Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-08@03:05:59 GMT

علائم و راهکار‌های تب ویروسی در کودکان

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۷۷۴۸

تب ویروسی در کودکان بیشتر در فصول سرد و از طریق قطرات آلوده در عطسه، سرفه و یا تماس مستقیم با فرد آلوده انتقال می‌یابد.به گزارش بلاغ،تب؛ واژه یک بیماری نام آشنا برای اکثر افراد است که شاید خاطرات بدی در ذهن افراد تداعی نماید اما در بین انواع تب های موجود یک نوع تب ویروسی خودنمایی میکند به نام تب ویروسی در کودکان که جزء دسته بیماران واگیردار محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تب ویروسی در کودکان چیست؟

تب ویروسی در کودکان یکی از بیماری‌های واگیر دار است که در صورت عدم رعایت بهداشت می‌تواند به سرعت به کودکان دیگر انتقال یابد و آن‌ها را به این بیماری مبتلا کند؛ زمانی که ویروس وارد بدن کودک می‌شود، سیستم ایمنی بدن درگیر می‌شود و در نتیجه دمای بدن به منظور مقابله با این عامل خارجی افزایش می‌یابد.

تب ویروسی در کودکان که بیشتر در فصل سرما و از طریق قطرات آلوده در عطسه، سرفه و یا تماس مستقیم با فرد آلوده منتقل می‌شود با رعایت نکات بهداشتی به راحتی می‌توان از ابتلا به این بیماری مسری پیشگیری کرد.

  علائم تب ویروسی در کودکان

بدن درد و لرز ناگهانی از علائم اصلی این بیماری شایع است  و از دیگر نشانه‌ها و علائم تب ویروسی در کودکان می‌توان به اسهال، تب بالا (بین ۳۸ تا ۴۰ درجه سانتی گراد)، لرز ناگهانی بدن، جوش‌های پوستی مایل به قرمز، گرفتگی و آبریزش بینی و خستگی اشاره کرد.

همچنین تب ویروسی در کودکان در موارد شدیدتر با علائمی مانند اختلال در تنفس، بی اشتهایی، استفراغ مکرر، اسهال طولانی مدت (بیش از دو هفته)، سرفه شدید و طولانی مدت، تشنج ناگهانی، تورم پا و صورت، قرمزی چشم همراه است که در این صورت باید به نزد پزشک مراجعه شود.

در نوزادان به دلیل تکامل نیافتن سیستم ایمنی، بدن آن‌ها قادر به مبارزه با عفونت‌های ویروسی نیست، همچنین ممکن است علائم اشاره شده در بالا در نوزادان آشکار نباشد که این مسئله تشخیص بیماری ویروسی و یا باکتریایی را در آن‌ها دشوار می‌کند و از این رو باید نوزادان را هر چه سریعتر به نزد پزشک ببرید.

تب ویروسی در کودکان تا چه زمانی در بدن فرد می‌ماند؟

تب ویروسی در کودکان به طور معمول در حدود ۳ الی ۴ روز طول می‌کشد و توجه داشته باشید که در اثر بیماری‌هایی مانند آنفولانزا، تب ویروسی می‌تواند بیشتر از ۱۰ روز زمان ببرد، در این صورت می‌توانید تعداد روز‌هایی که کودکتان تب دارد را ثبت کنید، این کار برای تشخیص تب ویروسی و باکتریایی به پزشک کمک زیادی خواهد کرد و بدین وسیله دارو و درمان تب ویروسی کودکان را تجویز خواهد کرد.

تب کودکان مبتلا به این بیماری در طول روز معمولی است و اغلب شب‌ها و در هنگام خواب دمای بدن آن‌ها افزایش می‌یابد که این امری طبیعی است و با مراقبت‌ها و دارو‌هایی که پزشک تجویز می‌کند می‌توان آن را کاهش داد.

درمان تب ویروسی کودکان با طب سنتی

به دلیل خواص شگفت انگیز برگ پاپایا می‌توان تب ویروسی را با آن درمان کرد؛ این برگ‌ها حاوی آنزیم‌هایی مثل پاپاین و کیمو پاپاین هستند که پلاکت‌های خونی را بالا می‌برند همچنین این برگ غنی از ویتامین، کربوهیدرات، پروتئین، فسفر، کلسیم و آهن است.

عصاره‌ی برگ انبه هندی (پاپایا) برای درمان تب ویروسی کودکان

مواد اولیه موردنیاز

۲ عدد برگ خام انبه هندی (پاپایا)

روش مصرف

کاریی که باید انجام دهید برگ انبه خام را از ریشه بکنید له کنید و روزی ۲ بار بخورید.

درمان تب ویروسی کودکان و بزرگسالان با خمیر برگ انبه هندی

خمیر برگ انبه هندی هم مثل عصاره‌ی آن تهیه می‌شود فقط باید از برگ خام استفاده کنید.

مواد مورد نیاز

۳ عدد برگ تازه و خام انبه هندی

۲ قاشق آب میوه تازه پاپایا

روش مصرف

برگ‌ها را میکس وخوب با آبمیوه هم بزنید و ۷ روز روزی ۲ بار بنوشید تب کاملا درمان میشود.

زمانی که صحبت ازیک نسخه خانگی می‌شود هیچ چیز به اندازه تجارب واقعی نمی‌تواند ما را متقاعد کند در ذیل به شرح برخی تجارب می‌پردازیم که نشان داده است پاپایا نسخه‌ای موثر از طب سنتی برای درمان تب ویروسی کودکان و بزرگسالان است.

مثال؛ پسری به دلیل تب ویروسی دربیمارستان بستری شده بود که پلاکت‌های خونی درحال کاهش در حد هشدار دهنده بود و به ۱۵  هزار افت کرده و پسر در شرایط بدی بسر می‌برد اما سرانجام با پیشنهاد دوست پدر این پسر به مصرف برگ انبه هندی ظرف ۲۴ ساعت پلاکت خون به ۱۳۵  هزار رسید و بعد از مدت کوتاهی از بیمارستان مرخص شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر

کیسه صفرا عضوی در بخش تحتانی کبد است که صفرای ترشح شده از کبد در آن تجمع یافته و هنگام نیاز از طریق مجرای صفراوی مشترک (CBD) به روده باریک ریخته می‌شود.

به گزارش ایسنا، سنگ های صفراوی رسوبات سخت شده مایع گوارشی به نام صفرا در کیسه صفرا هستند. همچنین اندازه آنها از کوچکی به اندازه یک دانه شن تا بزرگی به اندازه یک توپ گلف متغیر است.

دکتر «ایروینگ خورخه»، جراح عمومی مایو کلینیک در این باره می‌گوید: افرادی که درد و سایر علایم ناشی از سنگ‌های صفراوی را تجربه می‌کنند معمولاً نیاز به جراحی برداشتن کیسه صفرا دارند.

به گفته این متخصص، در این مواقع ممکن است درد شدید و ناگهانی در شکم یا کمردرد را تجربه کنید و حتی ممکن است حالت تهوع یا استفراغ داشته باشید.

دکتر خورخه می‌گوید: به طور معمول، علایم درد مرتبط با کیسه صفرا، درد همراه با وعده‌های غذایی است و معمولاً بعد از خوردن وعده‌های غذایی چرب رخ می‌دهد.

او می گوید دلایل متعددی وجود دارد که کیسه صفرا شما می تواند سنگ کیسه صفرا ایجاد کند. شایع ترین علت آن چیزی است که می خورید. رژیم غذایی سرشار از فیبر و کلسترول و چربی کم، خطر ابتلا را کاهش می دهد.

سنگ های صفراوی به دلیل عدم تعادل در ترکیب شیمیایی صفرا در داخل کیسه صفرا ایجاد می شوند. بنابراین، کلسترول صفرا بیش از حد بالا می رود و کلسترول اضافی به سنگ تبدیل می شود. اگر فردی اضافه وزن و دیابت داشته باشد و زیاد چربی مصرف کند، در معرض خطر بیشتری قرار دارد. در صورت مشاهده علایمی مانند درد مکرر در ناحیه شکم، اسیدیته شدن بیش از حد، حالت تهوع، استفراغ و ... به پزشک مراجعه کنید زیرا تاخیر در تشخیص می تواند منجر به عوارض دیگری شود.

دکتر خورخه می گوید: بومیان آمریکایی و جمعیت اسپانیایی تبار و همینطور زنان در خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند. همچنین با افزایش سن، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستیم.

این متخصص اظهار کرد: وقتی سنگ کیسه صفرا داشته باشید، آنها خود به خود از بین نمی روند و درمان توصیه شده، جراحی برای برداشتن کیسه صفرا است.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، دکتر خورخه می گوید: این عضوی از بدن است که مردم می توانند بدون آن زندگی کنند و هیچ عواقب طولانی مدتی ناشی از برداشتن آن نداشته باشند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم