Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@12:02:54 GMT

شاخ به شاخ شدن لاوروف و پمپئو بر سر ونزوئلا

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۲۴۶۸۵

شاخ به شاخ شدن لاوروف و پمپئو بر سر ونزوئلا

به گزارش جهان نيوز، اختلاف نظر آمریکا و روسیه بر سر ونزوئلا با تماس تلفنی وزرای خارجه دو کشور شدت گرفت و خبرگزاری فرانسه در توصیف فضای حاکم بر تماس تلفنی لاوروف و پمپئو نوشت که روسیه و آمریکا بر سر ونزوئلا با هم «شاخ به شاخ» شدند.

«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در تماسی تلفنی با همتای روس خود «سرگئی لاورف» روسیه را به «وخیم کردن تنش‌ها در ونزوئلا» متهم کرده و گفت: ایالات متحده و کشورهای منطقه‌ای (در آمریکای لاتین) در مقابل روسیه بیکار نخواهند نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پمپئو همچنین در بیانیه‌ای اعلام کرد: ادامه اعزام پرسنل نظامی روس برای حمایت از نظام غیرقانونی مادورو رنج مردمی را که از گوایدو حمایت می‌کنند، بیشتر می‌کند.

وزیر خارجه آمریکا رویکرد روسیه در ونزوئلا را «رفتاری غیرسازنده» خواند و ضمن درخواست برای «متوقف کردن» آن از مسکو خواست تا به جای مادورو از گوایدو حمایت کند.

لاوروف اتهام زنی‌های پمپئو را بی پاسخ نگذاشت و در بیانیه‌ای خبر داد که در تماس با وزیر خارجه آمریکا «از تلاش‌های واشنگتن برای سازماندهی کودتا در ونزوئلا» انتقاد کرد.

بنابراین بیانیه، چنین اقداماتی «ناقض منشور سازمان ملل و پوششی برای دخالت در امور داخلی یک کشور مستقل است.»

این تماس پس از آن برقرار شد که رسانه‌ها خبر دادند روسیه حدود یکصد سرباز و ۳۵ تن تجهیزات نظامی را به کاراکاس فرستاده است. آمریکا گسیل این نیروها را اقدامی در جهت پشتیبانی از «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا می‌داند.

یک روزنامه نگار مستقل ونزوئلایی مدعی شده که روسیه «ژنرال واسیلی تونکوشکوروف» از مقام‌های ارشد «دایره مدیریت بسیج» نیروهای مسلح روسیه نیز به کاراکاس اعزام کرده است.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک نیز گزارش داده که اعزام سربازان روس به ونزوئلا با هدف «اجرای تعهدات نظامی» میان کاراکاس و مسکو انجام شده است. اما آمریکا آن را طرحی آشکار برای تقویت مادورو در مقابل «خوان گوایدو» رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا، قلمداد کرده است.

منبع: مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۴۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد صادرات نفت ونزوئلا در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌ها و اسناد مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد پس از انصراف مالکان و مشتریان نفتکش‌ها از بارگیری و خروج چند کشتی از آب‌های ونزوئلا، صادرات نفت این کشور در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که این کشور مجوز ۶ ماهه سال گذشته میلادی صنعت نفت ونزوئلا را تمدید نخواهد کرد و به شرکت‌ها تا پایان ماه مه فرصت داد تا مبادله‌های در حال انجام خود را متوقف کنند.

در مجموع ۳۷ کشتی در ماه آوریل از بنادر ونزوئلا حرکت کردند. داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی بر اساس حرکت نفتکش‌ها نشان داد ونزوئلا در ماه آوریل به‌طور میانگین ۵۴۵ هزار بشکه نفت خام و سوخت در روز صادر کرده است که نسبت به بالاترین سطح صادرات روزانه این کشور در ماه مارس یعنی ۸۷۳ هزار و ۵۰۰ بشکه و ۷۰۳ هزار بشکه نفت صادرشده در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

حدود ۶ نفتکش بزرگ در هفته‌های گذشته پس از ماه‌ها انتظار برای بارگیری نفت خام در بنادر تحت اداره شرکت نفت دولتی ونزوئلا، بنادر این کشور را بدون بارگیری ترک کرده‌اند. داده‌ها و اسناد این شرکت همچنین نشان می‌دهد که تاخیر در بارگیری و ترس مشتریان از پایان یافتن دوره مجوز صادرشده از سوی واشینگتن و در نتیجه تکمیل نیافتن فروش نفت از دلایل خروج نفتکش‌ها به‌شمار می‌رود.

حداقل دو نفتکشی که بدون بارگیری بنادر ونزوئلا را ترک کردند در اجاره پالایشگاه دولتی اورلن لهستان بودند و پیش‌بینی می‌شد که به سمت آسیا حرکت کنند.

دولت لهستان در حال بررسی خسارت حدود ۴۰۰ میلیون دلاری است که واحد تجاری پالایشگاه اورلن در سوئیس به‌عنوان پیش‌پرداخت محموله‌های نفتی ونزوئلا داده و شرکت این مبلغ را دریافت نکرده است.

محموله‌های بارگیری‌نشده به صادرات شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا به آسیا در ماه آوریل خسارت زد و در نتیجه صادرات این کشور با ۶۴ درصد کاهش به ۲۰۶ هزار بشکه در روز رسید. صادرات ونزوئلا به آمریکا با ۳۴درصد افزایش به ۲۳۸ هزار بشکه در روز رسید که دلیل آن تولید بیشتر و صادرات شرکت سرمایه‌گذاری مشترک بین شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا و شرکت شورون بود.

ونزوئلا همچنین ۲۳۶ هزار تن فرآورده جانبی نفت و مواد پتروشیمی در ماه آوریل صادر کرد که از ۴۶۳ هزار تن محصول صادراتی این کشور در ماه مارس کمتر است. واردات سوخت این کشور در ماه آوریل با اندکی افزایش نسبت به ماه مارس از روزانه ۵۳ هزار بشکه به حدود ۵۷ هزار بشکه در روز رسید.

دیگر خبرها

  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی با روسیه آماده نیستند
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی آماده نیستند
  • تماس تلفنی وزیر دفاع آمریکا با وزیر جنگ اسرائیل
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان