Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@10:33:01 GMT

عاقبت ماشین‌های بدون بیمه در سیل؟

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۱۹۵۱

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه آن دسته از خودروهایی که بیمه بدنه دارند طبیعی است که خسارتشان پرداخت خواهد شد و مشکلی از این بابت نخواهند داشت گفت: برای آن دسته از خودروهایی که بیمه بدنه نداشته‌اند هم در حال بررسی راه حل‌هایی هستیم تا بتوانیم به نحوی از مشکلاتشان کم کنیم. ناطقان: غلامرضا سلیمانی با بیان اینکه بررسی‌ها از ابعاد خسارت سیل آغاز شده است گفت: اکثر شرکت‌های بیمه‌ای به‌ویژه در استان گلستان و شرق استان مازندران بررسی‌های خود را از ابعاد خسارات وارد شده آغاز کرده‌اند؛ با این حال ارزیابی دقیق خسارات در واحدهای تجاری، مسکن، اثاثیه منزل، واحدهای صنعتی و خودروها زمانی به صورت قطعی می‌تواند انجام شود که آب فروکش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه اکیپ‌های شرکت‌های بیمه‌ و شورای هماهنگی بیمه‌ای در مراکز استان‌ها مستقر شده‌اند ادامه داد: واحدهای مسکونی شهرستان‌های آق‌قلا و گنبد و روستاهای اطراف که تحت پوشش کمیته امداد و بنیاد مسکن بوده‌اند، همگی بیمه هستند که از این نظر بخشی از آسیب‌هایی که وارد شده است توسط شرکت‌های بیمه مشمول پرداخت خواهد شد.

رئیس کل بیمه مرکزی از دستور خود به شرکت‌های بیمه‌ برای ارزیابی سریع‌تر و پرداخت بخشی از خسارات به صورت علی‌الحساب خبر داد و گفت: در استان فارس که خسارات به خودروها مشخص‌تر است، این خودروها به پارکینگ منتقل شده‌اند. خودروهایی که بیمه شخص ثالث دارند، اگر حادثه منجر به فوت یا مصدومیت داشته باشند خسارت آنها محاسبه و پرداخت خواهد شد.

او خسارات رخ داده را عمدتا مربوط به حوزه‌های بیمه مسئولیت، جامع شهری، واحدهای مسکونی، اثاثیه و خودروها ارزیابی کرد و گفت که بیمه‌های ایران، سرمد، میهن، آرمان، آسیا و البرز و دیگر شرکت‌های بیمه‌ای در این خسارت درگیر هستند که به صورت متنوع در استان‌های مختلف بیمه‌نامه‌هایی صادر کرده‌اند.

رئیس کل بیمه مرکزی به لایحه صندوق خسارت بیمه نیز که دولت‌ مدت‌ها پیش به مجلس شورای اسلامی فرستاده بود اما به دلیل بار مالی که برای دولت داشت توسط شورای نگهبان به دولت برگشت داده شده بود هم اشاره کرد و گفت: در حال هماهنگی با سازمان برنامه بودجه، بیمه مرکزی و سازمان مدیریت بحران هستیم تا بودجه آن به این صورت که بخشی از آن توسط دولت و بخش دیگری هم توسط بیمه‌گذاران تامین شود. امیدواریم به زودی این لایحه اصلاح و برای تصویب دوباره به مجلس ارائه شود.

اعلام آمادگی بیمه آسیا برای پرداخت خسارت سیل استان‌های گلستان و مازندران

پیش از این بیمه آسیا نیز اعلام کرده بود که خسارت سیل استان های گلستان و مازندران در کوتاه ترین زمان ممکن و درمحل حادثه پرداخت می‌شود.

مسعود بادین، مدیر عامل این شرکت بیمه خبر داده بود که اکیپ ویژه ای متشکل از مدیر بیمه های آتش سوزی، مدیران استانی بیمه آسیا و ارزیابان رسمی خسارت به محل حادثه مراجعه و نسبت به برآورد و پرداخت خسارت بیمه شدگان بیمه آسیا اقدام کردند.

وی تصریح کرده بود که با توجه به فوریت موضوع و حضور کارشناسان بیمه آسیا  در منطقه، خسارت وارده به منازل مسکونی روستایی و شهری و تأسیسات  در چهارچوب شرایط بیمه نامه بررسی و در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به پرداخت خسارت  اقدام می‌شود.

بروز سیل در روزهای پایانی سال ۱۳۹۷ و آغازین سال ۱۳۹۸ در استان‌های گلستان، مازندران، فارس، لرستان و خوزستان متاسفانه باعث بروز خسارات جانی و مالی فراوانی به هموطنانمان شده است. منبع: ایسنا برچسب ها: ماشین ها ، بدون بیمه ، سیل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ماشین ها بدون بیمه سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر