Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان استان مرکزی با هشدار درباره ورود آب‌های سطحی به شبکه فاضلاب اراک اعلام کردند: ورود آب‌های سطحی به شبکه فاضلاب خسارت‌زا است. ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جلسه مدیریت بحران استان مرکزی در روز سه‌شنبه دستورجلسات متعددی داشت که یکی از موارد مورد تاکید در این جلسه تاکید بر جلوگیری از ورود آب سطحی بارش‌ها به شبکه فاضلاب شهری اراک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که با واکنش استاندار مرکزی همراه شد و در دستوری به شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی بررسی موضوع و اعلام نظر نهایی درباره اینکه آیا شبکه فاضلاب این ظرفیت را دارد یا خیر و آیا ورود آب‌های سطحی به شبکه آسیب می‌زند یا خیر را خواستار شد.

بالازدن آب شبکه فاضلاب عامل مشکلات عدیده است

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان مرکزی با اشاره به اهمیت جلوگیری ورود آب‌های سطحی به شبکه فاضلاب اراک اظهار داشت: بخش عمده ای از آب های سطحی اراک وارد شبکه فاضلاب می‌شود و در صورتی که آب بالا بزند مشکلات زیادی را به دنبال خواهد داشت.

عزت‌الله آمره‌ای افزود: بنابراین باید این مهم تعیین‌تکلیف شده و چاره اساسی در این خصوص اندیشیده شود.

دستگاه‌های متولی پیش از وقوع هرگونه اتفاقی اعلام نظر کنند

رئیس کل دادگستری استان مرکزی نیز با اشاره به اهمیت تعیین تکلیف این موضوع اظهار داشت: دستگاه‌های مرتبط مانند آبفا مشخص کند آیا ورود این آب‌ها به شبکه فاضلاب مشکلی ایجاد می‌کند یا خیر؟

حجت‌الاسلام عبداللهی عنوان کرد: مشخص شود اولا شبکه فاضلاب ظرفیت چنین ورود آب‌های سطحی را دارد؟ و اگر دارد آیا این ورود برای شبکه مشکلی ایجاد نمی‌کند؟ چراکه نباید باعث شود آب فاضلاب در منازل مردم بالا بزند و موجب مشکلات بعدی شود و باید از همین الان تکلیف کار را بدانیم.

بارش برف سنگین در اراک؛ تردد به کندی در جریان است+لیست مراکز اسکان اضطراریاختصاصی| پل خنداب ـ میلاجرد ‌بسته شد؛ پل ترک برداشتبازار تاریخی اراک ‌تعطیل شد‌

شبکه فاضلاب اراک ظرفیت ورود آب‌های سطحی را ندارد

با این حال سرپرست آب و فاضلاب استان مرکزی با اشاره به اقدامات اداره آبفای استان به خبرنگار تسنیم گفت: شبکه فاضلاب ظرفیت برای آب‌های سطحی را ندارد و باید کانال‌هایی برای هدایت آب‌های سطحی ایجادشود بنابراین باید شهرداری دراین خصوص اقدام لازم را اعمال کند.

عرفانی‌نسب افزود: آبفای استان مرکزی اقدامات لازم درخصوص هدایت آب‌های سحطی انجام داده که متاسفانه شهرداری دربرخی نقاط مشکلاتی برای ما ایجاد کرده و اقداماتی صورت گرفته است ولی شهرداری باید مدیریت لازم را انجام دهد.

وی اضافه کرد: البته شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه ما خوشبختانه مشکلی ندارد البته دراین راستا امروز صبح جلسه‌ای با استاندار برگزار کردیم و مشکلاتی که درحوزه آب‌های سطحی است به شهردار انتقال داده شود تا ازبروز حوادث در مواقع بحرانی جلوگیری شود.

انتهای پیام/

R41371/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشستی، مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس را بررسی کرد.

امروز جمعه (۱۴ اردیبهشت ماه) نشست بررسی مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس در محل پروژه، به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان و با حضور مدیرعامل آبفا، مدیران و کارشناسان اجرایی پروژه برگزارشد.

استاندار هرمزگان پروژه تصفیه فاضلاب را یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس دانست و گفت: پیشرفت پروژه قابل قبول است و سه فاز از پروژه به پایان رسیده است، سه فاز دیگر هم پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند. به مردم قول دادیم، امسال پایان این پروژه و تحقق مطالبه به‌حق‌شان باشد، در این جلسه با جزییات مراحل فازهای اجرایی بررسی شد، یکسری مشکلات هم وجود دارد، از جمله ثبت سفارش و مسائل ارزی که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: فاز چهارم طرح به‌عنوان فاز اصلی در حوزه مهندسی، برق، تامین ابزارهای دقیق چند مسأله دارد که در این جلسه مشترک درباره چالش‌ها بحث و بررسی خوبی انجام شد و تصمیم‌ها هم برای تأمین برق این پروژه گرفته شد. چون پروژه در انتهای کار قرار دارد باید شبکه انتقال قدرتش دیده شود که با تعریف مسیر دسترسی بدون معارض می‌توانیم برق را تا محل پروژه تامین کنیم. 

دوستی به سه مسأله مهم فاضلاب بندرعباس اشاره و تاکید کرد: ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی، مسائل مهم ساماندهی فاضلاب هستند که در این جلسه مشترک بحث و مصوب شد از ۱۳۰ کیلومتر لوله و شبکه فرسوده، در فاز اول ترمیم و نوسازی ۳۸ کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی که فاضلاب‌شان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب هم دیده نشده‌، با تأمین اعتبار از محل مولدسازی املاک دولت به سرعت آغاز خواهد شد تا بتوانیم ۱۸ ماه آینده بخش عمده‌ای از فاضلابی را که به خورها ریخته می‌شود جمع‌آوری کنیم.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت ساماندهی فاضلاب شهرک پیامبر اعظم بندرعباس، گفت: در ماه‌های آینده این پروژه ازطریق سرمایه‌گذار با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان شروع می‌شود تا پرونده فاضلاب شهر بندرعباس برای بلندمدت بسته شود. 

وی با اشاره به افتتاح ۳۰۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال و بهره‌برداری از ۱۵۰۰ واحد دیگر در سال ۱۴۰۴ در شهر بندرعباس، توضیح داد: با توجه به پروژه ۱۵ هزار واحدی شهر بندرعباس و برخی شهرک‌های مسکونی و اضافه شدن حجم فاضلاب، افق طرح تصفیه فاضلاب، بلندمدت و جامع دیده شده است. 

استاندار هرمزگان پیش از این نشست، با حضور در تصفیه‌خانه شهر بندرعباس از طرح فاز یک، فاز دو و فاز چهار این پروژه بازدید و به‌مناسبت روز کارگر از کارگران این مجموعه با اهدای گل تجلیل کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم بارندگی‌ها و صدور هشدار نارنجی تا دوشنبه | ورود سامانه بارشی جدید از غرب
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • هشدار مدیریت بحران استانداری مرکزی
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور ؛ این استان‌ها هشدار نارنجی دریافت کردند
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی