Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@19:48:22 GMT

چالش عمده خوزستان مدیریت ورود و خروجی سدها است

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۱۲۰۱

چالش عمده خوزستان مدیریت ورود و خروجی سدها است

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: دو چالش عمده خوزستان در شرایط فعلی مدیریت ورود و خروجی سدهای استان است که امیدوارم به خوبی انجام شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شمخانی بامداد چهارشنبه پس از جلسه ستاد مدیریت بحران استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بعد از جلسه ستاد بحران در تهران مقرر شده بود که مسائل خوزستان با جدیت بیشتری دنبال شود و تلاش‌های خیلی خوبی طی دو روز قبل صورت گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: برای ترسیم یک وضعیتی از آخرین چالش‌های موجود در استان در زمینه سیل و سیلاب، اقدامات صورت گرفته، اولویت‌ها، پیش بینی‌ها و احتمالات محتمل در اشکال مختلف، راهکارها و تقسیم کار بین سازمان‌ها سه شنبه شب به استان خوزستان سفر کردم.   شمخانی بیان کرد: همه اعضا از نشاط کاری و آگاهی نسبت به چالش‌های اصلی استان در این شرایط و چالش‌های پیش رو برخوردار بودند و هماهنگی لازم را نیز دارند.   دبیر شورای عالی امنیت ملی بیان کرد: امیدوار هستم که برای دو چالش عمده یعنی وودی و خروجی سدهای استان راهکارهای لازم اندیشیده شود، اگر این سدها نبودند شاید مشکلات جدی تری برای استان خوزستان پیش می‌آمد.   شمخانی تصریح کرد: خوزستان به دلیل رودخانه‌ها، کانال‌ها و نهرهای متنوع و ارتباط با دریای آزاد، تالاب‌ها، هورها و اراضی زهکشی شده، سرمایه غنی و طبیعی دارد که می‌تواند تأثیرات منفی سیل را به حداقل ممکن برساند.   وی عنوان کرد: امیدوار هستم که با مدیریت صحیح اقدامات مشکل جدی ایجاد نشود ولی مردم قطعاً باید این نگاه را داشته باشند که افزایش بارندگی‌ها طی چند روز اخیر و روزهای آتی ظرفیت‌های جدیدی برای روان آب‌ها فراهم می‌کند و باید با مدیران همکاری لازم را داشته باشند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

به گزارش ایرنا، عباس صدریان‌فر بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.

وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • (ویدئو) رودخانه دز طغیان کرد
  • دز طغیان کرد + ویدئو
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست
  • وضعیت سد دز استان خوزستان عادی است
  • وضعیت سد دز عادی است
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • انتقاد امام جمعه اردبیل از وزارت نیرو در مدیریت سدها