Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید عجیب باشد ولی اگر به لرستان بروید و از مردم بپرسید که چه می‌خواهید و چه انتظاری از دولت و حاکمیت دارید پاسخ متفاوتی می‌شنوید. رضا ساکی

مردم در لرستان به دنبال کارخانه نیستند، آنها بیمارستان و درمانگاه نمی‌خواهند، آنها مدرسه و فرودگاه و ورزشگاه نمی‌خواهند، آنها به دنبال بلوارهای زیبا و میدان‌های تازه در شهرها نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مردم در غرب و مرکز و شمال استان لرستان به دنبال راه آهن و قطار هم نیستند، آنها بیمه درمانی یا کار دولتی نمی‌خواهند.
سال‌هاست که در بسیاری از شهرها و روستاهای استان لرستان یکی از دغدغه‌های مهم مردم چیز دیگری است.
من دارم از جایی با شما حرف می‌زنم که هنوز آسفالت کردن خیابان‌هایش ارزش خبری دارد. همین اسفند ۹۷ بود که شهرداری خرم‌آباد با خوشحالی خبر داد: «آسفالت به منطقه ماسور رسید.» باورش برای برخی سخت است که هنوز کوچه‌هایی باشد که رنگ آسفالت را ندیده است.
دغدغه مردم لرستان یک دغدغه ابتدایی است. دغدغه‌ای که با دغدغه نیاکان‌شان در هزاره‌های دور مشترک است.
پل
پل دغدغه مردم لرستان است. می‌خواهم به شما بگویم که ما در بدیهی‌ترین شکل ممکن و در نقطه آغاز خواسته‌هایمان ایستاده‌ایم. مردم پل می‌خواهند و پل برایشان مهم است.
تصور کنید بزرگترین و مجهزترین بیمارستان خاورمیانه در پلدختر افتتاح شود. بیمارستانی که مرده را زنده می‌کند.
آیا فکر می‌کنید این بیمارستان به درد مردم می‌خورد؟ وقتی آنها پل ارتباطی ندارند بیمارستان و ورزشگاه و مدرسه و کارخانه می‌خواهد چه کار؟ وقتی در ۹ ماه سال دغدغه گذشتن از رودخانه و زنده ماندن داشته باشی بیمارستان مجهز به چه دردت می‌خورد؟
شیوه پل‌سازی در لرستان
استان لرستان در زاگرس چین خورده و زاگرس مرتفع واقع است و به علت شرایط خاصی اقلیمی که دارد نیازمند پل‌های فراوان است.
لرستان استانی است با چند دشت بسیار کوچک و دره‌های بسیار زیاد و کوه‌های سر به فلک کشیده و رودهای خروشان.
به دلیل این موقعیت خاص است که بزرگترین پل‌های ایران از زمان هخامنشی در این منطقه وجود دارد.
آثار متعدد از پل‌های دوره ساسانی در این استان است که همه عظیم ساخته شده‌اند و برخی هنوز استوار و پابرجا هستند.
شاید برخی فکر کنند که عظمت این پل‌ها به خاطر عظمت رودخانه در قرن‌های گذشته بوده است.
البته این سخن درست است اما نکته‌ای که وجود دارد این است که این پل‌ها نسبت به رودخانه‌های عظیم آن زمان هم هم سازه‌های عظیم تری بوده‌اند و به همین خاطر است که قرن‌ها در مقابل سیل‌های خروشان و غرش رودخانه‌ها دوام آورده‌اند.
لرستان نیاز به پل دارد. مردم روستایی لرستان نیاز به پل دارند. آنها نمی‌خواهند به گرگر gargar عادت کنند. نمی‌خواهند انگشتانشان را برای عبور از رودخانه‌ها از دست بدهند.
پل‌سازی در لرستان اما سال‌هاست که به شیوه‌ برخی نمایندگان مجلس و مدیران دولتی در حال انجام است.
آنها که برای رای گرفتن از مردم چند ماهi پل می‌سازند با پل عکس می‌گیرند و رای جمع می‌کنند و می‌روند تا پل در اولین طغیان رودخانه کشکان، سیمره، زز، تیره، ماربره، گلال، سزار یا آب بختیاری خراب شود و به خاطره‌ها بپیوندد.
لرستان نیازمند نهضت پل‌سازی است. پل‌های بزرگ و بادوام که بتوانند جلوی خروش رودخانه‌های بزرگ این استان دوام بیاورند. رودخانه‌های پرآب که در شیب اغلب تند به سمت دشت خوزستان می‌روند.
در روزهای گذشته بیش از ۵۰ روستا در بخش شهرستان معمولان با دنیا ارتباط نداشتند.
همین حالا هم که دارم این یادداشت برای روزنامه ایران می‌نویسم دسترسی به شهر معمولان به صورت موقت ایجاد شده است و امکان دسترسی به بیش از ۵۰ روستا وجود ندارد و بیش از ۳۰۰ روستا درگیر این سیل است.
این روایت لرستان است
جایی که مردمش بهداشت و درمان نمی‌خواهند، آموزش و پرورش نمی‌خواهند، سینما و تئاتر و سرگرمی نمی‌خواهند، ورزشگاه و سالن ورزشی نمی‌خواهند، کارخانه نمی‌خواهند، نیاز آنها از پل شروع می‌شود.
پلی که اگر وجود نداشته باشد آنها نمی‌توانند به مدرسه بروند، نمی‌توانند به بیمارستان بروند و وقت و حوصله برای سینما رفتن ندارند. ما در بدیهی‌ترین خواسته ممکن گیرافتاده‌ایم.
سال‌هاست که پل می‌خواهیم اما گرگر نصیبمان شده است و از گرگر بدتر سیل بی‌توجهی رسانه‌ای است.
عشایر نه بلد است پلاکارد دست بگیرد و در خیابان راه بیفتد و نه مثل شهری‌ها با سالی‌تاک و گزارشگر من‌وتو حرف می‌زند. پس رسانه ندارد و رسانه‌هایی چون رادیو و تلویزیون دولتی وقتی به سراغ‌شان می‌روند که نیاز به مشارکت انتخاباتی باشد.
او البته به گرگر عادت نکرده است اما صدایش از پس خروش رودخانه به گوش کسی نمی‌رسد.
لرستان کرخه و دز را می‌سازد و تولیدکننده بزرگ آب شیرین است اما آبش از یک سو به استان‌های همسایه و از یک به پشت سد‌ها می‌رود.
در میان آیا «پل» حق این مردم نیست؟

