Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: اعتبار هزار میلیارد تومانی در قالب بسته های تسهیلاتی 5 الی 6 درصدی با هدف رونق تولید به صاحبان صنایع استان البرز تعلق می گیرد.

به گزارش ایلنا، جهانگیر شاهمرادی با بیان اینکه سهم اعتبار این بسته ها در استان البرز هزار ملیارد تومان است در جمع خبرنگاران، اظهارداشت: این بسته های تسهیلاتی 5 الی 6 درصدی طبق تبصره 18 میان تولیدکنندگان توزیع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهمرادی در ادامه با اشاره به اهمیت احیا کارخانه های تعطیل و نیمه تعطیل، بیان کرد: ارائه تسهیلات در سال 98 صرفا به تولیدکنندگانی تعلق خواهد گرفت که با تزریق سرمایه بتوان به بهبود شرایط آن ها کمک کرد.

وی با تأکید بر اهمیت تحقق شعار سال برای بهبود شرایط اقتصادی مردم، گفت: یکی از مهمترین راهکار هایی که می تواند به رونق تولید کمک کند افزایش بهره وری است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز بیان کرد: همه اقشار عرصه تولید اعم از کارگر تا کار فرمایان باید به این درک برسند که تنها راه حل عبور از مشکلات سخت و بحران تزریق سرمایه نیست و در بسیاری از موارد نیازمند تغییر نگرش و طرز تفکر هستیم.

وی با بیان اینکه در بسیاری از شرایط افراد باید هشت ساعت کارکرد مفید داشته باشند تا با افزایش بهره وری همراه شویم، اظهار کرد: در این شرایط است که بقای تولید کننده تضمین خواهد شد و پرسنل واحدهای صنعتی و حتی دولتی باید این نوع تفکر را در دستور کار خود قرار دهند.

شاهمرادی در بخش دیگر با اشاره به اینکه در دنیا مرسوم است مشکلات حوزه صنعت با دخالت دولت ها مرتفع شود، تصریح کرد: وجود مشکلات این روزها می تواند فرصتی باشد تا اصلاحاتی در حوزه پرداخت مالیات و احتساب مالیات ارزش افزوده صورت گیرد.

وی ادامه داد: همچنین دولت می تواند با ایجاد تعامل میان بخش صنعت و تأمین اجتماعی باری سنگینی که تحریم ها و تغییر قیمت ارز بر دوش تولیدکنندگان گذاشته است را سبک تر کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یکی دیگر از مشکلات پیش روی صنعتگران را سرمایه در گردش برشمرد و افزود: همان تولیدکننده ای که سال گذشته با یک میلیارد تومان می توانست فعالیت خود را رونق دهد امسال برای انجام و توسعه فعالیت خود نیازمند دو تا سه برابر آن سرمایه است.

وی با اشاره به اینکه ارائه تسهیلات 18 درصد برای حوزه صنعت توجیهی ندارد، بیان کرد: با توجه به تمام مشکلاتی که در حوزه اقتصادی وجود دارد بازپرداخت تسهیلات 18 درصد برای این قشر مناسب نیست؛ باید برای صنعتگران تسهیلات ویژه قائل شویم تا بتوانیم از این بحران عبور کنیم.

شاهمرادی با تأکید بر اینکه باید راهکار های عملی برای شعار سال داشته باشیم، بیان کرد: رونق تولید با توجه به فشار های متعددی که در حال حاضر برای حوزه صنعت و اقتصاد کشور به وجود آمده است باید اقدامات ویژه ای انجام شود و این امر مورد تأکید ما خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: با توجه به تغییرات قیمت ارز شاهد این امر هستیم که قاچاق به حداقل رسیده است، چرا که پیش از این قاچاق برای وارد کنندگان به صرفه بود اما با این شرایط قیمت ارز واردات و قاچاق کاهش یافته و این امر یک امتیاز در این حوزه به شمار می آید.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: موضوع دیگری که در این شرایط باید مورد توجه قرار گیرد مباحث فرهنگی است که لازم است توسط رسانه ها انجام شود تا رقابت میان کالاهای خارجی کاهش یابد و استفاده از کالای ایرانی افتخار باشد.

وی با تأکید بر اینکه استفاده از کالای خارجی در کشور کاهش یافته است، تصریح کرد: می توان با ارتقا و بهبود کیفیت تولیدات داخلی مصرف کالای خارجی را به صفر برسانیم.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 ارز سازمان صنعت معدن و تجارت شرایط اقتصادی صنعت مالیات 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۳۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله ربانی مهر صبح در اولین نشست هم اندیشی بانوان کارآفرین و کسب و کار پایدار بانوان گفت: بانوان همدان در حوزه خیاطی، قالیبافی، صنایع دستی ومشاغل خانگی جایگاه ویژه ای دارند و استقبال خوب بانوان از کسب و کارها در سال های اخیر در حوزه تولید و کارآفرینی امیدوارکننده است و باید سعی شود بانک اطلاعانی از بانوان کارآفرین همدان تشکیل دهیم تا بهتر بتوانیم در این حوزه فعالیت کنیم.

وی افزود: توسعه کسب و کار بانوان باعث توانمندسازی بانوان و رونق تولید خواهد شد و باید زمینه فعالیت بیشتر بانوان در حوزه کسب و کارها را فراهم کنیم.

ربانی مهر گفت: در اکثر روستاهای همدان شاهد فعالیت بانوان کارآفرین هستیم که هم پای مردان در حوزه اقتصادی فعال هستند و این فرصت بزرگی برای استفاده از ظرفیت بانوان است.

وی اضافه کرد: از امامزاده محسن تا انصارالامام و ابرو و قهاوند شاهد فعالیت بانوان در حوزه تولید هستیم و انتظار است رسانه ها در معرفی بانوان کمک کنند تا برای همه بانوان جامعه فرهنگ سازی شود و در حوزه اقتصادی ورود فعالی داشته باشند.

ربانی‌مهر افزود: تلاش جهت راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی و مشاغل خانگی بایددر اولویت برنامه ها قرارگیرد

کد خبر 6092294

دیگر خبرها

  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت