Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا جمالی نژاد سه شنبه در گفت و گو با ایرنا در خصوص تمهیدات در نظر گرفته شده برای بهره مندی آسیب دیدگان حادثه سیل شیراز از بیمه گفت: تا ساعت 15 روز سه شنبه ششم فروردین ماه جاری، پرونده هیچ خودرویی به بیمه ارجاع نشده است.
وی افزود: از آنجا که آسیب دیدگان این حادثه تا به امروز درگیر اولویت های مهم تری همچون رسیدگی به وضعیت سلامتی خود و خانواده شان هستند تاکنون برای جبران خسارت توسط بیمه به این سازمان مراجعه نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمالی نژاد اظهار کرد: از سوی دیگر اداره آگاهی نیروی انتظامی شیراز تاکنون اجازه ورود بیمه به پارکینگ دپوی خودروهای آسیب دیده را نداده است و امکان برآورد وضعیت بیمه ای خودروهای حادثه سیل شیراز میسر نشده؛ اما به محض احراز اطلاعات کافی درباره اینکه چه تعداد از این خودروها تحت پوشش بیمه بوده‌اند اقدامات لازم به صورت فوری صورت خواهد گرفت.
مدیر شعب شرکت بیمه ایران در استان فارس گفت: این شرکت بیمه به محض وقوع حادثه برای جبران خسارت آسیب دیدگان در چارچوب قانون اعلام آمادگی کامل کرده است.
وی ادامه داد: پرداخت خسارت در چارچوب قرارداد بیمه صورت می‌گیرد؛ چنانچه در این قرارداد عامل حادثه مشخص شده باشد، همچنین با تایید مقامات قضایی و نیروی انتظامی بیمه شخص ثالث و بدنه پرداخت می‌شود.
مدیر شعب شرکت بیمه ایران در استان فارس گفت: این شرکت با دیدی باز و با درنظر گرفتن تمهیدات لازم برای پیشبرد سریع امور وارد عمل می‌شود ؛ زیرا حادثه سیل شیراز اتفاقی ویژه است و در تلاش هستیم آلام مردم را کاهش دهیم .
سیل ناگهانی که پنجم فروردین در دروازه قرآن شیراز رخ داد، بنا بر اعلام پزشکی قانونی منجر به کشته شدن 18 نفر و مصدومیت شماری از هموطنان شد.
این سیل اتومبیل های پارک شده و در حال تردد در دروازه قرآن را تا مسافتی با خود برد و بر روی هم انباشت.
به گفته رئیس کل دادگستری فارس تعداد 198 خودرو که از سیل پنجم فروردین ماه شیراز دچار آسیب های کلی و جزئی شده بودند در پارکینگ های محافظت شده نگهداری می گردند پس از به اتمام رسیدن اقدامات قضایی و کارشناسی تعیین تکلیف می شوند و به صاحبانشان تحویل خواهند شد.
محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور پیش از این شامگاه دوشنبه در جلسه شورای مدیریت بحران استان فارس گفته بود: خسارت وارده به کسانی که از حوادث غیرمترقبه آسیب می بینند در دولت تعریف شده است، از این رو خسارت به خودروهایی که در حادثه سیل شیراز وارد شده از سوی دولت جبران می شود تا دغدغه مضاعف به خانواده‌های آسیب دیده وارد نشود.
7375/ 2027
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سازمان برنامه و بودجه سیل قانون کارشناسی مدیریت بحران 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۴۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت

‌به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی شامگاه جمعه در جلسه ستاد بحران گیلان با موضوع آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم شفت با ابراز تأسف از این حادثه اظهار کرد: نباید اجازه دهیم واقعه آتش سوزی که طی سال‌های گذشته تاکنون اتفاق افتاده تکرار شود.

وی با تاکید بر اینکه نقشه و پلاک بندی بلوک‌های آسیب دیده در منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت سریعاً انجام شود، افزود: دستگاه‌های متولی و مسؤولان اجرایی با محوریت فرمانداری در محل حادثه برای این کار حضور فعال داشته باشند.

عباسی با بیان اینکه در ساخت و سازهای جدید فاصله بین بلوک رعایت شده و اولویت با خانواده‌های کم برخوردار باشد، ادامه داد: اسکان و تغذیه خانوارهای آسیب دیده در دستور کار باشد و در صورت لزوم، خانه‌ای به صورت موقت اجاره کنند.

وی با اشاره به اینکه در روستاها متولی ساخت و سازها بنیاد مسکن است و مجوز برای صدور پروانه انجام شود، گفت: همچنین محیط زیست، منابع طبیعی و آب و فاضلاب تعامل مناسبی را با افراد بومی خسارت دیده به منظور تسهیل در ارائه خدمات داشته باشد.

عباسی با تاکید بر اینکه فرمانداری فضاهای مناسب برای اسکان را تعیین و بدون اجازه فرمانداری هیچ گونه چادری نصب نشود، افزود: برآورد خسارت وارده به ساکنان بومی و مستأجران انجام شود و طبق اولویت از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برخوردار شوند.

وی گفت: وی عنوان کرد: در این راستا خسارت دیدگان تحت پوشش (مددجویان) کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نیز پایش شوند و تجهیزات مورد نیاز آنها توسط این سازمان‌های حمایتی سریع تهیه و تأمین شود.

عباسی از نیروی انتظامی خواست تا با برقراری امنیت در محل حادثه اجازه ایجاد مزاحمت را از سودجویان سلب کند و گفت: ایستگاهی برای آتش نشانی در این روستا ایجاد شود و دهیاری نسبت به تأمین مالی پرسنل آن اقدامات لازم را انجام دهد.

وی گفت: آواربرداری باید سریع‌تر انجام شود و این روستا بازسازی و متناسب با شرایط مجوزهای ساخت صادر شود و افرادی که شغل و درآمد ثابت آنها از مغازه‌هایی بوده که در آتش به طور کامل سوخته است از سایرین تفکیک شوند و با ایجاد بازارچه موقت برای آنها امکان داد و ستد فراهم شود.

عباسی با بیان اینکه از ظرفیت بنیاد مستضعفان برای ساخت برخی از واحدها استفاده می‌کنیم، بیان کرد: سازمان‌های بیمه‌گر در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کنند تا حق مردم اعمال شود.

کد خبر 6095975

دیگر خبرها

  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی ‌در شفت
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)