Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@16:55:46 GMT

23 میلیون شب اقامت مسافران نوروزی در کشور ثبت شد

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۲۷۶۹۰

23 میلیون شب اقامت مسافران نوروزی در کشور ثبت شد

یزد - ایرنا - معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: 23 میلیون شب اقامت مسافران نوروزی با وجود شرایط متفاوت جوی در کشور از 28 اسفند 97 تا پایان روز پنجم فروردین‌ماه سال 1398، در مراکز اقامتی ، بوم گردی‌ها و هتل‌ها ثبت شده است.

ولی تیموری عصر سه‌شنبه در سفر به ابرکوه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد اقامت نسبت به مدت مشابه پارسال 10 درصد بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور خاطرنشان کرد: این ستاد فعالانه در استان‌ها با مدیریت استانداران و در شهرستان‌ها با مدیریت فرمانداران و با همکاری و مشارکت مردم در‌ ایام تعطیلات نوروزی در خدمت مسافران و گردشگران نوروزی است.
وی ادامه داد: با توجه به سیل دیروز در شیراز مرکز استان فارس و اینکه ابرکوه در مجاورت استان فارس قرار دارد، در صورت نیاز ، هماهنگی لازم برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی استان انجام‌شده است.
تیموری ادامه داد: در این زمینه برای اقامت افراد در بوم گردی‌ها ، سالن‌های ورزشی ، مدارس و حتی اماکن مذهبی و حسینیه‌ها در مسیر فارس به یزد تدابیر لازم برای اسکان اندیشیده شد و آمادگی داریم ظرفیت پذیرش را به 2 برابر افزایش دهیم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی همچنین خاطرنشان کرد: در 11 ماه گذشته هفت میلیون و 124 هزار گردشگر خارجی از مکان‌های زیارتی ، فرهنگی ، تاریخی ، طبیعی ، تفریحی و... ایران دیدن کردند که این رقم در 12ماه ماقبل آن پنج میلیون و 100 هزار نفر بود.
تیموری همچنین در سفر به ابرکوه از خانه آقازاده ، سرو 4500 ساله و بافت تاریخی ابرکوه بازدید کرد و یادآور شد: این شهرستان ظرفیت گردشگری بالایی دارد ، فرهنگ‌عامه مردم ، آداب‌ و رسوم و غذاهای سنتی برای هر گردشگر از هر سلیقه و ذائقه‌ای پاسخگوست.
وی بیان کرد: تنوع محصول غذایی ، گردشگری ، صنایع‌دستی مردم و گردشگری شهر نمونه تاریخی ابرکوه زمینه استقبال گردشگران خواهد بود.
این مسئول گردشگری خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های گردشگری ، مهمان‌نوازی مردم ابرکوه ، این شهرستان مکانی مناسب و جذابی برای گردشگران است .
رئیس ستاد خدمات سفر کشور نیز با اشاره به وجود سرو 4500 ساله ، خانه تاریخی آقازاده ، بافت تاریخی ، اصالت و سابقه تاریخی که ابرکوه دارد از گردشگران داخلی و خارجی خواست برای بازدید از این شهر کهن برنامه‌ریزی کنند .
تیموری همچنین بابیان اینکه با ثبت جهانی آثار تاریخی و طبیعی ایران شاهد افزایش بازدید کنندگان بین‌المللی هستیم ،تصریح کرد: سرو 4500 ساله ابرکوه واقعاً قابلیت جهانی شدن را دارد و اگر در سازمان یونسکو به ثبت برسد این به نفع ایران است و برای این کار تلاش خواهیم کرد.
تیموری همچنین امروز در سفر به یزد با محمدعلی طالبی استاندار یزد دیدار و گفت‌وگو کرد.
طالبی در این دیدار بر آمادگی این استان برای پذیرش، اسکان مسافران و گردشگرانی که در مسیر بازگشت از شهر شیراز مرکز استان فارس به شهرهای خود هستند، تأکید کرد.
رئیس ستاد خدمات سفر کشور نیز با ابزار تأسف از وقوع حادثه سیل دیروز در شهر شیراز، بسیج همه امکانات استان و به‌خصوص شهرهای در مسیر فارس به یزد برای خدمت‌رسانی به گردشگران و مسافرانی که از این استان در حال بازگشت هستند، خواستار شد.
در این حادثه تلخ 19 نفر کشته و 105 نفر زخمی شدند و خسارت‌هایی به خودروهای مردم و مسافران نوروزی وارد شد.
مرکز شهرستان 53 هزار نفر ابرکوه در 140 کیلومتری جنوب غربی شهر یزد و در مسیر جاده اصلی یزد - شیراز قرار دارد و فاصله این شهر تا شیراز 300 کیلومتر و تا اصفهان 280 کیلومتر است.
7540/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت گردشگري اقامت مسافر نوروزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است

داوری  در حاشیه برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین در سمنان گفت: شرایط آثار و بناهای تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده است.

وی با بیان اینکه رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و بناهای تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است، اضافه کرد: تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی مانند پدیده فرونشست‌ بناهای تاریخی را با موضوعی تخریب‌کننده‌ مواجه کرده است، بنابراین عزمی راسخ و جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کرد.

وی با اشاره به برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین، گفت: این سمینار رویکری در مسیر تحقق وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد