Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مقوله جاسوسی و داستان جاسوس‌های بزرگ تاریخ با اینکه فعلی نادرست است اما داستان‌های جذابی برای عموم بشمار می‌رود. اینکه با چه وسایل پیشرفته و جالبی می‌توان خبرکشی کرد چیزی است که اغلب ما دوست داریم بیشتر در مورد آن بدانیم. به همین خاطر در کشور آمریکا یک موزه بزرگ به مبحث جاسوسی اختصاص داده شده است که در نوع خود دیدنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موزه بین‌المللی جاسوسی در آمریکا یک ساختمان زیبا دارد و مملو از وسایل و تجهیزات مربوط به جاسوسی است که بعضا متریال‌های جالب‌توجهی دارند. مجموعه موجود در این موزه به تنهایی پیشینه غنی جاسوسی و خبرکشی در طول تاریخ را به تصویر کشیده است و نشان می‌دهد که این فعالیت مخفیانه از دوران رم و یونان باستان در میان انسان‌ها رواج داشته است. آثار موجود در موزه جاسوسی همچنین اقلامی از امپراتوری بریتانیا تا جنگ سرد را شامل می‌شوند.

بازدید از این موزه برای کسانی جذاب است که ذهنی پرسش‌گر و کنجکاو و شخصیتی همچون جیمز باند دارند. هدف از ساخت موزه جاسوسی نمایش دادن نقش جاسوسی و خبرکشی‌های مخفیانه در شکل‌گیری رویدادهای بزرگ جهان است.

فقط یک موزه جاسوسی در سراسر جهان وجود دارد

تنها موزه عمومی در کل ایالت متحده آمریکا به شمار می‌رود که در آن به طور اختصاصی به مقوله جاسوسی و ابزار و ادوات این کار پرداخته شده است. همچنین تنها موزه جهانی است که چشم‌انداز بین‌المللی در مورد مشاغل عجیب و غیرعادی که نقش موثری در شکل‌گیری تاریخ داشته‌اند را در قالب اشیا و آثار موجود به بازدیدکننده ارائه می‌کند.

در این موزه هر چه تصورش را بکنید وجود دارد

موزه بین‌المللی جاسوسی واشنگتن محل نگهداری و نمایش بزرگ‌ترین مجموعه ادوات و ابزار و تجهیزات جاسوی از دهه ۱۹۵۰ میلادی تاکنون است. از میکروفون مخفی گرفته تا نامه‌هایی با جوهرهای نامرئی، دوربین‌های بسیار ریز، ابزار هالیوودی تغییر لباس و چهره و آثاری از این دست. این موزه را می‌توان دنیایی از شگفتی‌ها و وسایل حیرت‌زا نامید.

دستگاه‌هایی برای ارسال پیام‌های رمزی، پول جعلی، اسلحه‌های مخفی و دوربین‌های مینیاتوری را در این موزه بسیار جذاب و دیدنی می‌توانید از نزدیک مشاهده کنید. برخلاف تمامی موزه‌های موجود در جهان، این موزه دارای نادرترین و کم‌یاب‌ترین مجموعه است.

موزه بین‌المللی جاسوسی کاملا خصوصی است!

بازدید از این موزه برای عموم آزاد است که مالیک آن شخصی است و به دولت آمریکا تعقل ندارد. بودجه ساخت و نگهداری موزه از طرف دولت تامین نشده است.

جذاب‌ترین موزه جهان فقط ۱۷ سال دارد

موزه بین‌المللی جاسوسی در نوزدهم جولای سال ۲۰۰۲ میلادی در واشنگتن دی‌سی ساخته شده است. یعنی ۱۷ سال بیشتر ندارد.

ماموریت جاسوسی!

در این موزه یک بخش جذاب وجود دارد که «ماموریت جاسوسی» نام دارد. به این صورت که بازدیدکننده‌ها در نقش مامورهای مخفی به مدت یک ساعت در یک فضای شبیه‌سازی شده قرار می‌گیرند. آنها باید در مسیرهای تعیین شده حرکت کننده و در این راه با انواع معماها، ماموریت‌ها، پیام‌های ویدئویی، صوتی و شبیه‌سازهای حرکتی مواجه می‌شوند. ماموریت آنها متوقف کردن بازوهای پنهان در فشردن ماشه اسلحه هسته‌ای است.

نسخه شبیه‎سازی شده تونل جاسوسی آمریکا

در این موزه بخشی وجود دارد که تونلی که جاسوسان آمریکا برای نفوذ به خطوط مقدم ارتش شوروی سابق در برلین شرقی از آن استفاده می‌کردند، شبیه‌سازی شده و می‌توانید در طول این تونل حرکت کنید.

جاسوسی در شهر را به هیچ عنوان از دست ندهید

در موزه بین‌المللی جاسوسی واشنگتن دی‌سی، مجموعه بسیار جذابی به نام «جاسوسی در شهر» وجود دارد که همچمون «ماموریت جاسوسی» فعالیت تعاملی جذابی برای بازدیدکننده‌ها می‌سازد. در این بخش، به بازدیدکننده یک جی‌پی‌اس داده می‌شود و از آنها خواسته می‌شود تا ماموریت جاسوسی تعیین شده را به پایان برسانند. در طول مسیر چندین راهگشا و کلید هم در نظر گرفته شده است. این مکان را می‌توان به اتاق فرارهایی تشبیه کرد که برای سرگرمی شهروندان تهرانی و دیگر شهرهای بزرگ ایران ساخته شده‌اند. در این ماموریت، شرکت‌کننده باید با حل معماها رمز اسلحه مخفی را پیدا کند.

نامه‌هایی با جوهرهای نامرئی

یکی از قدیمی‌ترین ابزارهای موجود در موزه بین‌المللی جاسوسی در آمریکا در گالری تاریخچه جاسوسی نگهداری می‌شود و چیزی نیست جز جوهر نامرئی که توسط رئیس‌جمهور وقت آمریکا، جرج واشنگتن مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

آیا از طرفداران ۰۰۷ هستید؟

در موزه بین‌المللی جاسوسی در واشنگتن دی سی بخش دیگری به نام «شیطان بزرگ: ۵۰ سال شرارت جیمز باند» وجود دارد. این بخش به مناسبت بزرگداشت سالگرد طلایی فیلم جیمز باند ساخته شده است.

عکاسی به نام کبوتر

کبوتر نامه‌رسان شنیده بودیم اما کبوتر عکاس نه! در یکی از اتاق‌های این موزه کبوترهای تاکسیدرمی شده‌ای وجود دارد که از گردنشان دوربین آویخته شده. استفاده از کبوترهای عکاس به دوران جنگ جهانی اول باز می‌گردد. در گوشه و کنار عکس‌هایی که از عکاسی این کبوترها باقی مانده پرهای این پرنده را می‌توان مشاهده کرد.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

۱۰ واقعیت عجیب و جالب در مورد موزه بین‌المللی جاسوسی در آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موزه جاسوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۰۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد

 به گزارش تابناک، آژانس جاسوسی اوکراین (GUR) روز دوشنبه اعلام کرد که مدیریت پلتفرم پیام‌رسان تلگرام تعدادی از ربات‌های رسمی این آژانس را مسدود کرده است. به گفته این آژانس ربات‌های مذکور مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین بوده‌اند.

 آژانس جاسوسی اوکراین در بیانیه‌ای که در تلگرام منتشر شد، گفت: «امروز، مدیریت پلتفرم تلگرام به طور غیرمنطقی تعدادی از ربات‌های رسمی مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین از جمله ربات اصلی اطلاعاتی را مسدود کرد.» همچنین در این بیانیه قید شده که «با توجه به این که تلگرام ربات‌های رسمی ما را مسدود کرده است فکر می‌کنید اطلاعات شخصی شما در امان هستند؟»

 ربات یک برنامه نرم‌افزاری است که می‌تواند به تنهایی دستورالعمل‌هایی را که برای آن تعریف شده‌اند، اجرا کند. ربات‌ها برای انجام وظایف خاصی برنامه‌ریزی شده‌اند. این نرم‌افزارها می‌توانند مکالمه با افراد را تقلید کنند یا حتی محتوا جمع‌آوری کنند.

 اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام که در دبی مستقر است و یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به شمار می‌آید، توسط پاول دوروف روسی‌الاصل تأسیس شد. دوروف در سال ۲۰۱۴ پس از رد درخواست‌های دولت روسیه برای بستن جوامع مخالف در یک پلتفرم رسانه اجتماعی دیگر، این کشور را ترک کرد. پس از اینکه روسیه در سال ۲۰۲۲ به اوکراین را حمله کرد، تلگرام به ابزاری برای دولت‌های مخالف و موافق جنگ و محلی برای ارسال و دسترسی به اطلاعات فیلتر نشده درباره جنگ تبدیل شد. تقریباً تمام رسانه‌های بزرگ، نهادهای دولتی و شخصیت‌های دولتی در روسیه و اوکراین کانال‌های محتوایی را در تلگرام دارند.

 رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، ویدئوهای روزانه خود را در این اپلیکیشن منتشر می‌کند. نیروهای مسلح او در این ویدئوها نسبت به حملات هوایی هشدار می‌دهند و تحولات میدان نبرد را مستند می‌کنند. از طرف دیگر کرملین فعالیت‌های ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه را در تلگرام اعلام می‌کند.

دیگر خبرها

  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • نحوه عجیب بازداشت دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا + فیلم
  • بازداشت دانشجوی معترض به شیوه ای عجیب توسط پلیس آمریکا
  • بازداشت دانشجوی معترض به شیوه ای عجیب توسط پلیس آمریکا + فیلم
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • کاریکاتور/ کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
  • فیلم/ خاطره عجیب فؤاد ایزدی از دوران تحصیل در آمریکا