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۶۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است

فرماندار اصفهان گفت: اصلی‌ترین مشکل اصفهان، مسئله آب است، از این‌رو طرح انتقال آب با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال اجرا است و به‌رغم اینکه برخی دیگر نیز برای اجرای این طرح مقاومت داشتند و از نبود اعتبارات صحبت می‌کردند، اما به یاری خداوند و به همت دولت این طرح به خوبی پیش می‌رود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدعلی احمدی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشستی با شهرداران مناطق ۷، ۱۰ و ۱۴ شهرداری و معتمدان محلی اظهار کرد: رویکردی توسط دولت اعلام شده است که بر ارتباط مستمر و مداوم با مردم تاکید دارد و فلسفه برگزاری این جلسات، همدلی بین اجرای مختلف و خدمتگزاران مردم و رفع دغدغه‌های شهروندان است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات به همت این دولت رفع می‌شود، افزود: برای رفع مشکلات در شهرک شهید شاکری اقدامات بسیار مؤثری انجام شده است که مردم طی روزهای آینده آثار آن را خواهند دید؛ اقدامات انجام شده به‌منظور حل مسائل مختلف به شکل زیرساختی است.

فرماندار اصفهان با بیان اینکه برای بیان مسائل و مشکلات متعدد، جلسات مختلفی برگزار می‌شود و سعی بر این است که پیگیری‌ها مبتنی بر حقایق و واقعیت‌ها باشد، تصریح کرد: پس از جلسات برگزار شده با معتمدان و افراد مؤثر محلات، جلساتی با دستگاه‌ها برگزار خواهد شد و در پی آن شاهد اقدامات بزرگی خواهیم بود.

احمدی با بیان اینکه مسائل و دغدغه‌های بعضی از مناطق پس از چندین سال در این دولت رفع شد، ادامه داد: اصلی‌ترین مشکل اصفهان، مسئله آب است و طرح انتقال آب که به اعتقاد برخی افراد ۱۱ سال طول می‌کشید، امروز شاهد پیشرفت ۵۰ درصدی آن هستیم، برخی دیگر نیز برای اجرای این طرح مقاومت داشتند و از نبود اعتبارات صحبت می‌کردند، اما به یاری خدا و به همت دولت این طرح به خوبی پیش می‌رود.

وی با اشاره به اینکه در استان اصفهان حدود ۲۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است، گفت: آموزش و پرورش یکی از دغدغه‌های شهروندان است؛ در مقطعی تمام افراد نگران تعطیلی دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت معلم بودند، اما امروز نگرانی از این جهت است که فضا برای فرهنگیان اندک است.

فرماندار اصفهان اضافه کرد: در حوزه تولید اتفاقات بسیار بزرگی رخ داده است که بیان و دیده نمی‌شود، چراکه رسانه‌های بیگانه اراده بر کتمان آن‌ها دارند، اما تمام این اتفاقات ثمره همدلی مردم است، ساختار مردمی در فرمانداری برای ارتباط قوی‌تر و فعال‌تر با مردم شکل گرفته است و به یاری خدا، رونق می‌گیرد و تقویت می‌شود.

احمدی با بیان اینکه موضوعات بیان شده در این جلسه سرفصل جلسات ۱۵ روز آینده است، افزود: آثار حل بعضی مسائل باید تا هفته آینده دیده شود، بعضی از موارد نیز زیرساختی و زمان‌بر و بعضی دیگر به صورت جهادی در مرحله حل شدن هستند.

وی تصریح کرد: ارتباط مسئولان با مردم برنامه ریزی شده است که از هفته آینده آغاز می‌شود، میزهای خدمت نیز باید در دل محلات باشد و تنها مخصوص نماز جمعه نیست؛ موضوع معتادان متجاهر یکی از دغدغه‌های حائز اهمیت است که در این خصوص گزارش عملکرد مثبتی وجود دارد و باید مد نظر داشته باشیم که اقدامات انجام شده، تداوم خواهد داشت.

فرماندار اصفهان با بیان اینکه در خصوص ساماندهی اتباع غیرمجاز نیز اقدامات مؤثری صورت گرفته است، ادامه داد: در حوزه فرهنگی، اعتبارات کم است، اما در قالب مسئولیت اجتماعی، بر کارخانجات و مراکز تولیدی سودآور تمرکزی ایجاد شده است و اعتبارات اجتماعی به صورت هدفمند با نگرش به موضوع مساجد و مراکز مؤثر مورد نیاز توزیع می‌شود.

به گزارش ایمنا، در این جلسه برخی معتمدان مناطق ۱۰، ۱۴ و ۷ شهرداری به بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود پرداختند.

کد خبر 749854

دیگر خبرها

  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • آب‌گرفتگی بندر امام باید دغدغه اول همه مسؤولان باشد
  • ساماندهی هرچه سریع ساحل گیسوم
  • باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • باید پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است