تهران همچنین درباره محتوای پیامک‌های ارسال شده نیز گفت: تمامی این پیامک‌ها با هماهنگی و نظارت سازمان مدیریت بحران ارسال شده و محتوای آن نیز از سوی کارشناسان این سازمان بوده است.

وی افزود: البته در روزهای اخیر وزارت ارتباطات با همراهی اپراتورهای تلفن همراه اقدام به ارسال پیامک‌های هشداری با عنوان ستاد بحران، به میلیون‌ها نفر از شهروندان کرده است که ارسال این پیامک‌ها به صورت هوشمند بوده و به افرادی که براساس گزارش آنتن‌های اپراتورها در محدوده مورد خطر قرار گرفته‌اند پیامک متناسب با همان محدوده ارسال می‌شود.

خانکی نماینده وزارت نیرو در جلسه مدیریت بحران نیز در مورد وضعیت سدها اظهار کرد: سد امیرکبیر گرچه در استان البرز واقع شده اما بخشی از مناطق استان تهران را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد که خوشبختانه در این زمینه هیچ نگرانی‌ای وجود ندارد. در مورد سدهای طالقان، لتیان و ماملو نیز اقدامات لازم انجام شده و هیچ نگرانی‌ای در این خصوص وجود ندارد و لازم است شهروندان نیز به شایعات توجه نکنند.

زنگیشه نماینده معاون خدمات شهری شهر تهران در جلسه مدیریت بحران اظهار کرد: لایه‌روبی تمامی رودها و مسیل‌ها انجام شده و خوشبختانه در بارش‌های اخیر هیچ‌گونه آبگرفتگی در معابر نداشته‌ایم.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران در ۱۰ نقطه امکانات خود را برای مقابله با سیلاب احتمالی مستقر کرده است، گفت: خوشبختانه خدمات شهری در آمادگی کامل قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۴۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم

معاون مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از آماده‌باش همه دستگاه‌های اجرایی این استان برای خدمات‌رسانی به مردم در مناطق آسیب‌دیده از سیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران این استان، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ به ریاست علیرضا عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در مرکز استان برگزار شد و در این جلسه با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، در خصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

محمودرضا تیمورپور معاون مدیریت بحران استانداری در خصوص مصوبات این جلسه اظهار کرد: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

وی افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال‌احمر بین مردم آسیب‌دیده که در مناطق امن اسکان داده شده‌اند، توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین‌آلات سنگین در آماده‌باش است.

تیمورپور گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاهای نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، شش رشته قنات تخریب و ۳۰۰ رأس دأم نیز تلف شده‌اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده است، اظهار کرد: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین‌آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند، از این رو بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آب‌نماها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی، مسیرهای اصلی و روستایی توسط نیروهای راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای آب‌رسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین‌آلات کمرشکن برای حمل خودروهای سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی، باوجود سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستاها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اعضای ستاد بحران استان بعد از این جلسه راهی شهرستان زیرکوه شدند.

کد خبر 747813

دیگر خبرها

  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس
  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • برخورد قضایی با خاطیان مجتمع ورزشی لواسان و چمدان‌هایی که دیرتر به مقصد رسیدند
  • بارش باران سیل آسا در یزد