Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@17:15:07 GMT

تعطیلات متفاوت زوج پزشک مشهدی +عکس

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۳۲۸۷

تعطیلات متفاوت زوج پزشک مشهدی +عکس

یک زوج پزشک به همراه اولین گروه جهادی از مشهد به منطقه سیل‌زده آق‌قلا اعزام شدند.

به گزارش مشرق، یک زوج پزشک به همراه اولین تیم جهادی شامل گروه پزشکی و فرهنگی از مشهد به منطقه سیل‌زده آق‌قلا اعزام شده‌اند که گفت‌وگویی با این گروه جهادی به‌ویژه زوج پزشک داشته و در ادامه آن را می‌خوانید.

بیشتر بخوانید:

فیلم / دابسمش دیدنی یک جهادگر نیروهای جهادی هم‌چنان در حال کمک به سیل‌زدگان +عکس عکس / اردوی جهادی طلبه‌های خارجی همسرم هیچ مخالفتی نداشت

پزشک جهادگر گفت: من و همسرم هر دو پزشک هستیم و سابقه شرکت در اردوهای جهادی را نیز داریم و بعد از اینکه از اتفاق ناگوار در آق‌قلا با خبر شدیم٬ سریع به همراه گروه جهادی قرارگاه شهید علیمردانی مشهد خود را به مناطق سیل‌زده رسانده تا بتوانیم رسالت پزشکی خود را به‌درستی با استفاده از این فرصت ادا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم امینی افزود: ما در ابتدا از خانواده خود بابت حضور نداشتن کنار آن‌ها در ایام عید عذرخواهی کردیم و البته این نکته را باید اضافه کنم که همسرم هیچ‌گونه مخالفتی با حضور و خدمت‌رسانی در منطقه سیل‌زده نداشت و بعد از درخواست همراهی من٬ فوراً آن را قبول کرد.

وی در مورد آوردن فرزند خود به این اردوی جهادی تصریح کرد: در ابتدا برای آوردن فرزندم٬ به مناطق سیل‌زده تردید داشتیم و حتی مخالفت‌هایی از سمت خانواده من و همسرم در این خصوص صورت می‌گرفت اما چون نیت کرده بودم فرزندم از این سن با فضای اردوهای جهادی آشنا شود تا هنگام بزرگسالی راحت‌تر بتواند در این شرایط حضور پیدا کرده و خدمت کند٬ ریسک آوردن او را پذیرفتم و خوشبختانه اکنون نیز فرزندم در وضعیت مطلوب به سر می‌برد و هیچ بهانه‌ای برای رفتن از این منطقه سیل‌زده نمی‌گیرد.

گروه جهادی قرارگاه شهید علیمردانی تا ۸ فروردین در مناطق سیل‌زده مستقر هستند

مسؤول قرارگاه شهید علیمردانی مشهد در ادامه اظهار کرد: گروه جهادی پزشکی این قرارگاه به عنوان برترین گروه پزشکی از نگاه سپاه امام‌رضا (ع) و دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناخته می‌شود و برنامه نوروزی این تیم جهادی٬ خدمت‌رسانی به مناطق حاشیه شهر مشهد بود که با توجه به سیل و اتفاقات پیش آمده بعد آن در منطقه آق‌قلا شمال٬ تصمیم بر اولویت خدمت‌رسانی به این مناطق گرفته شد.

حسن بخشی ادامه داد: تیم ۲۱ نفره جهادی ما از ۳ تا ۸ فروردین در مناطق سیل‌زده شمال مستقر هستند و در مساجد، خانه‌های بهداشت و مناطقی که سپاه پاسداران سیل را از آنجا تخلیه کرده و خطری از این لحاظ آن مناطق را تهدید نمی‌کند٬ به مردمی که اکنون در چادرها مستقر و مستعد بیماری هستند٬ ارائه خدمت می‌کنند.

۲۱ میلیون تومان دارو از مشهد خریداری و به آق‌قلا برده شده است

وی در خصوص تجهیزات همراه گروه پزشکی جهادی تشریح کرد: گروه پزشکی قرارگاه چون آموزش‌های تخصصی لازم را برای اردو از قبل دیده بود٬ تمام تجهیزات پزشکی لازم را به همراه ۲۱ میلیون تومان داروی خریداری شده از مشهد به آق‌قلا منتقل کرده تا مشکلی از این جهت متوجه گروه نشده و سربار مردم محلی نشویم.

مسؤول قرارگاه شهید علیمردانی مشهد تاکید کرد: با وجود تجهیزات و وسایل همراه گروه جهادی اما در این منطقه هم‌چنان نیاز به دارو٬ لباس گرم و پتو وجود دارد؛ چرا که مردم اکنون در چادرها و سرما حضور داشته که آن‌ها را مستعد بیماری سرماخوردگی می‌کند.

بخشی در خصوص وضعیت روحی مردم این منطقه نیز یادآور شد: علاوه بر خسارات مالی زیادی که به دلیل خرابی منازل مسکونی متوجه این مناطق شده٬ با وجود نبود آسیب جانی٬ از لحاظ روحی مردم این منطقه نگران و ناامید بودند که گروه جهادی شهید علیمردانی با استفاده از حضور تعدادی روحانی و یک روانشناس٬ سعی‌کرده تا تبعات این مشکلات روحی را به حداقل برساند که بازخوردهای مثبت از سوی مردم این منطقه نشان از موفقیت تیم جهادی در این حوزه دارد.

وی گفت: به گفته مسؤولان استان گلستان٬ اولین گروه جهادی اعزامی به مناطق سیل‌زده٬ گروه قرارگاه شهید علیمردانی مشهد است و بعد آن گروه‌های دیگر پزشکی٬ عمرانی و فرهنگی با کسب مجوز آماده خدمت‌رسانی در این مناطق شده‌اند.

مشکلات جسمانی مردم سیل‌زده آق‌قلا گوارشی و ناشی از آب‌های آلوده‌شده است

مسؤول پزشکی این گروه جهادی نیز در توضیح خدمات پزشکی ارائه شده٬ افزود: خدمات پزشکی عمومی٬ پرستاری٬ زنان و مامایی٬ فیزیوتراپی و جراحی عمومی از جمله خدمات ارائه شده توسط این گروه جهادی بوده و باید گفت که بیشتر مشکلات جسمانی مردم آق‌قلا گوارشی و ناشی از آب‌های آلوده شده این منطقه است.

الهه کریمی ادامه داد: خوشبختانه مشکلی از جهت توزیع تجهیزات و دارو نداشتیم و برخی داروهای تخصصی را از شهر تهیه و در اختیار مردم گذاشتیم.

سرگرمی برای مردم با برنامه‌های آموزشی فرهنگی و همدردی با اهل تسنن منطقه

روحانی جهادگر از اعضای گروه قرارگاه شهید علیمردانی نیز با اشاره به اینکه ایجاد قوت قلب و کم کردن از نگرانی مردم سیل‌زده را رسالت حضور خود در این اردو قرار دادیم٬ بیان کرد: آشنایی با مفاهیم قرآنی از طریق مسابقه و نمایش٬ آموزش احکام با پیام‌های غیرمستقیم دینی و اخلاقی از جمله فعالیت‌هایی است که برای عمل به وظیفه فرهنگی تیم جهادی و کم کردن از نگرانی‌های روحی مردم آق‌قلا انجام داده‌ایم.

حجت‌الاسلام داوود صدیق‌حسن‌پور هم‌چنین ادامه داد: ما ضمن تلاش برای رساندن اطلاعات مربوط به نیازها و کمبودهای منطقه به گوش مسؤولان٬ تلاش کردیم تا با اهل تسنن منطقه نیز ارتباط برقرار کرده و همراهی و همدردی با آن‌ها را نیز داشته باشیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: عید کجا برویم گام دوم انقلاب وعده های روحانی سیل گلستان آق قلا پزشک سیل گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، زمانی که بازار پیامک بازی بین مردم داغ بود، افراد پیامک‌هایی در رابطه با سرطان یا یک بیماری را به نقل از پروفسور سمیعی یا دکتر فلانی رئیس بیمارستان و  ... برای دوستان و آشنایان ارسال می‌کردند، گاهی هم هشداری با چاشنی ترس از مرگ دسته‎جمعی در پی مصرف یک دارو از سوی برخی افراد ساخته شده و بلافاصله دست به دست می‌شد کسی هم نمی‌پرسید سرطان چه ارتباطی با دکتر سمیعی دارد و اعلام مرگ دسته جمعی و آنی افراد چگونه در صلاحیت رئیس یک بیمارستان است در حالیکه اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد معمولا باید از سوی پلیس یا مقامات وزارت بهداشت اعلام شود.

این موضوعات و پیامک‌ها تنها در سطح شایعه باقی مانده و تنها موجب هراس بخشی از مخاطبان که عموما افراد ساده لوحی بودند قرار می‌گرفت.

پس از سال‌ها که دیگر «پیامک بازی» از تب و تاب افتاد و شبکه‌های اجتماعی آمد این پیام‌ها و سازندگان آنها خود را به‌روز کرده و این نوع محتواها را در قالب‌های دیگری و با اهدافی سودجویانه و بر بسترهای مختلفی ارائه کردند. بسیاری غوره نشده خود را مویز کردند و در قالب کارشناس‌های همه‌چیز دان تولید محتوا را در این فضاهای نوظهور در دست گرفتند.

پزشک‌نما و بلاگر

«صفرا دارید؟ بلغم دارید؟ کبد چرب دارید؟ دیگر این داروها را نخورید اول ما را دنبال کنید تا به شما بگویم با ساخت این ترکیب جادویی از شر کبد چرب خلاص شوید» گفته‌هایی از این دست در قالب ویدیوهای جذاب، موشن گرافی و... که به صورت حرفه‌ای ساخته شده‌اند  این روزها در شبکه‌های اجتماعی فراوان است. یکی ترکیبی برای افزایش قد ارائه می‌دهد آن یکی درمان‌گر اعتیاد شده است. یکی خود را روانشناس معرفی می‌کند و به زعم خود گفته‌هایش جادو می‌کنند. یکی دیگر ردای متخصص تغذیه بر تن کرده و آن یکی کباده اورولوژی می‌کشد و سوداگری می‌کند نه پاسخی به کسی می‌دهند و نه مسئولیتی را برای نسخه‌های خود قبول می‌کنند اینها را پزشک نما، پزشکان اینستاگرامی یا پزشک بلاگرها نام نهاده‌اند.

این گونه از بلاگرها اگرچه به صورت قارچ‌گونه‌ای رشد کرده‌اند اما به صورت رسمی آماری از آنها وجود ندارد، آذرماه سال گذشته سرهنگ گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت نسبت به فعالیت این افراد هشدار داد و گفته بود که قالب کسانی که در این حوزه وارد شده‌اند کسانی هستند که در زمینه جراحی‌های زیبایی، پیکرتراشی و فیزیوتراپی این کار را انجام می‌دهند و در حالی که ماساژور هستند خودشان را پزشک معرفی می‌کنند. این مقام انتظامی همچنین خبر از پرونده‌ای داده که در آن افرادی غیر پزشک خود را پزشکان حاذق معرفی کرده و برای خود نیز تبلیغات راه‌انداخته بودند. وی در این رابطه گفت: پرونده‌ای تحت عنوان استفاده افراد سودجو از ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغات دروغین افرادی که پزشک نیستند داشتیم که خودشان نظرسنجی‌های ساختگی را در فضای مجازی قرار می‌دادند و آن‌ها را پزشک معتمد معرفی می‌کردند که بسیاری از مردم را فریب داده بودند.

بلاگر پزشکان یا آنچه که به آنها گفته می‌شود پزشک نماها نیازی به دانشگاه رفتن و قسم بقراط ندارد، فقط ساخت یک حساب کاربری و کمی اعتماد به نفس را چاشنی کار کردن کفایت می‌کند تا یک فرد مکتب ندیده خود را طبیبی حاذق جلوه دهد و برای همگان یک نسخه واحد بنویسد.

نسخه واحد تجویز کردن بعدی از قصه است و بعد دیگر ترغیب دیگران برای توقف درمان علمی که پزشک بر اساس تشخیص بیماری از طریق شرح حال، علائم بالینی، آزمایش، سونوگرافی و ... بر اساس علم و تجربه‌ای که سال‌ها در کلاس‌های درس و بیمارستان‌ها کسب کرده، ارائه داده است. هرگونه توقف درمان یعنی اجازه دادن به بیماری برای پیشرفت و نفوذ بیشتر در بدن افراد، خطر جانی و مرگ، بنابراین هرگونه تشویق برای توقف درمان را می‌توان به نوعی سوق دادن افراد به مرگ تلقی کرد.

محمد رضا خردمند معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در گفت‌وگو با آنا در رابطه با حضور افراد غیر متخصص در فضای مجازی و دخالت آنان در امر درمان گفت: هرگونه دخالت غیر پزشک در امر درمان ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود که وظیفه رسیدگی به آن در صلاحیت مراجع قضایی است.

عدم بازدارندگی قوانین

خردمند در حالی رسیدگی و برخورد با این افراد را در صلاحیت مراجع قضایی دانست که نظر می‌رسد قوانین یا مجازات بازدارنده‌ای برای این افراد وجود نداشته باشد. رئیس پلیس فتا تهران گفته بود در حوزه سلامت دیجیتال نیازمند قانون گذاری هستیم.

محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی نیز با اشاره به مداخلات افراد غیر پزشک به یکی از رسانه‌ها گفت:قانون در حوزه مداخلات غیرمجاز به مراتب از حوزه پزشکی ضعیف‌تر است. اگر در قوانین ضعف‌هایی وجود دارد باید اصلاح شود زیرا در زمینه مداخلات غیرمجاز قانون محکمی وجود ندارد. وی همچنین در رابطه با دلیل رشد بیمارگونه مداخله‌گران پزشکی در فضای مجازی به ویژه در حوزه زیبایی نیز گفت: زمانی که برای یک امری تقاضای بیش از اندازه وجود دارد و تقاضا بیمارگونه است، پاسخ به آن هم بیمارگونه می‌شود. مردم نه تنها نباید به تبلیغات فضای مجازی اعتماد کنند، بلکه باید به مراکز دارای مجوز و افراد دارای صلاحیت مراجعه کنند. مردم قبل از مراجعه باید تخصص و کدنظام پزشکی پزشک را بررسی کنند. در حال حاضر بسیار بیشتر از آنکه جامعه پزشکی به مردم آسیب بزند، مداخلات غیرمجاز به مردم آسیب می‌رساند. این مداخلات قابل احساس، برخورد، کشف و شناسایی نیست.

پزشکان مبلغ 

در فضای مجازی تنها بلاگرها نیستند که ردای پزشکی بر تن کرده‌اند و برای مردم نسخه‌های عجیب و غریب می‌پیچند گاهی خود پزشکان نیز حاضر بوده و توصیه‌هایی خارج از تخصص خود ارائه می‌دهند.این موضوع به ویژه در حوزه سلامت روان نمود بیشتری دارد. در دوارن کرونا هم گاه پزشکانی که تخصصان آنها هیچگونه ارتباطی با کرونا و بیماری‌های عفونی نداشت اظهار نظرهای عجیبی را مطرح و توصیه‌هایی غیر علمی و بر اساس برداشت خود به مردم می‌کردند این در حالی است که به پزشکان تنها باید در حیطه تخصصی خود اقدام به ارائه توصیه کنند.

وی در این رابطه به آنا گفت: تمام افرادی که وارد کار طبابت می‌شوند، باید دانش‌آموخته پزشکی و یکی از رشته‌های تخصصی باشند، هر پزشکی تنها مجاز است در چارچوب رشته تخصصی خود فعالیت و اظهار نظر کند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در رابطه با نحوه فعالیت پزشکان در شبکه‌های اجتماعی نیز گفت: انتشار هر مطلب پزشکی در فضای مجازی و یا هر رسانه دیگری باید با احاطه کامل بر آن موضوع پزشکی بوده و تنها به قصد انتشار مطالب علمی باشد.

خردمند تأکید کرد: اگر پزشکی بخواهند از طریق فضای مجازی به تبلیغات بپردازد باید از سوی سازمان نظام پزشکی یا سایر مراجع ذی‌صلاح مجوزهای لازم را اخذ کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • احساس بی‌پناهی میان پزشکان جوان
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان