Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده پادگان ابوذر سرپل ذهاب از نجات مردم سیل زده در هفت نقطه از شهرستان زلزله زده که بعد از بالغ بر یک سال وچهار ماه هنوز در کانکس و حاشیه رودخانه‌ها زندگی را سپری می‌کنند، خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ دوم ستاد کیومرث جعفری در کرمانشاه از نجات مردم سیل زده در هفت نقطه از شهرستان زلزله زده که بعد از بالغ بر یک سال وچهار ماه هنوز در کانکس و حاشیه رودخانه‌ها زندگی را سپری می‌کنند، خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در پی هشدارهای مکرر سازمان هواشناسی و جلسات متعددی که مدیریت بحران در فرمانداری سرپل ذهاب برگزار شد، بلافاصله تیپ 71 ابوذر در همان دقایق اول باران‌های سیل آسا بهاری در منطقه سرپل ذهاب حضور پیدا کردند.

فرمانده پادگان ابوذر سرپل ذهاب از تقسیم نیروهای واکنش سریع، گردان 113 و سایر خدمات رسانان ارتش به 7 نقطه حساس که دچار آب گرفتگی شده بودند خبرداد و افزود: مردم گرفتار از زلزله 7.3 ریشتری آبان ماه سال 96 که کانکس‌های آنها در مجاور رودخانه و درمعرض سیل قرار گرفته بود بیشترین صدمه را دیدند.

کانکس‌ها کامل به صورت صد در صد زیر آب غرق  بودند

امیر جعفری در ادامه سخنانش تاکیدکرد: کانکس‌های زلزله زده‌گان سرپل ذهاب که در مجاورت رودخانه ‌قرار داشتند کاملا به زیر آب رفته بودند.

فرمانده پادگان ابوذر از اقدام به موقع نیروهای ارتش و همکاری خود مردم خبرداد که همان ساعات اولیه اقدام به جابجا شدن ساکنین به مکانهای امن و بیرون کشیدن کانکسه‌ای غرق شده در گل ولای خبر داد و خدا را شاکر بود که با وجود بارش‌های فراوان وئگل ولای موجود در منطقه، خسارت جانی در پی نداشته‌ایم.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرپل ذهاب سازمان هواشناسی سیل و آبگرفتگی کانکس برای زلزله زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • گرم‌ترین و سردترین نقطه استان کرمان کدامند؟
  • امدادرسانی‌ هلال‌احمر به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی اخیر
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • پیش بینی بارش‌های رگباری در چهارمحال و بختیاری
  • قطع برق اهواز و آب گرفتگی در پی باران و طوفان شدید
  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد