Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل بالایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اکنون در ستاد بحران در حال جمع‌بندی گزارش اولیه دستگاه‌های اجرایی هستیم و تا کنون بیش از ۱۸۰ میلیارد تومان ارزیابی اولیه نشان از خسارت وارده به زیرساخت‌های کشاورزی، راه و زیر ساخت شهرداری است که در اولین فرصت عدد قطعی نیز اعلام خواهد شد.

وی افزود: اگرچه با کاهش بارندگی‌ها سطح آب کاهش یافته اما کماکان این هشدار وجود دارد و امکان طغیان چشمه‌ها و رودخانه‌ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه یادآور شد: به دنبال سیلابی که در سرپل ذهاب ایجاد شد جابجایی و اسکان ۳۵ کانکس که در حریم رودخانه الوند قرار داشتن در دستور کار قرار گرفت و محل اسکان موقت در سالن‌های ورزشی برای آنها نیز فراهم شده است.

وی گفت: به دنبال این بارش‌ها ۴۶ روستا با مشکل تأمین آب مواجه شدند که مشکل آنها برطرف شده و مابقی کماکان مشکل آب دارند که از طریق تانکر آبرسانی سیار صورت می‌گیرد.

بالایی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر تمام راه‌های شهری و روستایی باز و همچنین پل‌های آسیب دیده بازسازی شده است و هیچ گونه مشکل مسدودی راه نداریم.

وی با بیان اینکه هیچ گونه قطعی برق و گاز در روستاها و شهرها نداریم گفت: کماکان فضای اعلام آماده باش ستاد بحران تا اطلاع ثانوی ادامه دارد و هیچ گونه نگرانی برای امدادرسانی دستگاه‌های خدمات‌رسان نداریم.

کد خبر 4576260

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت بحران سیلاب خسارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۵۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در شهرستان نهبندان در دستور کار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس زاده امروز -شنبه پانزدهم اردیبهشت- در حاشیه بازدید از محل ورود سیلاب به طرح نهضت ملی مسکن نهبندان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دنبال بارش های شدید دو روز گذشته، ما شاهد بروز سیلاب هایی در سطح استان بودیم.

وی با بیان اینکه طی دو روز گذشته به دنبال وقوع سیل در استان، خسارت هایی را در شهرستان های خوسف، نهبندان و طبس داشتیم، گفت: خسارت های جدی به زیرساخت های محورهای مواصلاتی و مزارع کشاورزی، آغل ها، محل نگهداری دام ها و نیز قنوات را شاهد بودیم.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به هشدار های هواشناسی و مدیریت بحران، گفت: سیل هفته گذشته و این هفته با کمک نیروهای امدادی و عملیاتی مدیریت شد اما حجم خسارت های وارده به زیرساخت ها قابل توجه است.

وی افزود: تمامی امکانات استان و شهرستان های مختلف برای حل مشکلات و به ویژه بازگشایی محورهای ارتباطی بسیج شدند.

عباس زاده با بیان اینکه تا پایان امروز و فردا عملیات بازگشایی تمامی محورهای مواصلاتی انجام خواهد شد، گفت: مهمترین معضل ما در نهبندان، آبگرفتگی سایت مسکن ملی بود که با تدابیر فنی، عملیاتی و اجرایی دستگاه های متولی برای ایجاد سیل بند امیدواریم این مشکل تکرار نشود.

معاون استاندار خراسان جوبی با ذکر این نکته که خسارت راه ها و واحدهای مسکونی بموقع ارزیابی می شود، افزود: پیگیری های لازم برای جبران خسارت ها و تمهیدات برای رفع مشکلات اندیشیده خواهد شد.

وی گفت: اجرای دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در نهبندان از جمله احداث سد تغذیه ای بندان و چاهداشی که دو مصوبه سفر رئیس جمهور است، در دستور کار می باشد.

عباس زاده گفت: سدهایی که از گذشته احداث شده بود در مدیریت سیلاب بسیار اثرگذار بوده اند.

معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: در ارزیابی اولیه برآورد شد که خسارت به محورهای مواصلاتی، مزارع و قنوات نهبندان قابل توجه است و بعد از ارزیابی دقیق اطلاع رسانی می شود

کد خبر 750515

دیگر خبرها

  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی